Karakterim bloklanalı 5 ay oldu nerdeyse ama haksız yere
İkv desdek mail attımkac kere
Buraya konu açtim 3 hafta önce
İkv desdeke tekrar mail at belki gözlerinder kacmistir dediniz tekrar attım
3 hafta oldu hala bekliyimmi
özel olarak ingilencek gm yokmu
GM İçeriiiiii
- karacomaklan
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
GM İçeriiiiii
Efsaneyi Varmısın
Re: GM İçeriiiiii
GM,YARDIM,LÜTFEN VS. KONUNUN İÇERİĞİNİ BELİRTMEYEN KONULAR SİLİNİR VEYA KİLİTLENİR
Meteorteamxthree
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
senin gibi çok bilmişler de çoğunlukla böyle yorum atar...rapper yazdı:GM,YARDIM,LÜTFEN VS. KONUNUN İÇERİĞİNİ BELİRTMEYEN KONULAR SİLİNİR VEYA KİLİTLENİR
Hardboys-Muslumrap
Hardbaby-Fordboyard
║▌│█│║▌║││█║║▌│
ORIGINALPROFILE®

Hardbaby-Fordboyard
║▌│█│║▌║││█║║▌│
ORIGINALPROFILE®

Kod: Tümünü seç
http://www.facebook.com/turkish.revenge.brigade

Senin gibi gerizekalılar da doğru olan şeyleri yanlış sayarHardBoys yazdı:senin gibi çok bilmişler de çoğunlukla böyle yorum atar...rapper yazdı:GM,YARDIM,LÜTFEN VS. KONUNUN İÇERİĞİNİ BELİRTMEYEN KONULAR SİLİNİR VEYA KİLİTLENİR
Meteorteamxthree
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
Konuşma çakma yönetici geri sana laf geçirirdim muhattapım değilsin ezme.. koçum hadi kumda oyna
En son Lathander tarafından 04 Nis 2011 19:01 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Hardboys-Muslumrap
Hardbaby-Fordboyard
║▌│█│║▌║││█║║▌│
ORIGINALPROFILE®

Hardbaby-Fordboyard
║▌│█│║▌║││█║║▌│
ORIGINALPROFILE®

klavye delikanlılığı yapmak kolay kocum bunu gel yüzüme söyle tamam mı ? Balıkesir/Bigadiç
Tehdit nedeni ile süresiz yasaklandınız.
Lathander
Lathander
Hardboys-Muslumrap
Hardbaby-Fordboyard
║▌│█│║▌║││█║║▌│
ORIGINALPROFILE®

Hardbaby-Fordboyard
║▌│█│║▌║││█║║▌│
ORIGINALPROFILE®

Yaşın kaç evladım senin ? Ettiğin laflardan çocuk oldugun anlasılıyor. Al o kumu ..... Klavye delikanlılığı yapmıyorum . İstanbul/Bostancı sen qel .. Hadi yaylan !HardBoys yazdı:klavye delikanlılığı yapmak kolay kocum bunu gel yüzüme söyle tamam mı ? Balıkesir/Bigadiç
Lathander
Meteorteamxthree
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
Çakma yönetici diyo adama bak ! İnsanları uyarınca çakma yönetici oluyo dimi ? Seviyesizlere muhattap olmuyorum kaybol .!HardBoys yazdı:Konuşma çakma yönetici geri sana laf geçirirdim muhattapım değilsin ezme.. koçum hadi kumda oyna
Meteorteamxthree
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
Allah askina su kendini gm sana parazitler her konuya atlamasinlar.konuyu acan arkadasta cok iyi biliyor burada bu tur basliklara bakilmadigini fakat ceza itirazadan gonderdigi maillere cevap alamayinca falciya mi gitsin bu arkadas neden cezalandirildim ne zaman bitecek diye sorsun.5 aydir bir cevap gelmiyorsa bu arkadasa bu yonetimin ne kadar umursamaz oldugunun gostergesidir. Hira-hazal
Forumdan cevap alamayacağını sen dahil tüm arkadaşlar biliyor. Burda akılsız gibi konuş sen konu kilitlenince görüceksiniz..Dafne1 yazdı:Allah askina su kendini gm sana parazitler her konuya atlamasinlar.konuyu acan arkadasta cok iyi biliyor burada bu tur basliklara bakilmadigini fakat ceza itirazadan gonderdigi maillere cevap alamayinca falciya mi gitsin bu arkadas neden cezalandirildim ne zaman bitecek diye sorsun.5 aydir bir cevap gelmiyorsa bu arkadasa bu yonetimin ne kadar umursamaz oldugunun gostergesidir. Hira-hazal
Meteorteamxthree
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~