oYuNDa Bişi ÇaLınıYoR kimSeNin uMrunDa DeqiL
bölgeye bişi yazarız suçlu biz çıkarız bu oyunda ilk defa gördm ben
oyuna bi yönetici koyun 24 7gün 24 saat lütfen
2 karış boyunLa İtm çalıyorlar kul hakkı ne bilmıyorlar ...
HıRsıZ''LaRa ÖnLem
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
-
- Salgın Koruyucusu
- Klan: Lodos
Re: HıRsıZ''LaRa ÖnLem
EVET GÜZEL KARDEŞİM HAKLISIN BU YÖNETİCİLER HİÇ TAKMIYOLAR BİRİNİN ÇARI OLSUN YADA İTEMİ OLSUN ÇALININCA ANCA KÜFÜR ETTİNMİ BAN ATIYOLAR YOKSA BAŞKA BİŞEY YAPTIKLARINI GÖRMEDİM ŞAHSEN
Daha ne densin ama bu hem oyunun suçu hemde oyuncuların oyunda bir yetkili olduğunda rahat bırakmıyolar yok gm ye dalmak makara yapmak gibi salakça şeyler yüzünden böle oluyo suçu biraz da kendinizde de arayın.oyuna bi yönetici koyun 24 7gün 24 saat lütfen
Yoyu

iyi bir kalça sahibi olmanın iyi bir kafa sahibi olmaktan daha fazla prim yaptıgı bir ülkede hiç birşey daha ileriye gitmez.

iyi bir kalça sahibi olmanın iyi bir kafa sahibi olmaktan daha fazla prim yaptıgı bir ülkede hiç birşey daha ileriye gitmez.
Kardeşim ne dediğinin farkında mısın ? 7/24 .. Adamlar hiç uyumayacak mı ? Onlar robot değil onlar da bizim gibi insan .. Bazen çok abartıyorsunuz !burhanettin yazdı:oyuna bi yönetici koyun 24 7gün 24 saat
Meteorteamxthree
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
Kardeşim ne dediğinin farkında mısın ? 7/24 .. Adamlar hiç uyumayacak mı ? Onlar robot değil onlar da bizim gibi insan .. Bazen çok abartıyorsunuz !
Abartmıyo aslında doğru sölüyo tabi anlayıcak kadar düşünmemişsin koskoca oyunda 1 tane mi yönetici var ? Aralıklı saatlerle yöneticler girip çıkıcak örnek x yönetici 12 den 3 e kadar oyunda oldu x yönetici 3 ten sonra çıkıcak xxx yönetici giricek 6 ya kadar böle değişimli olucak şimdi dersin oyunda bu kadar yönetici varmı yöneticiler seçilicek
Yoyu

Arkadaş 1 yönetici olsun diyor ama. Vardiyalı çalışmaları benim de aklıma geldi .. Ama bu kadar kasacaklarını sanmıyorum ben .. Gündüz bile oyuna girmeyen bir yönetim var karşımızda..Yoyu yazdı:Kardeşim ne dediğinin farkında mısın ? 7/24 .. Adamlar hiç uyumayacak mı ? Onlar robot değil onlar da bizim gibi insan .. Bazen çok abartıyorsunuz !
Abartmıyo aslında doğru sölüyo tabi anlayıcak kadar düşünmemişsin koskoca oyunda 1 tane mi yönetici var ? Aralıklı saatlerle yöneticler girip çıkıcak örnek x yönetici 12 den 3 e kadar oyunda oldu x yönetici 3 ten sonra çıkıcak xxx yönetici giricek 6 ya kadar böle değişimli olucak şimdi dersin oyunda bu kadar yönetici varmı yöneticiler seçilicek
Meteorteamxthree
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
Oyun hesabınız ve hesabınızdaki tüm öğeler sizin sorumluluğunuzdadır. Oyun içerisinde kullanıcı adınızı ve şifrenizi kimseyle paylaşmayınız. Msn ve e-posta kullanımında güvenmediğiniz kişilerden gelen mail vb içerikleri kabul etmeyiniz. Bu tip konularda GM yada yöneticiler taraf değildir. Oyunda 24 saat yönetici olması ise mantık dışı bir istektir. Unutmayalım ki gönüllülerden oluşan yönetim ekibininde bir sosyal hayatı var. Oyun ile ilgili görüşlerinizi ikvdestek@sobee.com.tr a atabilirsiniz. İyi forumlar
Hala İKV Özel sürüm DVD niz yok mu ?
D&R'dan satın almak için | kutu.istanbuloyun.com | Net Cafe Satış Noktaları | Satış Noktaları
- angelona
- Antrepo Bekçisi
- Klan: Lodos
- Lonca: Jön Türkler
Bizim yaşadıqımız ülkenin insanları asalak yaşamaya alışmıki illahi herzaman başlarından biri olucakta herşey öle halledicekler...Biz yönetilmeye mahkummuyuz bunu kendi aramızdada çözeri eğer ortalıkta hırsız varsa ya printini alıp www.istanbuloyun.com a göndericez yada bir daha kimse o kişiyle muhattap olmucak böyle yöneticiye ihtiyaç kalmadanda bu zorunları çözmüş oluruz...Herşeyi sobeden beklemiyelim bizde bu oyunun iyi yerlere gelmesi için elimizi taşın altına sokalım...
Aldanma insanların samimiyetine
Menfaatleri uğruna gelirler vecde,
Cennet'i vaad etmeseydi eğer
Allah'a bile etmezlerdi secde
M.akif
GalataKULESİ
mFERNANDES
SaaTKULESİ
Menfaatleri uğruna gelirler vecde,
Cennet'i vaad etmeseydi eğer
Allah'a bile etmezlerdi secde
M.akif