Küfür aciz insanın işidir .. Kendını kanıtlamaya çalışan insan yetersizdir .. Yedıremeyen ıftıra atar ..
Bu konuyu tekrar açmamın sebebi oyunda birçok insan için kutsal olan ANNE ye kufredılmesıdır.Kufreden mahlukat yakın zamana kadar Ottomanxölümsüzün charında oynuyordu.Ancak artık Kuzeyxasker hesabında oynuyor.Ve bu herkese bilmislik taslayan arkadas kimmi ? 11 yasında 5. sınıf ogrencısı Hasan Eroglu . . Sadece bilgi amaclı . .
Yalnizadam0 yazdı:Küfür aciz insanın işidir .. Kendını kanıtlamaya çalışan insan yetersizdir .. Yedıremeyen ıftıra atar ..
Bu konuyu tekrar açmamın sebebi oyunda birçok insan için kutsal olan ANNE ye kufredılmesıdır.Kufreden mahlukat yakın zamana kadar Ottomanxölümsüzün charında oynuyordu.Ancak artık Kuzeyxasker hesabında oynuyor.Ve bu herkese bilmislik taslayan arkadas kimmi ? 11 yasında 5. sınıf ogrencısı Hasan Eroglu . . Sadece bilgi amaclı . .
ahhaahahha xD xD bu ne la
tipe bak...
ufaklık.. oyun +16 la oynayamassın sen çık bakayım dıaşrı... hadi..
Ne saçmalıyon olm xD tc sni alırsın bakarsın hasaneroglu adı görmyonmu DD Mehmet senn çarları km çaldıysa ellerine sağlık zeydan buna bi baskın yapında çarlarını silin
NefesAlıyorsakUmutVardır Savaşmadan Pes Etme ! Efsaneler..... Kanla Yazılır....
Ottomanxempires yazdı:Ne saçmalıyon olm xD tc sni alırsın bakarsın hasaneroglu adı görmyonmu DD Mehmet senn çarları km çaldıysa ellerine sağlık zeydan buna bi baskın yapında çarlarını silin
Adım Hasan eRoglu Hesapımda Hasaneroglu98 Yazıor 98 nedenini söyleyem beyler Ben Metin2 oynuordum şifremin son harfini 98 koymuştum o yüzden yazdım 98 isterseniz tc kimlik Numaramı Gönderem Sonra AnLarSınız MehMet Sende BeKLe Senn Bütün Fotolarını KOycam Adi Hırsız Hemde BU yaşla Alakası YOk BeyinLe Alakası Mehmet Bunu AnLa..
hasaneroglu98 yazdı:Adım Hasan eRoglu Hesapımda Hasaneroglu98 Yazıor 98 nedenini söyleyem beyler Ben Metin2 oynuordum şifremin son harfini 98 koymuştum o yüzden yazdım 98 isterseniz tc kimlik Numaramı Gönderem Sonra AnLarSınız MehMet Sende BeKLe Senn Bütün Fotolarını KOycam Adi Hırsız Hemde BU yaşla Alakası YOk BeyinLe Alakası Mehmet Bunu AnLa..
gönder? biz de yedik.zaten metin2 demen de kanıtlıyor.