Launcher Sunucuyu Neden Hatırlamıyor?
- serkannnn
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Launcher Sunucuyu Neden Hatırlamıyor?
Launcher son kullanılan üyelik tipini hatırlıyor fakat sunucu seçimini hatırlamıyor. Sürekli farklı sunuculara giriş yapmıyoruz, sunucu seçiminin de hatırlanması güzel olmaz mıydı?

serkannnn-ssserkan-Sserkannşifacı-Serkannn
(Daha birçoğu, sadece Eminönü)
Re: Launcher Sunucuyu Neden Hatırlamıyor?
Sunucuya 1 kere tıklamak zor mu ?
O kadar mmorpg oynadım hiçbirinde dediğin sistem yok.
O kadar mmorpg oynadım hiçbirinde dediğin sistem yok.
Haziran 2007'den Beri...Hoşçakal Kuklacı
XXTİMURXX--XTİMURX-- Arzkesen--Firar
- serkannnn
- FareAdam Düşmanı
Zor olmasından değil getireceği kolaylığından bahsediyoruz.XTIMURX yazdı:Sunucuya 1 kere tıklamak zor mu ?
Sence ben sadece İstanbul Kıyamet Vakti mi oynuyorum? Başka bir oyunda benzeri bir durum olsa 'özenti' diyorsunuz, olmasa 'başka bir oyunda öyle birşey yok'. Lütfen yapıcı yorumlar yapın ya da hiç yorum yapmayın.XTIMURX yazdı:O kadar mmorpg oynadım hiçbirinde dediğin sistem yok.

serkannnn yazdı:Launcher son kullanılan üyelik tipini hatırlıyor fakat sunucu seçimini hatırlamıyor. Sürekli farklı sunuculara giriş yapmıyoruz, sunucu seçiminin de hatırlanması güzel olmaz mıydı?
Aslında sunucu ismine çift tıklarsanız direk şifre giriş sayfası geliyor.
Yani sunucuyu seçip tekrardan oyna butonuna basmak zorunda değilsiniz.
Farketmemiş olanlar için.
Bu konuyu buraya açarak oyunculara fikirlerini soruyorsun. O halde her türlü eleştiriye açık olmalısın.serkannnn yazdı:Zor olmasından değil getireceği kolaylığından bahsediyoruz.XTIMURX yazdı:Sunucuya 1 kere tıklamak zor mu ?Sence ben sadece İstanbul Kıyamet Vakti mi oynuyorum? Başka bir oyunda benzeri bir durum olsa 'özenti' diyorsunuz, olmasa 'başka bir oyunda öyle birşey yok'. Lütfen yapıcı yorumlar yapın ya da hiç yorum yapmayın.XTIMURX yazdı:O kadar mmorpg oynadım hiçbirinde dediğin sistem yok.
Madem olumsuz yorum almak istemiyorsun. (olumlu yorumun yanında mutlaka olumsuz yorum da gelecektir) O zaman İKV Destek takımına yolla bu önerini.
Haziran 2007'den Beri...Hoşçakal Kuklacı
- serkannnn
- FareAdam Düşmanı
Kırmızıyla yazdığım yeri de okumanı tavsiye ederimXTIMURX yazdı:Bu konuyu buraya açarak oyunculara fikirlerini soruyorsun. O halde her türlü eleştiriye açık olmalısın.serkannnn yazdı:Zor olmasından değil getireceği kolaylığından bahsediyoruz.XTIMURX yazdı:Sunucuya 1 kere tıklamak zor mu ?Sence ben sadece İstanbul Kıyamet Vakti mi oynuyorum? Başka bir oyunda benzeri bir durum olsa 'özenti' diyorsunuz, olmasa 'başka bir oyunda öyle birşey yok'. Lütfen yapıcı yorumlar yapın ya da hiç yorum yapmayın.XTIMURX yazdı:O kadar mmorpg oynadım hiçbirinde dediğin sistem yok.
Madem olumsuz yorum almak istemiyorsun. (olumlu yorumun yanında mutlaka olumsuz yorum da gelecektir) O zaman İKV Destek takımına yolla bu önerini.

- serkannnn
- FareAdam Düşmanı
Ben de o şekilde giriş yapıyorum ancak Eminönü sunucusu, sunucu listesinde altta kaldığı için seçmek çoğu zaman zor oluyor. Hatta bazen hızlı giriş yapmak istediğimde yanlışlıkla başka sunucu seçtiğim bile oluyor.Burak yazdı:serkannnn yazdı:Launcher son kullanılan üyelik tipini hatırlıyor fakat sunucu seçimini hatırlamıyor. Sürekli farklı sunuculara giriş yapmıyoruz, sunucu seçiminin de hatırlanması güzel olmaz mıydı?
Aslında sunucu ismine çift tıklarsanız direk şifre giriş sayfası geliyor.
Yani sunucuyu seçip tekrardan oyna butonuna basmak zorunda değilsiniz.
Farketmemiş olanlar için.

- serkannnn
- FareAdam Düşmanı
Konunun kilidi açıldığına göre yetkili bir kişiden cevap almak adına güncelliyorum.

Destek de çok sallıyo ya. 50 kere yazdım desteğe bi kere geri dönüş yapılmadı. Erdoğan felan arada yokluyo bari forumları ama konuşan eden yok anca konu kilitleyin ...
SONYVAIO (pokuman)/ YALIBOYU / Skynet
- serkannnn
- FareAdam Düşmanı
Bahsettiğin şey üyelik tipi. Onu zaten hatırlıyor, fazladan bir ayar yapmaya gerek kalmıyor. Benim dediğim sunucunun da hatırlanması(Eminönü,Teşkilat,Tılsım...)DavuTT yazdı:C:/sobee/istanbul kıyamet vakti/base/pref_launcher.prefs
bu dosyayı aç (Altı Çizili olan dosya ismi) bu dosyayı not defteri ile açacaksın şuan tam olarak ne yazdığını hatırlamıyorum fakat Fullscreen 1 yazsının üstündeki yani en başdaki satır orada
1 Mynet Sunucusu
2 Sobee Sunucusu
3 Ttnet Sunucusu
hangi sunucuda sabit kalmasını istiyorsanız ilk satırdaki sayıyı değiştirin mynet ise 1 sobee ise 2 gibi
yazıyı tam hatırlayamıyorum kusura bakmayın eminim yapacaksınız eğer oyundan çıkıp girince gene eskisi gibi oluyorsa dosyayı salt okunur yaparsanız değişmez.
Destekten bugün gelen cevap:
Merhaba
Oyuncunun mutlaka gireceği sunucuyu görüp seçerek tıklaması daha doğru olacaktır. Zaten söz konusu bölüm oldukça küçük ve kullanımı kolaydir.
Bilginize.
Ancak üyelik tipinin seçimi gibi küçük bir bölüm olsa daha iyi olur. Seçmek yine kolay olacaktır ve aynı sunucuya giriş yapmak isteyenler için de fazladan birşey yapmadan sadece OYNA'ya basarak giriş yapabilmesi sağlanmış olur.