telefona bak olum attım mesaj sıkıntıdan patlıyorum ztnanonimm yazdı:Lan ne ara geçtin Eskişehir'eArayamıyorum diye trip mi atıyorsun hiç mesaj da atmadın
Adam ol getirme yanına alırım aklını Mayk :mrgreen:
GENÇFB Loncası Resmi Konusu
Re: GENÇFB Loncası Resmi Konusu

Olm peder telefonu aldı kendi kullanıyor yeni telefon alacağım da ne zamana kısmetse artıkCoLDxoNe yazdı:telefona bak olum attım mesaj sıkıntıdan patlıyorum ztnanonimm yazdı:Lan ne ara geçtin Eskişehir'eArayamıyorum diye trip mi atıyorsun hiç mesaj da atmadın
Adam ol getirme yanına alırım aklını Mayk :mrgreen:
![]()
Yaşam soframdaki en güzel mezesin sen..
Paşazade-Toroskaplani-Toroskaplanii
- HatayLixHaSaN
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Konuma daLan daLLamaLar Bende Lonca Sayfanıza DaLaRıM adam oLn :mrgreen:
ÖrgüLüxHatayLı / RdmxHatayLı / TayfaxHatayLı / FianxHatayLı ...
GÖRÜNEN KÖY UZAKTA DEİLDİR
PİZZANIN AMBULANS'TAN DAHA ÇABUK GELDİĞİ ÜLKEDE YAŞIYORUZ
[/b]
Konusunda lafı yedi şimdi de buradan dadandı bir de tehdit ediyor :lol:HatayLixHaSaN yazdı: Konuma daLan daLLamaLar Bende Lonca Sayfanıza DaLaRıM adam oLn :mrgreen:
- HatayLixHaSaN
- İri Fare Avcısı
Konu kapanSın İstermisiniz Ben isTeRimanonimm yazdı:[/b]Konusunda lafı yedi şimdi de buradan dadandı bir de tehdit ediyor :lol:HatayLixHaSaN yazdı: Konuma daLan daLLamaLar Bende Lonca Sayfanıza DaLaRıM adam oLn :mrgreen:
ÖrgüLüxHatayLı / RdmxHatayLı / TayfaxHatayLı / FianxHatayLı ...
Loncadaki arkadaşlarım hatrına bu sayfada susuyorum. Gel senin konundan devam edelim istersen :!:
- GeNCFBxLiDeRR
- FareAdam Düşmanı
Lonca sayfası arasında tartışma yaratıcak tüm yorumlardan kaçının.Lütfen daha dikkatli olalım.
- GeNCFBxLiDeRR
- FareAdam Düşmanı
Anıl ''hataylıxhasan'' ile ister bu konumuzda ister dışarıdaki konularda veya onun açtığı konularda cevap yazarsan İkvforum cezası alıcaksın.
- GeNCFBxLiDeRR
- FareAdam Düşmanı
İkvforum sayfasında Loncamıza ait özel bir imza yapılacaktır..Loncanın tüm üyeleri aynı imzayı kullanmak zorunda olduğundan seçimi üyeler ortak karar alıp imza haline getirecektir.Bu konu hakkında Görüşlerinizi Özelden veya Bu konuya yazarak bildirebilirsiniz.
Bu günden itibaren Benim ve Haydarın tüm söylediği konulara ciddi olarak bakılacaktır.Konulara ciddi yaklaşmayan arkadaşlar Loncadan uzaklaştıralacaktır.Lonca imza konusu önemli bir konudur.Yardımcı olucak olan arkadaşlar bizimle birlikte hareket edecektir.
Bu günden itibaren Benim ve Haydarın tüm söylediği konulara ciddi olarak bakılacaktır.Konulara ciddi yaklaşmayan arkadaşlar Loncadan uzaklaştıralacaktır.Lonca imza konusu önemli bir konudur.Yardımcı olucak olan arkadaşlar bizimle birlikte hareket edecektir.
anıl eskişehirde canım sıkıldı yanında avea biri varsa tel no ver arıyım istanbula dönene kadar