Nötr ws Chestirlip

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
ataxborabey
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos
Lonca: Ata

Re: Nötr ws Chestirlip

Mesaj gönderen ataxborabey »

Kimsenin rızası olmadan kimsenin videosunu çekip koymaya hakkı yoktur...Bu bir terbiyesizliktir...Ama suç sizde degil sizi kale alıpda ws atanda... ;)
Kullanıcı avatarı
xenn
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen xenn »

boraa Ankamall de konşmuşsun kardeşimle yaşına saygım var ama bende video çekilsin demedim ws attk o sırada Toptancı kardeşim çekmiş koymuş ne var bu kadar uzatılacak anlamadım :?
I lost my temper
Kullanıcı avatarı
Karabasanci
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Karabasanci »

Bilindiği üzere sunucumuzda büyücü ile savaşcı kesmekte prof. oLan Erkan , bence savaşcı tücrübesi az olduğundan yenilmiştir. :) ya da ben yanılıyor olabilirim.
Kullanıcı avatarı
Kastilyax
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Kastilyax »

Toptanci yazdı:Beklediğiniz gibi büyücüleriyle kapışmıyorlar..Savaşçılarıyla kapışıyorlar.

http://www.dailymotion.com/video/xe837p ... sizkral-ws

İyi seyirler...
İyi kesmişin tebrik ederim .
Arz olmak bir ayrıcalıktır ***
Frkncl
Kullanıcı avatarı
earlyblood03
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen earlyblood03 »

HardstyleE yazdı:Arkadas aramizda ne kadar edebiyat ogretmenleri varda biz bilmiyormusuz ole o ona atlamis o onu yenmis o yenilmezmiste onu yemiste koymusta erken buyukmuste notr yenilmezmiste bos laf bunlar laf kalabalgi yapmayin yenilen sussun yenen konussun adabinla herkez toptanci hosuna gitmis cekmis ki hic bir hakaret edici tavirdada bulunmamis zorunuza giden nedir anlayamadim ben arada bizde cekiyoruz hatira kaliyor burda karsi tarafi kucumsemek degil... ;)
Sen niye atlıyorsun tamam da ?

Karabasanci paşam saol ondan kaynaklanmıyor dediğim gibi üstümün vs lik itemle alakası yok yenileceğimi bile bile korktu kaçtı lafı yapılmasın die kabul ettım vs yi ..
XxCHESTERLPxX--Chesterlp-- Earlyblood--Byxklibl
Ataxmütehassız--Budaklıneşeodunu

Resim

Bensiz o kadar kirlisindir ki,nazar bile değmeyecektir sana...
Kullanıcı avatarı
Kurtxbaba
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Kurtxbaba »

Karabasanci yazdı:Bilindiği üzere sunucumuzda büyücü ile savaşcı kesmekte prof. oLan Erkan , bence savaşcı tücrübesi az olduğundan yenilmiştir. :) ya da ben yanılıyor olabilirim.

Evet o arkadaş daha cok büyücü carlarında bildiğim kadarıyla o yzden savaşçıyı tam çözememiş olabilir sonucta ws'de güç gerektiği kadar Şansta gerekio Güzel mac tebrikler.. :geek: ..
xXOCCESEONSXx[(^)Ecel Getiren] DrHowThorn[(^)Ashab-ı Kehf] Occeseons[(^)Ejder Asa]

Ya İstiklal Ya ölüm !
HardstyleE
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen HardstyleE »

earlyblood03 yazdı:
HardstyleE yazdı:Arkadas aramizda ne kadar edebiyat ogretmenleri varda biz bilmiyormusuz ole o ona atlamis o onu yenmis o yenilmezmiste onu yemiste koymusta erken buyukmuste notr yenilmezmiste bos laf bunlar laf kalabalgi yapmayin yenilen sussun yenen konussun adabinla herkez toptanci hosuna gitmis cekmis ki hic bir hakaret edici tavirdada bulunmamis zorunuza giden nedir anlayamadim ben arada bizde cekiyoruz hatira kaliyor burda karsi tarafi kucumsemek degil... ;)

Karabasanci paşam saol ondan kaynaklanmıyor dediğim gibi üstümün vs lik itemle alakası yok yenileceğimi bile bile korktu kaçtı lafı yapılmasın die kabul ettım vs yi ..
Hala bi kendini savunma icerisndesin ne yapmaya calstgni anlamis degilm sen yaz ustumde birsey yoktu yenilecegni bile bile gitmek aptalliktan baska birsey degildir uzermde item yok kardes dersin gecer gider bu kadar basit ;)
Kullanıcı avatarı
Ucube
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen Ucube »

Boswerın uqrasmayın bu erkan denen weLetLe 3-5 yaLakasıda oLmasa bunu adamdan sayan yok zaten :mrgreen: Yenınce mıLLete ezık der yenıLınce yok ıtemım yokdu yok neden karısıyorsunuz bıLmemne kısacası cocuktur mız mızLaması normaLdir :D sunucuya qeLdıqı qunLerı bıLırım bu weLedın pLusı oLmadıgı gunLerı hatırLıyorumda yaLwarırdı bıze sunu boLqeye yazarmısın su aLınır boLqeye yazarmısın faLan :D sımdı teLLe faLan pLus cıktıya bebe hemen ınkar etmeye caLısır e nede oLsa onLarada qün doğdu :mrgreen: :mrgreen:
нα∂ι вιя σуυη σуηαуαℓıм ѕη вєηм gυяυяυмℓα σуηα вєη ѕєηιη нαуαтıηℓα..!

נσкєя
Kullanıcı avatarı
Karabasanci
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Karabasanci »

earlyblood03 yazdı:

Erkan haklı,benim üstümde tek bir item dahi olmasın,adam bana korktu kaçtı desin ne olursa olsun gider vs yi atarım.
Erkekliğin getirdiği bir duygu olsa gerek... :)
Kullanıcı avatarı
Mavixumut
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Mavixumut »

bırak erkan wq alayı it.
RizeLi 0LupTa RizeSporLu oLmaq anLatıLmas Ya$anıR...

LiSeLi MekansızlaR

“Genel Sohbet” sayfasına dön