Dismitoxfiremon hırsızdır arkadaşlar aktarım yapacaktım ıtemlerımı verdım 20m luk mal vardı nerdeyse orada 1m500 bin para verdim oyuna girdiğimde adam yok pm atıyorum oyunda değil
Herkez hakkını helal etsin..!
Oyunu burada bitiyorum )
Ya arkadaşlar tek kelime ile ohaaa.Ben bu güne kadar birisiniz bakırını bile çalmadım.Ayıp arkadaşım öyle birşey yapmam zaten beni bilen biliyor foton varsa koy foruma görelim.Beni bu arkadaşlara sorsanız söyler zaten nasıl biri oldugumu;
Aklıma bu arkadaşlarım geldi bunlara sorun söylerler nasıl biri oldugumu.
Her Şey Vatan İçin..! DeLikanLıLık adam dövüp, Siqara içip, Tesbih saLLamak deiL..DeLikanLıLık;'Akşam oLduğunda evine 1 Lokma ekmek qötürebiLmektir' ! Gün qeIir Devran Döner.;Horoz Domalır Tavuk Gömer...
Beyler Bayanlar Tamamdır Bir Yanlış Anlaşılma Oldu İtemleri Kuzeni Çalmış Hakkını Helal Etmesini İstiyorum Oyunda Kötü Laflar Ettim Biraz Küfür Değil ama
Yanlış Anlaşılma Düzeltirmiştir
[Konu Kilit]
Ö.d kardeşim bende şaşırdım yapmam öyle birşey diyorum ulan kuzen dedim bi baktım kasada arkın itemleri duruyormuş hemen verdim bir yanlış anlaşılma. [Konu Kilit]
Her Şey Vatan İçin..! DeLikanLıLık adam dövüp, Siqara içip, Tesbih saLLamak deiL..DeLikanLıLık;'Akşam oLduğunda evine 1 Lokma ekmek qötürebiLmektir' ! Gün qeIir Devran Döner.;Horoz Domalır Tavuk Gömer...