Dün gece m2 gözlük satıyordu , onla anlaştık urban zırhla m2 fiziksel koruyucu gözlük alıcaktım, #@!? kaşla göz arasında (birazda acelem vardı) 35 levellik fiziksel koruyucu gözlük koydu kabul etti sonrada kaçtı.
Tek suçum benim herkesi kendim gibi görmek tamam ben 6 m zarar ettim lakin o hırsız olduğunu dün gece herkes öğrendi ! duymayanlar sizde dikkatli olun onun arkadaşı bundan sonra benim düşmanımdır! Bu sanal alemde bile bu kadar hırsız var Vay Canım Türkiyemin Haline Yazık!
Xxzorbey HIRSIZDIR !
Xxzorbey HIRSIZDIR !
Gokkan(latif)
Şifacixgokkan
Cakset
Caksetxşifa(ashab-ı kehf)
IxCaKSeTxI (ejder asa)
Şifacixgokkan
Cakset
Caksetxşifa(ashab-ı kehf)
IxCaKSeTxI (ejder asa)
Re: Xxzorbey HIRSIZDIR !
Gokkan yazdı:Dün gece m2 gözlük satıyordu , onla anlaştık urban zırhla m2 fiziksel koruyucu gözlük alıcaktım, #@!? kaşla göz arasında (birazda acelem vardı) 35 levellik fiziksel koruyucu gözlük koydu kabul etti sonrada kaçtı.
Tek suçum benim herkesi kendim gibi görmek tamam ben 6 m zarar ettim lakin o hırsız olduğunu dün gece herkes öğrendi ! duymayanlar sizde dikkatli olun onun arkadaşı bundan sonra benim düşmanımdır! Bu sanal alemde bile bu kadar hırsız var Vay Canım Türkiyemin Haline Yazık!
Daha yenimi biliyosun hırsız olduğunu
Tayfunn * Lifeless * Tayfunnxbüyü
Ultraxreis'le alakam yoktur.
Her buyuk adamdir,ama her adam büyük degildir..
Ultraxreis'le alakam yoktur.
Her buyuk adamdir,ama her adam büyük degildir..
Re: Xxzorbey HIRSIZDIR !
Gecmis olsn zararin fazla buyuk deyil en azindan kendini kasmaya deymez iyi forumlar iyi oyunlar dilegiyle...
AyyıLdızxFELHAnN//Migrop
Başkasına kendinden fazla değer verme, ya onu kaybedersin ya da kendini mahvedersin...
Başkasına kendinden fazla değer verme, ya onu kaybedersin ya da kendini mahvedersin...