Merhabalar,
Arkadaşlar o kadar reklam ama cafelerde durum aynı.. İstanbulluyum ve İstanbulda 10 internet cafeden belki 1inde ikv oluyor. Şu an Bursa'dayım ve burda hiç rastlamadım İkv'ye cafelerde.. Ne olacak peki ? Ben her gittiğim kafeye Usb mi götürmek zorundayım ? Arkadaşlar İkv'yi resmen mumla arar olduk artık evden bir çıkıyoruz eve gelene kadar İkv oynayamıyoruz. Bence bu soruna bir çözüm bulmaları lazım.. Metin2,Sro,Knight,WolfTeam vs. her türlü Online oyun var bir ikv yok . Ve İlk Türk MMORPG oyunu olmasına rağmen.. Sizin de görüşlerinizi almak istedim .. ?
İNTERNET CAFELERDE İKV YOK ! [ÖNEMLİ]
İNTERNET CAFELERDE İKV YOK ! [ÖNEMLİ]
Meteorteamxthree
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
Re: İNTERNET CAFELERDE İKV YOK ! [ÖNEMLİ]
haklısın sen gene iyisin 10 cafeden birinde bulmuşun ben hayatımda hiç ikv olan cafe görmedim
adamın birine teklif ettim ben tüm masalara kurabilirim diye kabul etmedi kendi pcm olmasa ikv hiç oynamayamazdım
legolasşifa [49] Ashab-I KeHF(^)
ultimateşifa[49]
kanrascal[47]
legolasbüyü[46]
Daima sancak
Nothing is True,Everything is Permitted.
Requiescat in Pace...
ultimateşifa[49]
kanrascal[47]
legolasbüyü[46]
Daima sancak
Nothing is True,Everything is Permitted.
Requiescat in Pace...
Kardeş İkv yi söyleyince adam uzaylıymışım gibi bana bakıyorfirewall yazdı:haklısın sen gene iyisin 10 cafeden birinde bulmuşun ben hayatımda hiç ikv olan cafe görmedimadamın birine teklif ettim ben tüm masalara kurabilirim diye kabul etmedi kendi pcm olmasa ikv hiç oynamayamazdım
Meteorteamxthree
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
kardeş bence ikv nin int. cafelerde olması süper bişi...
çünkü internet kafelerde olduğu zaman çalınma riski bunun sonucunda yöneticiye karşı tepki, küçük çocukların oyuna girmesi bunun sonucunda da oyunun oynanmaz hale gelmesi gibi kötü sonuçlar çıkıyor..
İYİKİ İKV İNT. CAFELERDE YOK
(Tabi bu benim şahsi görüşüm hemen tepki göstermeyin)
çünkü internet kafelerde olduğu zaman çalınma riski bunun sonucunda yöneticiye karşı tepki, küçük çocukların oyuna girmesi bunun sonucunda da oyunun oynanmaz hale gelmesi gibi kötü sonuçlar çıkıyor..
http://img175.imageshack.us/img175/1943/anima1.mp4
Tepki göstermiyorum ama İnt cafelere sadece çocuklar gitmiyor ve şu an oyunda bir sürü çocuk var zaten..Chekdar yazdı:kardeş bence ikv nin int. cafelerde olması süper bişi...
Meteorteamxthree
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
Ya bence çalınır felan hepsı varda ama ınternet cafe sahıpı güvenılır bırı olursa hıç bışı olmaz merak etmeyın ınternet cafelerde şu var dostluk beraberlık bütün cafe ıkvmı oynuyor 10-15 kışı bı lonca kurcan süper olur hem eğlenılır hemde nasıl eğlenılır ben m2-knıght felan oyunları ınternet cafede oynadım bakıyorum adamın canı sıkılmış qel kasalım dıyor sonra ışte m2 bırde m satıyor bıde ondan çok yoqun
Directupload sitesi Google tarafından yasaklandığı için bu siteye yüklemiş olduğunuz resimlerin linkleri kaldırılmıştır. Başka bir image hosting sitesi kullanmanızı öneririz. IKV Destek Takımı
- Yalnizadam0
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Sen İstanbulda 10 cafeden 1 inde İKV yi buldugunu soyluyorsun
Yozgattan oynayan OYUNCU sayısı 3 kişi sadece.Belki gözden kaçanlar dersek 10 u geçmez.İlçeler dahil.Tek bir cafede bile İKV yok.İkv ne deyince gerek cafeler gerek insanlar cins cins bakıyorlar
Plusumla tüm sunucularda 5 gunumu vererek Yozgatlı oyuncular aradım.Ancak ben hariç 2 kısı daha bulabıldım
700 bin oyuncu degıl 700 bin hesap vardır bence
300 bini 1 level kufretmek ıcın acılan ve cakma charlar
300 bini oyuna başlayıp anlayamayıp çeşitli seviyelerden sonra oyuna gırmeyenler
50 bini naylon charları
sırf benım tanıdıgım bır arkadasımın 70 tane naylon charı var 25 level
Geriye 50 bin kalır
Ben yinede ikv oynayanların 50 bin online oldugunu sanmıyorum.Bizim sunucu hele şu aralar o kadar boşki savaşacak adam bulamadıgımız zamanlaroluyor 

Neredeyse tüm online oyunları oynadım (metin2,sro,knight ,vs.) hepsinde prolaştım hepsinde üstümü dizdim yüksek level kastım bol para kastım ama İkv gibisi yok ..IxcerenxI yazdı:Ya bence çalınır felan hepsı varda ama ınternet cafe sahıpı güvenılır bırı olursa hıç bışı olmaz merak etmeyın ınternet cafelerde şu var dostluk beraberlık bütün cafe ıkvmı oynuyor 10-15 kışı bı lonca kurcan süper olur hem eğlenılır hemde nasıl eğlenılır ben m2-knıght felan oyunları ınternet cafede oynadım bakıyorum adamın canı sıkılmış qel kasalım dıyor sonra ışte m2 bırde m satıyor bıde ondan çok yoqun![]()
Benim için 2 oyun var :
1-CS
2-İKV
Meteorteamxthree
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
IxcerenxI yazdı:Ya bence çalınır felan hepsı varda ama ınternet cafe sahıpı güvenılır bırı olursa hıç bışı olmaz merak etmeyın ınternet cafelerde şu var dostluk beraberlık bütün cafe ıkvmı oynuyor 10-15 kışı bı lonca kurcan süper olur hem eğlenılır hemde nasıl eğlenılır ben m2-knıght felan oyunları ınternet cafede oynadım bakıyorum adamın canı sıkılmış qel kasalım dıyor sonra ışte m2 bırde m satıyor bıde ondan çok yoqun![]()
Tabi öle olsa güzel olurda int cafeye para yetmiyor gerçi arkadaşların int. cafesi var yinede gidip beleş
http://img175.imageshack.us/img175/1943/anima1.mp4
- Gltsry
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Şehr-i İstanbul
Burdaki internet kafelere oyunu zorla yüklettirdim.
Oynayan Yok Ama :S
Oynayan Yok Ama :S