Sen Beni Erken Unuttun..Elveda Derken
Unuttun..Sen Sözün Varken Unuttun..Ben Seni Hiç Unutmadım..Sen Gönlünce
Bir a$k Düşle..Hayata Yeniden Başla..Sevgim Üzerse Bağışla..Ben Seni Hiç
Unutmadım..
Geçen Gün Heronların PKK Teröristlerinin Türk Askerlerini Nasıl Öldürdüklerini Kendi Gözlerimizle Gördük...
"GÖZ GÖRE GÖRE ASKERİN ŞEHİT OLUŞUNU İZLEDİK"
PEKİ şimdi size soruyorum... O Gün Hava Açık olduğu Halde Neden Bir Helikopter Dahil Gelmedi O Bölgeye ?
Komutanların Cevapları " O GÜN HAVA ŞARTLARI BOZUKTU." Ama yapılan ARaştırmalarda Havanın Gayet Güzel Ve Açık
Olduğu Tespit Edildi.
Akıllarda Kalan Soru : " NEDEN İZLEDİKLERİ HALDE BİR ŞEY YAPMAYAN KOMUTANLARA LAF ATILMIYORDA " , BİZ OYUNDA
İKEN BİZE SİZ PKK LISINIZ DENİYOR.
ERGENEKON DAVASI , BALYOZ DAVASI'NDA HAKLARINDA TUTUKLAMA EMRİ ÇIKARILAN 102 GENERALDEN SADECE 2 Sİ YAKALANMIŞ VE SADECE 1 ALBAY TUTUKLANARAK CEZAEVİNE KONULMUŞTUR.
DİĞER GENERALLER NERDE ? YARGIYI KENDİLERİNDEN KÜÇÜK MÜ GÖRÜYORLAR ?
12 EYLÜL 1980 DE HER 5 GENÇTEN 1 İNİN İDAM EDİLMESİ , AYRICA HER 5 TUTUKLUDAN 3 ÜNÜN İŞKENCEDEN ÖLÜŞÜNÜ KİMSE KONUŞMUYORDA...ASKERİ DARBENİN O GÜNLERDEKİ SORUMLULARINA BİR ŞEY DENMİYORDA...BUGÜN ANAYASAYI O GÜN Kİ ZULÜMKARLARI YARGILAYACAK OLAN İKTİDAR PARTİSİNİN ANLAYIŞINA MI KARŞI GELİYORLAR.
ARTIK ANALAR ÖLMESİN..ŞEHİT VERMEYELİM ...
İslamın Emrettiği ve Allah'ın Yasakladığı Kesin Haram olan herşeyi yapan (Aklınıza Ne Gelirse),Hz Ebubekir-i Sıddık ve Hz. Ömer-ül Faruk'u Sevmeyen RAFİZİLERİN Kim olduğunu BİLİYOR MUSUNUZ ?
İslamın Emrettiği ve Allah'ın Yasakladığı Kesin Haram olan herşeyi yapan (Aklınıza Ne Gelirse),Hz Ebubekir-i Sıddık ve Hz. Ömer-ül Faruk'u Sevmeyen RAFİZİLERİN Kim olduğunu BİLİYOR MUSUNUZ ?
Geçen Gün Heronların PKK Teröristlerinin Türk Askerlerini Nasıl Öldürdüklerini Kendi Gözlerimizle Gördük...
"GÖZ GÖRE GÖRE ASKERİN ŞEHİT OLUŞUNU İZLEDİK"
PEKİ şimdi size soruyorum... O Gün Hava Açık olduğu Halde Neden Bir Helikopter Dahil Gelmedi O Bölgeye ?
Komutanların Cevapları " O GÜN HAVA ŞARTLARI BOZUKTU." Ama yapılan ARaştırmalarda Havanın Gayet Güzel Ve Açık
Olduğu Tespit Edildi.
Akıllarda Kalan Soru : " NEDEN İZLEDİKLERİ HALDE BİR ŞEY YAPMAYAN KOMUTANLARA LAF ATILMIYORDA " , BİZ OYUNDA
İKEN BİZE SİZ PKK LISINIZ DENİYOR.
ERGENEKON DAVASI , BALYOZ DAVASI'NDA HAKLARINDA TUTUKLAMA EMRİ ÇIKARILAN 102 GENERALDEN SADECE 2 Sİ YAKALANMIŞ VE SADECE 1 ALBAY TUTUKLANARAK CEZAEVİNE KONULMUŞTUR.
DİĞER GENERALLER NERDE ? YARGIYI KENDİLERİNDEN KÜÇÜK MÜ GÖRÜYORLAR ?
12 EYLÜL 1980 DE HER 5 GENÇTEN 1 İNİN İDAM EDİLMESİ , AYRICA HER 5 TUTUKLUDAN 3 ÜNÜN İŞKENCEDEN ÖLÜŞÜNÜ KİMSE KONUŞMUYORDA...ASKERİ DARBENİN O GÜNLERDEKİ SORUMLULARINA BİR ŞEY DENMİYORDA...BUGÜN ANAYASAYI O GÜN Kİ ZULÜMKARLARI YARGILAYACAK OLAN İKTİDAR PARTİSİNİN ANLAYIŞINA MI KARŞI GELİYORLAR.
ARTIK ANALAR ÖLMESİN..ŞEHİT VERMEYELİM ...
Anlatamadım davut Acemi birliği samsun tolganın her yanına gıtmemde her çarşısısında o kadar konuştum boşa adam takmış komando olmaya
xDAVUT yazdı:Allah yar ve Yardmcın olsun.Umarım benim de Kısmetim Hakkariye Çıkar...Çok Zor Bir Yere Gidiyorsun.Her Akşam Ayetel Kürs-i Oku Yararı çok çok aşırı derecede vardır.
ANALAR ÖLMESİN...EVLATLAR YETİM KALMASIN
IIxKıBRıSLıxIIby Mkacafer... So Close No Matter How Far
Couldn't Be Much More From The Hearth
For Ever Thrusten Who We Are
No,Nothing Else Matters