Yeter Artık ....

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
BLaDeII
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Gölge Haramileri

Yeter Artık ....

Mesaj gönderen BLaDeII »

Öncelikle Merhabalar

Betadan Beridir Bu Oyunu Oynuyorum Şuana Kadar Olayların Az Olduğu Güzelim Teşkilat Sunucusunda Şuan Oyunda Olduğu Gibi Bölgeden Kendini Bişey Sanan Daha Dünkü Bebeklerin Küfürlü Sözlerini Dinliyoruz.Adam Bütün Arzlar Pkk Lıdır Dıyor.Şikayet Ettik Kaç Kişi SUsturlma Cezası Bile Almamış!! Ayrıca Ben Bu Fotoyu Destek Takımına Yoluyorum (3 gun once)VE Hıc Bır Cevap Gelmiyor? Ve aDam Şuan Onlıne Oyunda Küfür Ediyıor Halen O Dağdaki it Sürülerin İsMİNİ yazıpDuruyor Bölgeden .Neden Kurallar Doğru Bir Şekilde İşlenmıyor nEDEN Ceza Yok Haksızlık Bu olsa Gerek. Adamın OyundaN sÜRESİZ uZAKLaştırılması Gerek Ama Daha Susturma Bile Almamış Yazık Çok Yazık Eğer Bu Adam (lar) Oyunda Süresiz Uzaklaştırlmazsa Çok Oyuncu Kaybediceksiniz Teşkilat Arz Klanı Olarak.

Destek Takmına Atıyoruz Cevap Gelmiyor . Diğer Sunucudaki Arkadaşların Görmesi için Buraya Koyuyorum Herşey Ortada El Atın Artık Yeter...

Bu Gençlikxfurqi Adlı Kişinin Yazmış Olduğu O Pkk lı msjı..

İçerik düzenlendi

Buda Deminki (Halen Devam Ediyıor Artık yonetıcı Gelirmi Teşkilata Bilemem..)Olaylardan Ewılord Adlı Şahsın Yazdıkalrını Okuyun ' Bırakın Ben Kufur Ederım!'

İçerik düzenlendi

Not:Diğer Küfürlü Fotusunu Forumumuzda Bayan Kullanıcılarıda Olduğu Ve yasak olduğu İçin Koymadım.

Herşey Ortada Arkadaşlar..

Saygılarmla BLADEII
Teşkilat= BLADEII serhat İnatçızehir EsEsBLaDe

Eminönü= SeRhAtt
Kullanıcı avatarı
KuTSaLGeNc
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Re: Yeter Artık ....

Mesaj gönderen KuTSaLGeNc »

sırf DİYARBAKIRLIYIZ dıye pkk lı damgası yıyoruz...
ADamlar bolgeden yarım saatten fazla sureklı aynı seyı yapıyo oyunda ne bı yonetıcı ne de bı yetkılı var bu ne nasıl iş bu anlamıyom...
DİYARBAKIRLIYIZ dıye bızler ınsan degıl mıyız ???
Yettı gercekten Yettı Bu kac oldu....
Herkesın sabrının bı noktası var bu tıp olaylara dur denmelı....
KuTSaLGeNc TEŞKİLATIN İLK VE TEK KUTSAL'I
Kullanıcı avatarı
xTANIMSIZx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen xTANIMSIZx »

Aslında BLADE arkadaşım yazacak pek bişey bırakmamış bana ancak bende bu konuda arkadaşıma verdiğim desteği dile getirmek istiyorum. Az önce bölge kanalından Provakasyon amaçlı çıkarılan tartışmada 10 Şikayet hakkımın hepsini kullandım. Eğer oyunda bile bu adamlar böyle ortalığı karıştırabiliyorlarsa helal olsun valla ne diyim demek bu oyun sahipsizmiş. Bu adamların cezası süresiz bloklanmadır. Eğer bu Şikayet ettiğim adamların karakterleri bloklanmazsa ben ve bi çok arkadaşım oyunu bırakmak zorunda kalacağız. Umarım Şikayetimiz dikkate alınır.
İyi forumlar...
TANIMSIZ - UNJUST
Resim

Ne ben Sezarım, Ne de sen Brütüssün... Ne ben sana kızarım, Ne de zatın zahmet edip bana küssün... Artık seninle biz, Düşman bile değiliz...
Kullanıcı avatarı
Grandxtexas
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen Grandxtexas »

zaten oyunda kimsenin korkusu kalmadı cezalardan!

eskiden benim hatırladığım 3 susturma cezası alınca cezan katlanıyordu son cezada 1 ay ceza alıyodun şimdi 3 gün her ceza!

CEZALAR YILDIRICI OLMAZSA BÖLELERİ ÇOK OLUR!

geçen kuklacıda adam bölgeden; 3 gün susturma alırım nolcak diyip ana avrat yarım saat sövdü!
ResimResimResim
ResimResimResim
http://bit.ly/qM7njk
Kullanıcı avatarı
BLaDeII
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen BLaDeII »

Alın Buda Taze...

İçerik düzenlendi

'Yüce ALLAH iyiki İnsalara Sabır Vermiş'...

Eminönü= SeRhAtt
xxxDEADxxx
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen xxxDEADxxx »

Arkadaşım ne desen haklısın bu hakaret eden kendini bilmeyen kişi aslında yasal bir suç işliyor ve destek takımına bildirdiğini söylüyorsun bence destek takımı bu suça ortak olduğunun farkındamı acaba günümüzde açılım denen bir yasal durum varken bu kişi ve kişiler ayrımcılık yapma cesaretini nerden alıyorlar bu gibi adaamların süresiz banlanması hatta yeni hesap açıp oyuna girmeleri dahi engellenmelidir ıp adreslerinden bulunup gerekli yasal işlemin yapılması gerekir ve hatta gerekirse Cumhuriyet Savcılıklarına suç duyurusunda bulunmak lazım her Kürt kökenli vatandaşımızı Pkk yakıştırması yapılamaz bunu öğrenmeleri lazım ben bir TÜRK vatandaşı olarak bu ayrımcılığa karşıyım ve herkeside karşı olmaya davet ediyorum TÜRK+KÜRT Kardeştir başkada birşey demiyorum Destek takımınıda görevini yapmaya davet ediyorum yapılmazsa bizler yapmasınıda biliriz kerdilerinin zor durumda kalmaması için bu duruma el atarlarsa iyi olur herkese saygılar selamlar iyi forumlar.GH kalbim sizinledir sizler gibi dostlarım arkadaşlarım olduğu için gurur duyuyorum
Kullanıcı avatarı
BLaDeII
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen BLaDeII »

Destegin için saolasın kardeşim. Ben Eskişehirliyim onların Hepsi Benim 4 Yıldır Kardeşimdir ve sonsuza kadar oyle olacak Bu Pislikleri Oyundan Temizlemek İÇİN hEP Buradayız.

Eminönü= SeRhAtt
Kullanıcı avatarı
HardBoys
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen HardBoys »

resime baktım bazı isimler apo ile başlıyor ne iş ? Tamam size hak veriyorum yönetim hiç birşey yapmıyor.Adamlaırn bana demediği laf kalmadı aptal.salak vb şikayet et yasaklanmıyor sonra bi konu açarlar bu konu yöneticelere batınca kapatırlar şunu söyleyeyim bizim yöneticiler anca konu kilitlemesini bilir...
Hardboys-Muslumrap
Hardbaby-Fordboyard
║▌│█│║▌║││█║║▌│
ORIGINALPROFILE®
Resim

Kod: Tümünü seç

http://www.facebook.com/turkish.revenge.brigade
Resim
Kullanıcı avatarı
KuTSaLGeNc
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen KuTSaLGeNc »

xxxDEADxxx yazdı:Arkadaşım ne desen haklısın bu hakaret eden kendini bilmeyen kişi aslında yasal bir suç işliyor ve destek takımına bildirdiğini söylüyorsun bence destek takımı bu suça ortak olduğunun farkındamı acaba günümüzde açılım denen bir yasal durum varken bu kişi ve kişiler ayrımcılık yapma cesaretini nerden alıyorlar bu gibi adaamların süresiz banlanması hatta yeni hesap açıp oyuna girmeleri dahi engellenmelidir ıp adreslerinden bulunup gerekli yasal işlemin yapılması gerekir ve hatta gerekirse Cumhuriyet Savcılıklarına suç duyurusunda bulunmak lazım her Kürt kökenli vatandaşımızı Pkk yakıştırması yapılamaz bunu öğrenmeleri lazım ben bir TÜRK vatandaşı olarak bu ayrımcılığa karşıyım ve herkeside karşı olmaya davet ediyorum TÜRK+KÜRT Kardeştir başkada birşey demiyorum Destek takımınıda görevini yapmaya davet ediyorum yapılmazsa bizler yapmasınıda biliriz kerdilerinin zor durumda kalmaması için bu duruma el atarlarsa iyi olur herkese saygılar selamlar iyi forumlar.GH kalbim sizinledir sizler gibi dostlarım arkadaşlarım olduğu için gurur duyuyorum

eyw saol kardesım...

Gelde Anlat Akıl Yaşları Ufak İnsanlara. Aslında oyunu takmıyo gorevlıler o kadar yoksa harhangı bı şahıs yarım saatten fazla siyaset yapamazdı bölgeden... Gerektiğinde idareciler olmuyo sorunda bu ya...

Yine Diyorum DİYARBAKIRLIYIM bununla da gurur duyarım utanmam asla
sırf memleketımden dolayı Pkk lı yakıstırması yapılıyorsa ne dıyebılırım kı o yakıstırmayı yapan ınsan musveddelerıne...
KuTSaLGeNc TEŞKİLATIN İLK VE TEK KUTSAL'I
Kullanıcı avatarı
Grandxtexas
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

Mesaj gönderen Grandxtexas »

HardBoys yazdı:resime baktım bazı isimler apo ile başlıyor ne iş ? Tamam size hak veriyorum yönetim hiç birşey yapmıyor.Adamlaırn bana demediği laf kalmadı aptal.salak vb şikayet et yasaklanmıyor sonra bi konu açarlar bu konu yöneticelere batınca kapatırlar şunu söyleyeyim bizim yöneticiler anca konu kilitlemesini bilir...

isimler dediğin sadece 1 nick apocaliptus o kadar onunda bi sorun olcağını sanmıyorum!

apocaliptus ne demek ama onu bilmiyorum belki kendisi açıklar?
ResimResimResim
ResimResimResim
http://bit.ly/qM7njk
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön