İNTERNET CAFELERDE İKV YOK ! [ÖNEMLİ]

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
rapper
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

İNTERNET CAFELERDE İKV YOK ! [ÖNEMLİ]

Mesaj gönderen rapper »

Merhabalar,
Arkadaşlar o kadar reklam ama cafelerde durum aynı.. İstanbulluyum ve İstanbulda 10 internet cafeden belki 1inde ikv oluyor. Şu an Bursa'dayım ve burda hiç rastlamadım İkv'ye cafelerde.. Ne olacak peki ? Ben her gittiğim kafeye Usb mi götürmek zorundayım ? Arkadaşlar İkv'yi resmen mumla arar olduk artık evden bir çıkıyoruz eve gelene kadar İkv oynayamıyoruz. Bence bu soruna bir çözüm bulmaları lazım.. Metin2,Sro,Knight,WolfTeam vs. her türlü Online oyun var bir ikv yok . Ve İlk Türk MMORPG oyunu olmasına rağmen.. Sizin de görüşlerinizi almak istedim .. ?
Meteorteamxthree
İnfazteamrapper

~ Since BeTa ~
Kullanıcı avatarı
firewall
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak

Re: İNTERNET CAFELERDE İKV YOK ! [ÖNEMLİ]

Mesaj gönderen firewall »

haklısın sen gene iyisin 10 cafeden birinde bulmuşun ben hayatımda hiç ikv olan cafe görmedim :D adamın birine teklif ettim ben tüm masalara kurabilirim diye kabul etmedi kendi pcm olmasa ikv hiç oynamayamazdım
legolasşifa [49] Ashab-I KeHF(^)
ultimateşifa[49]
kanrascal[47]
legolasbüyü[46]
Daima sancak

Nothing is True,Everything is Permitted.
Requiescat in Pace...
Kullanıcı avatarı
rapper
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen rapper »

firewall yazdı:haklısın sen gene iyisin 10 cafeden birinde bulmuşun ben hayatımda hiç ikv olan cafe görmedim :D adamın birine teklif ettim ben tüm masalara kurabilirim diye kabul etmedi kendi pcm olmasa ikv hiç oynamayamazdım
Kardeş İkv yi söyleyince adam uzaylıymışım gibi bana bakıyor :D Saçma , gereksiz M2 gibi oyunları barındırıyorlar .. Neden ? Çünkü yoldan geçen çingene bile biliyor Metin2 'yi :D Ama ikv 'yi bilen yok kardeşim nasıl 700.000 'nin üstünde oyuncu var anlamadım. Ben rast gelmiyorum herhalde onlardan birine :)
Meteorteamxthree
İnfazteamrapper

~ Since BeTa ~
Kullanıcı avatarı
Chekdar
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen Chekdar »

kardeş bence ikv nin int. cafelerde olması süper bişi...

çünkü internet kafelerde olduğu zaman çalınma riski bunun sonucunda yöneticiye karşı tepki, küçük çocukların oyuna girmesi bunun sonucunda da oyunun oynanmaz hale gelmesi gibi kötü sonuçlar çıkıyor..

İYİKİ İKV İNT. CAFELERDE YOK
(Tabi bu benim şahsi görüşüm hemen tepki göstermeyin)
http://img175.imageshack.us/img175/1943/anima1.mp4
Kullanıcı avatarı
rapper
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen rapper »

Chekdar yazdı:kardeş bence ikv nin int. cafelerde olması süper bişi...

çünkü internet kafelerde olduğu zaman çalınma riski bunun sonucunda yöneticiye karşı tepki, küçük çocukların oyuna girmesi bunun sonucunda da oyunun oynanmaz hale gelmesi gibi kötü sonuçlar çıkıyor..

İYİKİ İKV İNT. CAFELERDE YOK
(Tabi bu benim şahsi görüşüm hemen tepki göstermeyin)
Tepki göstermiyorum ama İnt cafelere sadece çocuklar gitmiyor ve şu an oyunda bir sürü çocuk var zaten..
Meteorteamxthree
İnfazteamrapper

~ Since BeTa ~
Kullanıcı avatarı
IxcerenxI
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen IxcerenxI »

Ya bence çalınır felan hepsı varda ama ınternet cafe sahıpı güvenılır bırı olursa hıç bışı olmaz merak etmeyın ınternet cafelerde şu var dostluk beraberlık bütün cafe ıkvmı oynuyor 10-15 kışı bı lonca kurcan süper olur hem eğlenılır hemde nasıl eğlenılır ben m2-knıght felan oyunları ınternet cafede oynadım bakıyorum adamın canı sıkılmış qel kasalım dıyor sonra ışte m2 bırde m satıyor bıde ondan çok yoqun ;)
Directupload sitesi Google tarafından yasaklandığı için bu siteye yüklemiş olduğunuz resimlerin linkleri kaldırılmıştır. Başka bir image hosting sitesi kullanmanızı öneririz. IKV Destek Takımı
Kullanıcı avatarı
Yalnizadam0
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Yalnizadam0 »

Sen İstanbulda 10 cafeden 1 inde İKV yi buldugunu soyluyorsun :D Yozgattan oynayan OYUNCU sayısı 3 kişi sadece.Belki gözden kaçanlar dersek 10 u geçmez.İlçeler dahil.Tek bir cafede bile İKV yok.İkv ne deyince gerek cafeler gerek insanlar cins cins bakıyorlar :D Plusumla tüm sunucularda 5 gunumu vererek Yozgatlı oyuncular aradım.Ancak ben hariç 2 kısı daha bulabıldım :) 700 bin oyuncu degıl 700 bin hesap vardır bence :) 300 bini 1 level kufretmek ıcın acılan ve cakma charlar :D 300 bini oyuna başlayıp anlayamayıp çeşitli seviyelerden sonra oyuna gırmeyenler :D 50 bini naylon charları :D sırf benım tanıdıgım bır arkadasımın 70 tane naylon charı var 25 level :) Geriye 50 bin kalır :D Ben yinede ikv oynayanların 50 bin online oldugunu sanmıyorum.Bizim sunucu hele şu aralar o kadar boşki savaşacak adam bulamadıgımız zamanlaroluyor :)
Resim

Resim

Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
rapper
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen rapper »

IxcerenxI yazdı:Ya bence çalınır felan hepsı varda ama ınternet cafe sahıpı güvenılır bırı olursa hıç bışı olmaz merak etmeyın ınternet cafelerde şu var dostluk beraberlık bütün cafe ıkvmı oynuyor 10-15 kışı bı lonca kurcan süper olur hem eğlenılır hemde nasıl eğlenılır ben m2-knıght felan oyunları ınternet cafede oynadım bakıyorum adamın canı sıkılmış qel kasalım dıyor sonra ışte m2 bırde m satıyor bıde ondan çok yoqun ;)
Neredeyse tüm online oyunları oynadım (metin2,sro,knight ,vs.) hepsinde prolaştım hepsinde üstümü dizdim yüksek level kastım bol para kastım ama İkv gibisi yok ..
Benim için 2 oyun var :
1-CS
2-İKV
Meteorteamxthree
İnfazteamrapper

~ Since BeTa ~
Kullanıcı avatarı
Chekdar
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Chekdar »

IxcerenxI yazdı:Ya bence çalınır felan hepsı varda ama ınternet cafe sahıpı güvenılır bırı olursa hıç bışı olmaz merak etmeyın ınternet cafelerde şu var dostluk beraberlık bütün cafe ıkvmı oynuyor 10-15 kışı bı lonca kurcan süper olur hem eğlenılır hemde nasıl eğlenılır ben m2-knıght felan oyunları ınternet cafede oynadım bakıyorum adamın canı sıkılmış qel kasalım dıyor sonra ışte m2 bırde m satıyor bıde ondan çok yoqun ;)

Tabi öle olsa güzel olurda int cafeye para yetmiyor gerçi arkadaşların int. cafesi var yinede gidip beleş :D oturmak ayıp bence... :D
http://img175.imageshack.us/img175/1943/anima1.mp4
Kullanıcı avatarı
Gltsry
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Şehr-i İstanbul

Mesaj gönderen Gltsry »

Burdaki internet kafelere oyunu zorla yüklettirdim.

Oynayan Yok Ama :S

“Genel Etkileşim” sayfasına dön