Jethro.. İyi oyunlar !

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
sanchxjethro
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları

Jethro.. İyi oyunlar !

Mesaj gönderen sanchxjethro »

Bugün saat 7 civarında çarımı biri silmiştir. Kim olduğunu bilmiyorum ama içimden biri joker diyor. Sarıoqlu yani özdemir napalım kardeşim sonuçta senin hatan benim hatamdır evet oyundaki çoğu kişilere kötü davrandım. Ama bu kötü davranmamın bir sebebi var bunu biliyorsunuz. Olsun artık zaten daha yokum. Oyunu bırakıyorum artık benim hayatımda İstanbul Kıyamet Vakti diye bir oyun yok. yenı car acıp kasardım ama hiç onunla uğraşamam. Çarımı kim sildiyse. Onu diğer dünyada görücem. Allah'ta ona gösterecek !!!! Kötü davrandığım kim varsa kusura bakmasın. Bunun bir oyun olduğunu daha yeni anlıyorum. Gerçekten her gün 8-9 saat oynuyordum ama artık pc ye bile giresim olmayacak sanırım. neyse. Umulmadıktaş ve kim olursa olsun. Artık kimseye düşmanım gözüyle bakmıyorum. Çarımı sileninde joker olduğunu biliyorum. Joker. seni diğer dünyaya davet ediyorum. 3 senelik emeğimi saniyede yok ettin. İnşallah ALLAH'ta seni cehennemde 3 sene yakar. Hatam varsa affedin.... Jethro
Kings...

JETHRO & BYPENÇE
RapstyLEEE
İskele Babası
İskele Babası

Re: Jethro.. İyi oyunlar !

Mesaj gönderen RapstyLEEE »

sanchxjethro yazdı:Bugün saat 7 civarında çarımı biri silmiştir. Kim olduğunu bilmiyorum ama içimden biri joker diyor. Sarıoqlu yani özdemir napalım kardeşim sonuçta senin hatan benim hatamdır evet oyundaki çoğu kişilere kötü davrandım. Ama bu kötü davranmamın bir sebebi var bunu biliyorsunuz. Olsun artık zaten daha yokum. Oyunu bırakıyorum artık benim hayatımda İstanbul Kıyamet Vakti diye bir oyun yok. yenı car acıp kasardım ama hiç onunla uğraşamam. Çarımı kim sildiyse. Onu diğer dünyada görücem. Allah'ta ona gösterecek !!!! Kötü davrandığım kim varsa kusura bakmasın. Bunun bir oyun olduğunu daha yeni anlıyorum. Gerçekten her gün 8-9 saat oynuyordum ama artık pc ye bile giresim olmayacak sanırım. neyse. Umulmadıktaş ve kim olursa olsun. Artık kimseye düşmanım gözüyle bakmıyorum. Çarımı sileninde joker olduğunu biliyorum. Joker. seni diğer dünyaya davet ediyorum. 3 senelik emeğimi saniyede yok ettin. İnşallah ALLAH'ta seni cehennemde 3 sene yakar. Hatam varsa affedin.... Jethro
Tkxxworm siLdi.
Xbypence

Sanalda Kanka Olmaz .
Sanalda Güven Olmaz.
FeLSeFE ßu ;)

Resim
Telefon numarası,MSN , Adres gibi bilgilerin paylaşılması yasaktır. Tarafınıza yapılan son uyarıdır.
Kullanıcı avatarı
Ucube
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen Ucube »

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
нα∂ι вιя σуυη σуηαуαℓıм ѕη вєηм gυяυяυмℓα σуηα вєη ѕєηιη нαуαтıηℓα..!

נσкєя
Kullanıcı avatarı
eLeSsaR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen eLeSsaR »

Sildiğim doğrudur ki bütün sunucu eline sağlık diyor.Buda ne kadar karaktersiz insan olduğunu gösterir.Hırsız olsam şifreni değiştirip itemini alırdım.Ben bunu yapmadım senin itemlerine kalmadık.Çarına girdiğim gibi direk karakteri sildim.Kimseye durduk yere zarar vermem.Senin hırsız demenlede hırsız olmam.Ama varsa hırsız diyecek gelsin.Sancak sunucusuna ve Tkxx loncasına attığın laflar bardağı taşıran son damla oldu.Eh sen bilirsin binilmiş otobüsün davası olmaz derler.Gerçi sen atasözüde anlamazsın 13 yaşında veletsin.Kısacası hırsız olup senin gibi srfsz tanınacağıma adam olur öyle tanınırım.Ama sen bunu yapamadın.Şuan nerdeyse Tkxx arkadaşlarımın hepsinin çar şifreleri bende var ama bak hiç birine bişey olmuyor.Biz adam gibi adamız oğlum.Senin gibi yalan dolanla uğraşmıyoruz sildiğimi bile dürüstçe söyledim daha ne olsun.Saklamanın ne anlamı var.Gelmişsin bana emekten bahsediyorsun.Emekle mi yaptın o kadar itemi güldürme beni.Daha sana çok şey yazardımda bu kadar yeter ellerimi yoramam bir velet yüzünden.Ayrıca 13 yaşındasın git ders çalış daha oyun olduğunun yeni farkına varmışsın.8-9 saat pc oynacağına 6-7 saat oyna 2 saat ders çalış kardeşim.Türkiye sizin gibilere emanet olacak ya en çok ona üzülüyorum.
Resim
Kullanıcı avatarı
Ucube
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen Ucube »

WoRmu tebrk edıyorum. Tıpkı bır zamanLar sunucunun kraL hırsızı Bycroyqer (Drensh) in Qarizmaxx adLı çarını siLdiqim qbi.. ! bir iyiLikde buLunmus sunucuya.! Banada hırsız dıyorLar ama nedense ortada bu bahsettıqım oLaydan baska kanıt yok ;)
нα∂ι вιя σуυη σуηαуαℓıм ѕη вєηм gυяυяυмℓα σуηα вєη ѕєηιη нαуαтıηℓα..!

נσкєя
Kullanıcı avatarı
sanchxjethro
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Size şurda istediğin kadar yemin et diyin ederim. Yemin ediyorum ki ben hiç kimsenin tek bir tane itemini yada tek bir kuruşunu çalmadım. Sadece Sodxwarninqin 50 binini aldım ama onuda aldıktan sonra içim gittti içim. Ona pm atmıştım sana çok para verecem diye ama çarım silindi. O çarda benim 3 senelik emeğim vardı sen onu saniyede yok ettin. Biri senin loncanın çarlarını yok etse ne yaparsın. 13 yaşındayım ama onda bi emek war
Kings...

JETHRO & BYPENÇE
Kullanıcı avatarı
sanchxjethro
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

siz bana hırsızsın hırsızsın diye iftira attınız ama nerde hani foto hani kanıt hiçbir şey yok. Neyse. benim için daha iyi oldu. bu oyun bunaltmıştı beni her gün bu oyunu düşünüyodum. Ama wormmusun nesin. Silmen gerekmezdi carı.
Kings...

JETHRO & BYPENÇE
Kullanıcı avatarı
eLeSsaR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen eLeSsaR »

Dahala anlamıyormusun zorladın beni.Sonuç ortada.Yan çarlarına geçip bölgeden az ana bacı sövmüyordun Jethro çarın susturulmasın diye.Artık yeter Sancak için en iyisi oldu.
Resim
Kullanıcı avatarı
SenSizOlaMaM
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen SenSizOlaMaM »

Eline Sağlık Batu...
Resim

BeşiktAŞK
Kullanıcı avatarı
eLeSsaR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen eLeSsaR »

Jethro bunun sana ders olduğunu düşünerek kankanın şifresini özel mesaj olarak yolluyorum..
Resim

“Genel Sohbet” sayfasına dön