Nötr ws Chestirlip
- ataxborabey
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Ata
Re: Nötr ws Chestirlip
Kimsenin rızası olmadan kimsenin videosunu çekip koymaya hakkı yoktur...Bu bir terbiyesizliktir...Ama suç sizde degil sizi kale alıpda ws atanda... 
boraa Ankamall de konşmuşsun kardeşimle yaşına saygım var ama bende video çekilsin demedim ws attk o sırada Toptancı kardeşim çekmiş koymuş ne var bu kadar uzatılacak anlamadım :?
I lost my temper
- Karabasanci
- İri Fare Avcısı
Bilindiği üzere sunucumuzda büyücü ile savaşcı kesmekte prof. oLan Erkan , bence savaşcı tücrübesi az olduğundan yenilmiştir.
ya da ben yanılıyor olabilirim.
- Kastilyax
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Klan: Arzın Çocukları
İyi kesmişin tebrik ederim .Toptanci yazdı:Beklediğiniz gibi büyücüleriyle kapışmıyorlar..Savaşçılarıyla kapışıyorlar.
http://www.dailymotion.com/video/xe837p ... sizkral-ws
İyi seyirler...
Arz olmak bir ayrıcalıktır ***
Frkncl
Frkncl
- earlyblood03
- Cin Avcısı
Sen niye atlıyorsun tamam da ?HardstyleE yazdı:Arkadas aramizda ne kadar edebiyat ogretmenleri varda biz bilmiyormusuz ole o ona atlamis o onu yenmis o yenilmezmiste onu yemiste koymusta erken buyukmuste notr yenilmezmiste bos laf bunlar laf kalabalgi yapmayin yenilen sussun yenen konussun adabinla herkez toptanci hosuna gitmis cekmis ki hic bir hakaret edici tavirdada bulunmamis zorunuza giden nedir anlayamadim ben arada bizde cekiyoruz hatira kaliyor burda karsi tarafi kucumsemek degil...
Karabasanci paşam saol ondan kaynaklanmıyor dediğim gibi üstümün vs lik itemle alakası yok yenileceğimi bile bile korktu kaçtı lafı yapılmasın die kabul ettım vs yi ..
XxCHESTERLPxX--Chesterlp-- Earlyblood--Byxklibl
Ataxmütehassız--Budaklıneşeodunu

Bensiz o kadar kirlisindir ki,nazar bile değmeyecektir sana...
Ataxmütehassız--Budaklıneşeodunu

Bensiz o kadar kirlisindir ki,nazar bile değmeyecektir sana...
Karabasanci yazdı:Bilindiği üzere sunucumuzda büyücü ile savaşcı kesmekte prof. oLan Erkan , bence savaşcı tücrübesi az olduğundan yenilmiştir.ya da ben yanılıyor olabilirim.
Evet o arkadaş daha cok büyücü carlarında bildiğim kadarıyla o yzden savaşçıyı tam çözememiş olabilir sonucta ws'de güç gerektiği kadar Şansta gerekio Güzel mac tebrikler.. :geek: ..
xXOCCESEONSXx[(^)Ecel Getiren] DrHowThorn[(^)Ashab-ı Kehf] Occeseons[(^)Ejder Asa]
Ya İstiklal Ya ölüm !
Ya İstiklal Ya ölüm !
-
- İskele Babası
- Klan: Arzın Çocukları
Hala bi kendini savunma icerisndesin ne yapmaya calstgni anlamis degilm sen yaz ustumde birsey yoktu yenilecegni bile bile gitmek aptalliktan baska birsey degildir uzermde item yok kardes dersin gecer gider bu kadar basitearlyblood03 yazdı:Sen niye atlıyorsun tamam da ?HardstyleE yazdı:Arkadas aramizda ne kadar edebiyat ogretmenleri varda biz bilmiyormusuz ole o ona atlamis o onu yenmis o yenilmezmiste onu yemiste koymusta erken buyukmuste notr yenilmezmiste bos laf bunlar laf kalabalgi yapmayin yenilen sussun yenen konussun adabinla herkez toptanci hosuna gitmis cekmis ki hic bir hakaret edici tavirdada bulunmamis zorunuza giden nedir anlayamadim ben arada bizde cekiyoruz hatira kaliyor burda karsi tarafi kucumsemek degil...
Karabasanci paşam saol ondan kaynaklanmıyor dediğim gibi üstümün vs lik itemle alakası yok yenileceğimi bile bile korktu kaçtı lafı yapılmasın die kabul ettım vs yi ..
Boswerın uqrasmayın bu erkan denen weLetLe 3-5 yaLakasıda oLmasa bunu adamdan sayan yok zaten :mrgreen: Yenınce mıLLete ezık der yenıLınce yok ıtemım yokdu yok neden karısıyorsunuz bıLmemne kısacası cocuktur mız mızLaması normaLdir
sunucuya qeLdıqı qunLerı bıLırım bu weLedın pLusı oLmadıgı gunLerı hatırLıyorumda yaLwarırdı bıze sunu boLqeye yazarmısın su aLınır boLqeye yazarmısın faLan
sımdı teLLe faLan pLus cıktıya bebe hemen ınkar etmeye caLısır e nede oLsa onLarada qün doğdu :mrgreen: :mrgreen:
нα∂ι вιя σуυη σуηαуαℓıм ѕη вєηм gυяυяυмℓα σуηα вєη ѕєηιη нαуαтıηℓα..!
נσкєя
- Karabasanci
- İri Fare Avcısı
Erkan haklı,benim üstümde tek bir item dahi olmasın,adam bana korktu kaçtı desin ne olursa olsun gider vs yi atarım.earlyblood03 yazdı:Sen niye atlıyorsun tamam da ?HardstyleE yazdı:Arkadas aramizda ne kadar edebiyat ogretmenleri varda biz bilmiyormusuz ole o ona atlamis o onu yenmis o yenilmezmiste onu yemiste koymusta erken buyukmuste notr yenilmezmiste bos laf bunlar laf kalabalgi yapmayin yenilen sussun yenen konussun adabinla herkez toptanci hosuna gitmis cekmis ki hic bir hakaret edici tavirdada bulunmamis zorunuza giden nedir anlayamadim ben arada bizde cekiyoruz hatira kaliyor burda karsi tarafi kucumsemek degil...
Erkekliğin getirdiği bir duygu olsa gerek...
bırak erkan wq alayı it.
RizeLi 0LupTa RizeSporLu oLmaq anLatıLmas Ya$anıR...
LiSeLi MekansızlaR
LiSeLi MekansızlaR