Öncelikle merhaba arkadaşlar iyi forumlar,
Ben karakterimi seçip oyuna girdiğimde " Kritik bir hata oluştu " diyor . Bu olay sadece 1-2 değil her zaman böyle. Bilen arkadaşlar yazabilirmi bu bilgisayarla mı ilgili yoksa internetle mi. Şimdiden çok teşekkürler
Kritik bir hata oluştu...
Re: Kritik bir hata oluştu...
Sorunu tam olarak ifade edersen yardımcı olabilirim
Meteorteamxthree
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
- cancan2697
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
oyunu tamemen sistemden kaldır yeniden kur yine olmazsa crash. dosyasını desteğe yolla.
Yanlış Birşey Yazmışsam Affola !
rapper yazdı:Sorunu tam olarak ifade edersen yardımcı olabilirim
kardeşim şimdi ben karakterimi seçip oyuna giriyorum çubuk dolmaya başlıyor çok az kala donuyor sonra altf4 çekiyorum bakıyorum " Oyunda kritik bir hata oluştu . Destek sayfasına gönderin " gibi birsey yazıyor. Sonra birkaç defa daha deniyorum olmayınca bilgisayarı yeniden başlatıyorum düzeliyor ama durum hep böyle
cancan2697 yazdı:oyunu tamemen sistemden kaldır yeniden kur yine olmazsa crash. dosyasını desteğe yolla.
zaten destek sayfasında crash dosyasını istiyor gönderiyorum en az 100 kere yolladım fakat hala sorun devam ediyor.
O Sorun Hata Kodu 183 gibi birşey ara sıra bana da alıyor merak etme diycem de hep mi oluyor sana ?
Meteorteamxthree
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
yok kardeş o değil kardeş. Seninkinde Kritik bir hata olustu vb. diyor mu peki
Ara sıra.. Ancak bende görülen hata tüm oyuncularda görülüyor. İkv'yi sil baştan yükle olmazsa Hard Diskini boşalt o da olmadı format kardeşim .. Başka çözüm yolu yok bunun sanırım ..exxon yazdı:yok kardeş o değil kardeş. Seninkinde Kritik bir hata olustu vb. diyor mu peki
Meteorteamxthree
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
rapper yazdı:Ara sıra.. Ancak bende görülen hata tüm oyuncularda görülüyor. İkv'yi sil baştan yükle olmazsa Hard Diskini boşalt o da olmadı format kardeşim .. Başka çözüm yolu yok bunun sanırım ..exxon yazdı:yok kardeş o değil kardeş. Seninkinde Kritik bir hata olustu vb. diyor mu peki
işte bende de diyor ara sıra hata kodu 183 vb. gibi o çıkınca sorun değil ama bendeki farklı . Oyunu kaldırıp tekrar yüklemek çözüm olabilir saol . biRde bazen hiçbir şey demeden kapanıyor oyun bu da ilginç bir şey :mrgreen: