Eski ws ler çok güzeldi eski ws lere azda olsa benziyen tank ws leri çok zevkli oluyor.
ws de tank yetenekleri
depar 10
defansif 15
sakınma 15
kanatma 15
dikkat daıtma 15
zihin 10
süpürme-durdurma 15 ( 2 sinden biri )
3 puanda size kalmış
2 veya 3 arkadaş kendi konbinasyanunuzu oluşturup ws ye tutuşanbilirsiniz çok güzel oluyor papağan çok işi yarıyor.
eski ws ler
eski ws ler
xosmanlıx
facexosmanlıx
benim yokluğumda rüzğarım eser oda size yeter...
FACE LONCASI
facexosmanlıx
benim yokluğumda rüzğarım eser oda size yeter...
FACE LONCASI
Re: eski ws ler
süpürme ne alaka durdurmaya verin onu kanatma gereksiz 
- EmirBerkKorkmaz
- Folklor Kurtarıcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Arkadaş tank diyor farkındaysan...Bihayn yazdı:süpürme ne alaka durdurmaya verin onu kanatma gereksiz
Kanatma tanklar için kesinlikle gerekli çünkü karşındaki seni sert ve ağırla her türlü alır...
Bu yüzden karşındakinin kudretini yemek önemli ama zihin var...
Bunun dışında süpürme her zaman işine yarar çünkü ek hasardır 1000 küsür vurur ve bu da yararınıza olur...
Bence zihini 5 yapıp artan 3 puanı süpürmeye verip 8 puan da yapabilirsin...
- αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
тнє ∂єαтн тєαм
тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı
istediğiniz yetenek dağılımını yap ofansif birini kesemezsin o ayrı olay ben gereksiz derkan tank vs tank tan bahsediyorum ofansiften değil
zihinin kanatmayı götürdüğünü hepimiz biliyoruz genelde zihine 15 verilir zaten bu nedenle kanatma kullanışsızEmirBerkKorkmaz yazdı:Arkadaş tank diyor farkındaysan...Bihayn yazdı:süpürme ne alaka durdurmaya verin onu kanatma gereksiz
Kanatma tanklar için kesinlikle gerekli çünkü karşındaki seni sert ve ağırla her türlü alır...![]()
Bunun dışında süpürme her zaman işine yarar çünkü ek hasardır 1000 küsür vurur ve bu da yararınıza olur...
- EmirBerkKorkmaz
- Folklor Kurtarıcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Bazı ofansifler saf oluyorlar ve zihin atmayı unutuyorlar...Bihayn yazdı:zihinin kanatmayı götürdüğünü hepimiz biliyoruz genelde zihine 15 verilir zaten bu nedenle kanatma kullanışsızEmirBerkKorkmaz yazdı:Arkadaş tank diyor farkındaysan...Bihayn yazdı:süpürme ne alaka durdurmaya verin onu kanatma gereksiz
Kanatma tanklar için kesinlikle gerekli çünkü karşındaki seni sert ve ağırla her türlü alır...![]()
Zaten kudret yerse yaklaşık 10 kudret garanti gibi bir oran...
Bunun dışında eğer zihin atarsa durdurmayı ve dikkati geçirin eğer zihin tutarsa adamın canının 60lara kadar yolu var.
Denemedim ama pek denenecek bir şey gibi durmuyor insan tahmin edebiliyor...
- αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
тнє ∂єαтн тєαм
тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı
kanatma hiç bir işe yaramaz zigin toplamayla kanatmayı kaldırır ve aynısı gibi devam eder