BaLamiR yazdı:bir ceza alacagını sanmıyorum ama şunu söyleyeyim geceende biz emdeyken gloyn lodos carıyla girmişti yanlıs hatırlamıyorsam 2-3 row vardı onların hic birine dalmıyordu bizim ne yapmamız lazımdı o zaman ??
Tebrik ederim kardeşim güzel tespit...
Serhat
Titxdelikurt - Titbxyavrukurt BİR KURT'UN PEŞİNDE 40 KÖPEK HAVLAMIYORSA, O KURT, KURT DEĞİLDİR. ARmut deyip geçmeyin, onun ilk hecesi çoğu kişide yoktur !
İKV-DESTEK yazdı:
Oyuncu süresiz olarak yasaklanmıştır.
Bildirim ve ilginiz için teşekkür ederiz.
İKV Destek Takımı
Sent: Wednesday, December 23, 2009 10:58 PM
To: ikvdestek@sobee.com.tr
Subject: Bildirim Tipi: Oyuncu hata kullanım
Sunucu:
Sancak
Olay Tarihi:
23.12.2009
Karakter Adı:
RowxBerru
Şikayet Edilen Karakter:
Karpio
Açıklama:
Karpio adlı kullanıcı resimlerde görüleceği üzere sancak sunucusunda saat 22:45 de Er Meydanı 1 de Kendini bilerek rakip klan oyuncularına kestirmiştir.Sürekli ölüp gidip tekrar kesilip tekrar ölerek karşı klana puan kazandırmıştır. Gerekli İşlemlerin Yapılmasını istiyoruz...
İKV-DESTEK yazdı:
Oyuncu süresiz olarak yasaklanmıştır.
Bildirim ve ilginiz için teşekkür ederiz.
İKV Destek Takımı
Sent: Wednesday, December 23, 2009 10:58 PM
To: ikvdestek@sobee.com.tr
Subject: Bildirim Tipi: Oyuncu hata kullanım
Sunucu:
Sancak
Olay Tarihi:
23.12.2009
Karakter Adı:
RowxBerru
Şikayet Edilen Karakter:
Karpio
Açıklama:
Karpio adlı kullanıcı resimlerde görüleceği üzere sancak sunucusunda saat 22:45 de Er Meydanı 1 de Kendini bilerek rakip klan oyuncularına kestirmiştir.Sürekli ölüp gidip tekrar kesilip tekrar ölerek karşı klana puan kazandırmıştır. Gerekli İşlemlerin Yapılmasını istiyoruz...
BaLamiR yazdı:bir ceza alacagını sanmıyorum ama şunu söyleyeyim geceende biz emdeyken gloyn lodos carıyla girmişti yanlıs hatırlamıyorsam 2-3 row vardı onların hic birine dalmıyordu bizim ne yapmamız lazımdı o zaman ??
Row lar yapınca kurallara aykırı hareket olmuyor mu ? Herkes kendine müslüman demi ?
Titxırmak -Titxgökçen - Titxtuana
Titxırmak - Titxtuana - Titxgökçen - Titxmeyra - Titxasena Vatan ne Türkiye'dir Türk'lere nede Türkistan, Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir Turan.
biz ne zaman böyle bişey yaptık ispat et?
loncaca misyonunuz bu sanırım iftira atmak adam karalamak..
anlaşmalı em atmak farklı bişey, 1 klanda 5kişi savaşıp 1kişi kendini kestirmesi farklı bişey.
ROWxKRAL Rowxferro RowxMaHFeR ROWxKRALİÇE Carpe Diem
yav anlaşmalı emde herkez anlaşmalı olduğunu biliyorsa giriyorsa bişe olmaz ama herkez savaş zanediyorsa arasında bir itin biri yamukluk yapıyorsa bunun ismini forma yazalım arzsa lodslar acımasınlar lodsa arzlar acımasınlar:D
ESKİKRAL ESKİKRALL
HERKEZ KRAL OLA BİLİR AMA İNSAN ASLA..
NE İNSANLAR GÖRDÜM ÜSTÜNDE ELBİSE YOK NE ELBİSE GÖRDÜM İÇİNDE İNSAN YOK...
ORHANBEY yazdı:Tuana anlaşmalı em kavramını da kavrayamadığından böyle yazılar yazması normal :roll:
İşinize gelmeyince yazılanları neticesinden anlıyorsunuz Balamir in bahsettiği em
de anlaşma yoktu, row loncası üyesi bir lodos, arz klanındaki row lara dokunmayıp
balamir ve diğer lodosların eksik savaşmasına sebep olmuş...
Az dürüst ve namuslu olun, iğneyi kendinize çuvaldızı başkasına batırın...
Serhat
Titxdelikurt - Titbxyavrukurt BİR KURT'UN PEŞİNDE 40 KÖPEK HAVLAMIYORSA, O KURT, KURT DEĞİLDİR. ARmut deyip geçmeyin, onun ilk hecesi çoğu kişide yoktur !
anlaşmalı em oluyorsa anlaşmalı adam kestirmede olur ! yönetim haksızlık yapmış burdaki itiraflarınızı moderatöre bildirmek lazım o adam yasakladılarsa sizinde yasaklanmanız gerekiyor !
Fetih CyberxonbaşıTrowhy
zaman, insanları değil ancak armutları olgunlaştırır ..