Gm Dev bune demek oluyor bu eşya size bağlanmıştır
- veym2
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Kara Deniz Yıldızları
Gm Dev bune demek oluyor bu eşya size bağlanmıştır
Ben Ejder asa üreticem fakat benim çarım silahtar deil ejder asayı kullana bilemem için yeni baştanmı çar kasmam lazım yani yen, baştanmı büyücü açıp 49 silahtar yapmammı lazım ben başka bir çar açıp ejder üretip büyücüme vercektim ama bide ne göriyim bu eşya size bağlanmıştır diyor bunla ilgili bir açıklama yaparsanız çok sevinirim şimdiden teşerkürler

- girayankara
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Kara
Re: Gm Dev bune demek oluyor bu eşya size bağlanmıştır
ilginç bir şey ama bu reçeteler geldiği ilk gün(13 Mayıs 2009) alıp başka bir çara ben verebilmiştim
- veym2
- Tılsım Tanığı
hocam zaten sorun orda değil bunun malzemsine 80m para harcadım ben eğer kualnamıcaksam napıyımgirayankara yazdı:ilginç bir şey ama bu reçeteler geldiği ilk gün(13 Mayıs 2009) alıp başka bir çara ben verebilmiştim
- girayankara
- Demirci Çırağı
daha oyunda olmayan malzemeleri var onunu onalrda bi 30 - 40 m eder gibi
bir hatadır çözümü bulunur
bir hatadır çözümü bulunur
- zembekoğlu
- Sahaf Yardımcısı
Merhabalar;
İKV de yeni bir sistem yeni bir düzenleme. Artık bazı eşyalar satılamayacak devredilemeyecek ve yok edilemeyecek. O eşya sizin ve sizden başkasının olamayacak.
Yukarıda anlattığınız olay bir hata değildir. Şaheser diye tabir ettiğimiz bu eşyalar artık sizin ve sizin kalacak.
İKV de yeni bir sistem yeni bir düzenleme. Artık bazı eşyalar satılamayacak devredilemeyecek ve yok edilemeyecek. O eşya sizin ve sizden başkasının olamayacak.
Yukarıda anlattığınız olay bir hata değildir. Şaheser diye tabir ettiğimiz bu eşyalar artık sizin ve sizin kalacak.
Hala İKV Özel sürüm DVD niz yok mu ?
D&R'dan satın almak için | kutu.istanbuloyun.com | Net Cafe Satış Noktaları | Satış Noktaları
- girayankara
- Demirci Çırağı
zembekoğlu
şaheser diye tabir edilen eşyaların ticareti niye yapılamaycak çok iyi para var ama o işte ?
şaheser diye tabir edilen eşyaların ticareti niye yapılamaycak çok iyi para var ama o işte ?
- karayilanx
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Sancak
Zembekoğlu bi soruda benden ..
Mesela başka bi çarımda silahtar 49 ama bu büyücü şifacı vs.. Ama asıl kulanmak istedigm çarımda atıyorum maden saraf eger bu eger kulanamıcaksam ve başkasıda bana üretemicekse nasıl sahip olucağım?
Bu şaheserlerin yeni gelicek bölgelerde düşecegi söyleniyor öyle bile olsa kolay kolay düşmicektir.
Başka bi anlamadıgm noktada ise eger bi çarım var ve ondan sıkıldım her nasılsa bi şahesere sahip oldum ve kulandım ama yeni bi çar acıp ona nasıl aktarıcam onda kulanmak için yeniden ayrı bi uğraşmı yapmam gerek
Biraz uzun oldu ama sorularımı cevaplarsanız sevinrm
Mesela başka bi çarımda silahtar 49 ama bu büyücü şifacı vs.. Ama asıl kulanmak istedigm çarımda atıyorum maden saraf eger bu eger kulanamıcaksam ve başkasıda bana üretemicekse nasıl sahip olucağım?
Bu şaheserlerin yeni gelicek bölgelerde düşecegi söyleniyor öyle bile olsa kolay kolay düşmicektir.
Başka bi anlamadıgm noktada ise eger bi çarım var ve ondan sıkıldım her nasılsa bi şahesere sahip oldum ve kulandım ama yeni bi çar acıp ona nasıl aktarıcam onda kulanmak için yeniden ayrı bi uğraşmı yapmam gerek
Biraz uzun oldu ama sorularımı cevaplarsanız sevinrm
Türk Çocuğu
ecdadını tanıdıkça daha büyük işler yapmak için kendinde kuvvet bulacaktır.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
M.Kemal ATATÜRK
ecdadını tanıdıkça daha büyük işler yapmak için kendinde kuvvet bulacaktır.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
M.Kemal ATATÜRK
- veym2
- Tılsım Tanığı
Ama ben sorumun cevabını alamdım yeni bir çarmı kasmam lazım ejder kullanmam için eğer böyleyse sadece silahtarlarmı sahip olucak bu silah bu gerçektende çok önemli bi sorunzembekoğlu yazdı:Merhabalar;
herşeypara değildir arkadaşlar bağlanması güzel olmuş bence
böylece çarlardaki şaheserlerde çalınmaz
böylece çarlardaki şaheserlerde çalınmaz

[list][*]Waltranxwarrior[*]Waltranxpriest[*]Waltranxmagician[*]Waltranxranger[/list]
- girayankara
- Demirci Çırağı
öleyse şaheser kullanmak için 49 lwl bir çar kasıp onuda 49 . seviye silahtar yapomak lazım çok meşakketli bir her
çarda silahtar olmaz ki :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
çarda silahtar olmaz ki :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: