GM İçeriiiiii
Re: GM İçeriiiiii
konuyu anlamiyorsun rapper 5 aydir gerekli yerlere muracat etmis yanit alamamis yanit alamayinca baska bir secenek kaliyormu arkadasa meydanlara cikip eylem mi yapsin elbette buraya yazacak her zaman bize akil veren arkadaslar verdikleri adreste gerektigi gibi gorevlerini yapsalardi bu insanlar buraya yazma geregi duymazlardi.
Yönetim böyle çoğu kişiye aynı şey oluyor ama herkes buraya konu açıp sorununu söylemiyor. Ben de desteğe en az 15 mesaj attım hiçbirine yanıt gelmedi.. Ben açmıyorum ama buraya konu çünkü buraya açınca ya siliyorlar ya kilitliyorlar ya da desteğe gönderin diyolar . Ben zaten destekten cevap alamadıgım ıcın konu acıorum buraya hala destek diyorlar..
Meteorteamxthree
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
- Orti
- Developer
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Sobee
Merhaba,
Forum üzerinden ceza itiraz, bilgilendirme gibi durumlar yanıtlanmamaktadır. İKV Destek üzerinden bildirimde bulunmanız gerekmektedir. Ki 5 aydır cevap alamıyorum gibi bir söylem gerçeği yansıtmamaktadır,aşağıda gördüğünüz gibi oyuncuları yanlış bilgilendirmektesiniz.
Konuyu forum'a taşıdıkları takdirde cevap alınabileceğimi sanıyorsunuz pekİ? Hayır. Bu gibi konularda forumlarda açmış olduğunuz konular sizleri sürekli Destek Formuna yönlendireceklerdir veya konu yanıtsız kalacaktır.
Bir diğer konu ise "5 aydır cevap alamıyorum" gibi bir gerçeği yansıtmayan söylemde bulunan oyuncunun konusunda içeriği bilmeden yorum yaptığınız ve sadece ELEŞTİREBİLMEK (eleştire bilmek için bile bir şeyleri bilmek gereklidir) aşikardır.
Oyunucuyu bilgilendiren diğer forum kullanıcısına kullandığınız söylemler yakışıksız durmaktadır.
Lütfen İKV Destek Formu Ceza İtiraz/bilgilendirme seçerek Destek Takımı ile iletişime geçiniz.
Forum üzerinden ceza itiraz, bilgilendirme gibi durumlar yanıtlanmamaktadır. İKV Destek üzerinden bildirimde bulunmanız gerekmektedir. Ki 5 aydır cevap alamıyorum gibi bir söylem gerçeği yansıtmamaktadır,aşağıda gördüğünüz gibi oyuncuları yanlış bilgilendirmektesiniz.
Dafne1 yazdı:konuyu anlamiyorsun rapper 5 aydir gerekli yerlere muracat etmis yanit alamamis yanit alamayinca baska bir secenek kaliyormu arkadasa meydanlara cikip eylem mi yapsin elbette buraya yazacak her zaman bize akil veren arkadaslar verdikleri adreste gerektigi gibi gorevlerini yapsalardi bu insanlar buraya yazma geregi duymazlardi.
Konuyu forum'a taşıdıkları takdirde cevap alınabileceğimi sanıyorsunuz pekİ? Hayır. Bu gibi konularda forumlarda açmış olduğunuz konular sizleri sürekli Destek Formuna yönlendireceklerdir veya konu yanıtsız kalacaktır.
Bir diğer konu ise "5 aydır cevap alamıyorum" gibi bir gerçeği yansıtmayan söylemde bulunan oyuncunun konusunda içeriği bilmeden yorum yaptığınız ve sadece ELEŞTİREBİLMEK (eleştire bilmek için bile bir şeyleri bilmek gereklidir) aşikardır.
Oyunucuyu bilgilendiren diğer forum kullanıcısına kullandığınız söylemler yakışıksız durmaktadır.
Lütfen İKV Destek Formu Ceza İtiraz/bilgilendirme seçerek Destek Takımı ile iletişime geçiniz.