Xxzorbey HIRSIZDIR !

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Gokkan
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Xxzorbey HIRSIZDIR !

Mesaj gönderen Gokkan »

Dün gece m2 gözlük satıyordu , onla anlaştık urban zırhla m2 fiziksel koruyucu gözlük alıcaktım, #@!? kaşla göz arasında (birazda acelem vardı) 35 levellik fiziksel koruyucu gözlük koydu kabul etti sonrada kaçtı.

Tek suçum benim herkesi kendim gibi görmek tamam ben 6 m zarar ettim lakin o hırsız olduğunu dün gece herkes öğrendi ! duymayanlar sizde dikkatli olun onun arkadaşı bundan sonra benim düşmanımdır! Bu sanal alemde bile bu kadar hırsız var Vay Canım Türkiyemin Haline Yazık!
Gokkan(latif)
Şifacixgokkan
Cakset
Caksetxşifa(ashab-ı kehf)

IxCaKSeTxI (ejder asa)
Kullanıcı avatarı
Tayfunx
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Klan: Arzın Çocukları

Re: Xxzorbey HIRSIZDIR !

Mesaj gönderen Tayfunx »

Gokkan yazdı:Dün gece m2 gözlük satıyordu , onla anlaştık urban zırhla m2 fiziksel koruyucu gözlük alıcaktım, #@!? kaşla göz arasında (birazda acelem vardı) 35 levellik fiziksel koruyucu gözlük koydu kabul etti sonrada kaçtı.

Tek suçum benim herkesi kendim gibi görmek tamam ben 6 m zarar ettim lakin o hırsız olduğunu dün gece herkes öğrendi ! duymayanlar sizde dikkatli olun onun arkadaşı bundan sonra benim düşmanımdır! Bu sanal alemde bile bu kadar hırsız var Vay Canım Türkiyemin Haline Yazık!

Daha yenimi biliyosun hırsız olduğunu :)
Tayfunn * Lifeless * Tayfunnxbüyü

Ultraxreis'le alakam yoktur.

Her buyuk adamdir,ama her adam büyük degildir..
Kullanıcı avatarı
Miqrop
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Lodos

Re: Xxzorbey HIRSIZDIR !

Mesaj gönderen Miqrop »

Gecmis olsn zararin fazla buyuk deyil en azindan kendini kasmaya deymez iyi forumlar iyi oyunlar dilegiyle... ;)
AyyıLdızxFELHAnN//Migrop

Başkasına kendinden fazla değer verme, ya onu kaybedersin ya da kendini mahvedersin...

“Genel Sohbet” sayfasına dön