Oyuna eklenmesi gereken yaratıklar (Eğlence)

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
mitmet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Re: Oyuna eklenmesi gereken yaratıklar (Eğlence)

Mesaj gönderen mitmet »

Herhalde yeni seviyeler geldiğinde savaşçıların canı 35-50 bin olur. 39 seviyede yaklaşık 10-11 bindi. Şimdi tam bilmiyorum ama 20 bini biraz geçiyor sanırım. 2 katına çıkmış. :)
yazamayacağım kadar çok karakter..

Resim
Gizlenmiş İçerikGöster

GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
Kullanıcı avatarı
mitmet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu

Mesaj gönderen mitmet »

rapper yazdı:
Mushta yazdı:
rapper yazdı:
Liderxbuyucux yazdı:
rapper yazdı:Kafanızı yormayın Kuklacı geldiğinde göreceksiniz siz Boss'u :)
Arkadaşa katılıyorum ama kuklacı sadece bır ınsan olarak gozukuo hıkyada maskelı bır ınsan gucunun olması ıcın ya mutasyon gecırmesı yada cok guclu makınelerden yardım alması gerekr.ama cok haklısın kuklacı oyuna kotu bır dusman olarak getırılırse en guclu bence o olur..kadım halt eder yanında...
Kuklacı ile ilgili bazı bilgiler:
1-Canı 1Milyar (1M) olacak
2-59 Levelde çıkacak
3-GB'lerdeki ve eminönündeki tüm fare adamların , taşkanatların yaratıcısı
4-Eskiden yönetici konumunda olup daha sonra yerine Azat bey (Azat efendi) getirildi.
5-Savaşırken size en güçlü fareadamlarından yollayacak (Kuklacının Fedaileri)
6-Hidralar gibi 20-30 kişiyle gidilmeyecek , GB'lerdeki gibi belli miktarda kişiyle gidilecek.
7- Önce iyi olan bu büyücü daha sonra evrim geçirerek daha güçlü ve kötü ruhlu olacak
8-İkv tarihinin gelmiş geçmiş en güçlü Boss'u olacak (Ondan sonra güçlü bir Boss çıkma ihtimali düşük)

Arkadaşlar kesinlikle sallamasyon değildir .
İYİ FORUMLAR
Canının 1milyar olacağını nerden biliyorsun? 1.si kesinlikle sallamasyon :).
Beni unutma kardeş kuklacı çıktığında ben geleyim aklına :)
1.si oyunun en güçlü Boss'unden bahsediyoruz 1m can çok normal
2.si kadimin bile canı 10 m 'se ondan kat kat daha güçlü canavarın 1m canı olması çok normal
3.sü kafamdan sallamıyorum kardeş bi bildiğim var 1m can karşına çıkınca tekrar beni hatırla diorum ben :)
1m 1milyar demek değildir.

1m=1milyon=1.000.000
Kadimin Canı:15m=15.000.000

Örnekti. :)
yazamayacağım kadar çok karakter..

Resim
Gizlenmiş İçerikGöster

GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
Kullanıcı avatarı
Sagopakajmeran
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Ferday-i kyamet

Mesaj gönderen Sagopakajmeran »

20-30 kişi değil 6 kişi ve 1 milyar canı :D sen onu kes helal olsun ya sana :D:D ya kadimi 12 kişi zor kesioz 15 m canı varken yaklaşık 66 katı canı ve gücüde yaklaşık o kadar artcak sen nası kesmeyi planlıon...diyelim yeni itemler geldi yine farketmez gelen itemlerin sana 20000 max hasar verceğini düşünmüon demi :D
Kullanıcı avatarı
rapper
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen rapper »

Sagopakajmeran yazdı:20-30 kişi değil 6 kişi ve 1 milyar canı :D sen onu kes helal olsun ya sana :D:D ya kadimi 12 kişi zor kesioz 15 m canı varken yaklaşık 66 katı canı ve gücüde yaklaşık o kadar artcak sen nası kesmeyi planlıon...diyelim yeni itemler geldi yine farketmez gelen itemlerin sana 20000 max hasar verceğini düşünmüon demi :D
Kardeşim 59 levelde çıkabilir diye kendi görüşümü yazdım kafanızda problemmi var neden anlamıyorsunuz ? Kuklacı denen canavar hakkında gram bilgin olmadığı halde neden burda artizlik yapıosun ? Nedir senin problemin gardaş ?? Belki 69 veya 79 levelde gelecek 59 levelde gelecek demem sadece tahmindi. Özürlü olsa anlardı artık yani aynı yorumu 3. defa yazıyorum. Çoluk çocukla ugrasıyoruz..
Meteorteamxthree
İnfazteamrapper

~ Since BeTa ~
Kullanıcı avatarı
utku
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen utku »

rapper yazdı:
utku yazdı:
rapper yazdı:Resim

Canavar İsmi : Palmara
Canavar Seviyesi : 54
Canavarın olduğu yer : Çemberlitaş (Yeni Çıkacak Bölge)
Canavar canı (hp) : 6.000.000
Canavar ortalama vuruşlar : 15.000-20.000
Canavar özel yetenek : Kanlı Saldırı (Seviyesi 49'gan aşağıdakilere 30.000 ve seviyesi 49 ve üstü olanlara 20.000 vurur.Can kurtaransız herkes ölür)
Türün ortaya çıkış tarihi : M.Ö ...

kendi hayalgücümle yaptım :)
kendinle çelişme :)
1. savaşçı canı 21 bin ne kadar artabilirki en fazla 30 felan olur ozaman 2 vuruşta inersin
6.000.000 Hp kadimde varmıdır acaba

özel yetenek hem 20 bin vuruyo hemde tek atıyo ??
1.si çelişen bir durum göremedim ;)
2.si nereden biliyorsun canların en fazla 30 bin olacağını kesin emin değilsen burda artizlik yapmıcan felanlarla olmuyor bu işler..
3.sü mitmet arkadaş sana gereken cevabı vermiş daha kadimin kaç canı olduğunu bilmiyorsun ;)
4.sü konunun başlığı eğlence neden bu kadar kasıyorsun ve laf soktuğunu sanıyorsun illa küfür mü yemek istiyorsun ?
5.si ck olmayan savaşçılara vuruyo o kadar ayrıca ben sana 20.000 vuruyor dedim yani şu anki savaşçı canı kadar.. Yeni leveller gelince bu canlar artacak ve tek atmış olmayacak..

Sende sanırım bu forum erkeklerindensin. Oyunda hiçbirşey bilmeyip millete yağ çeken sonra gelip forumda bişey biliyor gibi mal mal yorumlar yapanlardan ;)
bana kendni anlatma ve şuraya bakbi

Canavar özel yetenek : Kanlı Saldırı (Seviyesi 49'gan aşağıdakilere 30.000 ve seviyesi 49 ve üstü olanlara 20.000 vurur.Can kurtaransız herkes ölür)

50 lwl im diyelim daldım can kurtaranım yok bana 20 binmi vucak ölcekmiyim madem can kurtaransız ölüyoruz neden 20 bin gibi bi rakam oluyo can kurtaranımyok 30 bin can olcak diyelim 20 bin vursun ölmem ama ölürsün diye burda çelişyo hepsini sana teker teker açıklayamicam
Manyakk [49]
Kullanıcı avatarı
IxcerenxI
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen IxcerenxI »

DIKKAT!!

BURASI EĞLENCE BÖLÜMÜ OLARAK AÇILMIŞTIR GERÇEK YOKTUR HAYAL GÜCÜ SADECE BENDE GOLLUM KOYDUM NOLCAK GOLLUMDA 50 BIN ÇAKÇAK DIORUM NERDEN BILIRIZ ONDAN UZATMAYIN KESIN KAVGANIZI
Directupload sitesi Google tarafından yasaklandığı için bu siteye yüklemiş olduğunuz resimlerin linkleri kaldırılmıştır. Başka bir image hosting sitesi kullanmanızı öneririz. IKV Destek Takımı
Kullanıcı avatarı
KaraXHayalet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu

Mesaj gönderen KaraXHayalet »

IxcerenxI yazdı:DIKKAT!!

BURASI EĞLENCE BÖLÜMÜ OLARAK AÇILMIŞTIR GERÇEK YOKTUR HAYAL GÜCÜ SADECE BENDE GOLLUM KOYDUM NOLCAK GOLLUMDA 50 BIN ÇAKÇAK DIORUM NERDEN BILIRIZ ONDAN UZATMAYIN KESIN KAVGANIZI
Kullanıcı avatarı
rapper
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen rapper »

Bide bunu arkadaşlara anlatsana çocuksu bir inatla "yapamaz,edemez" diyorlar. Hayal gücü herşeyi yapabilir .. ;)
Meteorteamxthree
İnfazteamrapper

~ Since BeTa ~
Kullanıcı avatarı
rapper
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen rapper »

KaraXHayalet yazdı:

Bide arkadaşın alıntısını yapma bir üstte, diyelim 50 levelim nası vuracak falan gibi yorumlar yapmışsın , arkadaş farklı birşey söylüyor , salağı oynama .. !
Meteorteamxthree
İnfazteamrapper

~ Since BeTa ~
Kullanıcı avatarı
rapper
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen rapper »

Kendi açtığın konunun kendin sayesinde kilitlenmesine neden olmak istemiyorsan kapa konuyu yeter ! Ugrasamıcam senin gibi çocuklarla !
Meteorteamxthree
İnfazteamrapper

~ Since BeTa ~

“Genel Etkileşim” sayfasına dön