Öncelikle Herkese İyi Oyunlar Diliyorum.
Uzun Zamandır aklımda Olan Bu Konuyu Sizlerle Paylaşmak İstedim.
Oyunda Kimi isimler Benim Gerçekten Çok Zoruma Gidiyor. Bunu Yazmam Kesinlikle Birilerine Çamur Atmak Değildir.
Oyunda Dikkatimi Çeken Şu isimlerin Kaldırılmasını ve Bir Düzenleme Getirilmesini Yönetimden Bekliyorum. Örnek İsimler:Tborgpilsen,Yenirakı,Extraa vb İsimler oyunda Alkol içerikli isimlere Lütfen Yer Vermeyelim...
Herkese İyi oyunlar.
Beni Destekleyen Herkesi Bekliyorum...
Beni Destekleyen Herkesi Bekliyorum...
Eskiden Ali Ata Bakardı , Şimdi Karıya Kıza... Eskiden Işık Ilık Süt İçerdi,Şimdi Votka Redbull.. Eskiden İpek İpi Tutardı, Şimdi Ah İpek Ahhh:)))
Re: Beni Destekleyen Herkesi Bekliyorum...
çok önemli bir konu değil hırsızları küfürbazları kaldırsınlar önce 
Bu nick'leri ayrıntılı bir şekilde resim alıp http://www.istanbuloyun.com/support.aspx linkteki formu doldurup gönderirsen reklam içerikli nick oldukları için yaptırım uygulanabilir.
Hidra gelmeden önce ---> :|
Hidra geldikten sonra --->
GB geldikten sonra -----> :shock:

Fizik ve Matematik Hastası.
Hidra geldikten sonra --->
GB geldikten sonra -----> :shock:

Fizik ve Matematik Hastası.
Merhaba,Gizlilik yazdı:Öncelikle Herkese İyi Oyunlar Diliyorum.
Oyunda Kimi isimler Benim Gerçekten Çok Zoruma Gidiyor. Bunu Yazmam Kesinlikle Birilerine Çamur Atmak Değildir.
Oyunda Dikkatimi Çeken Şu isimlerin Kaldırılmasını ve Bir Düzenleme Getirilmesini Yönetimden Bekliyorum. Örnek İsimler:Tborgpilsen,Yenirakı,Extraa vb İsimler oyunda Alkol içerikli isimlere Lütfen Yer Vermeyelim...
Herkese İyi oyunlar.
Tabiki kendi düşünceniz. Saygı duyarım. Ancak oyunda dile,dine,ırka , bir topluma,kuruluşa,gruba hakaret tarzındaki ve küfür içerikli Nickler, yöneticiler kaldırmaya uygun görürlerse yöneticiler tarafından kaldırılır. Ancak sizin bahsettiğiniz nickler yukarıdaki bahsettiğim maddelere girmediğinden kaldırılmasında bir sakınca görmüyorum. Siz yinede desteğe yollayın sizle aynı görüşte iseler kaldırırlar
Meteorteamxthree
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
-
cimbomlu2121
- Cin Avcısı

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
Çok Safsınız Diyosunki Dine Dile Irka Yapılan Şeyi Yönetim Cezalandırır Ben Bi Kürt Olarak Hergün Toplumumun Bir Online Oyunda Aşağılandığını Grüyorum ( Nedensede İkve Yönetimi Bu Duruma Karşı Çıkmıyıp Üstümüzden Para Kazanmayı Bliyorlar) Asıl Buna Çözüm Bulsunlarr Bu Yüzden Oyundan Bıkmış Durumdayım Oyuna Giriom Kahrolsun Kürtler Defolun Burdan Die Hakaretler Bunlar Söylenirken Nerde İkv Yönetimi!!!!rapper yazdı:Merhaba,Gizlilik yazdı:Öncelikle Herkese İyi Oyunlar Diliyorum.
Herkese İyi oyunlar.
Tabiki kendi düşünceniz. Saygı duyarım. Ancak oyunda dile,dine,ırka , bir topluma,kuruluşa,gruba hakaret tarzındaki ve küfür içerikli Nickler, yöneticiler kaldırmaya uygun görürlerse yöneticiler tarafından kaldırılır. Ancak sizin bahsettiğiniz nickler yukarıdaki bahsettiğim maddelere girmediğinden kaldırılmasında bir sakınca görmüyorum. Siz yinede desteğe yollayın sizle aynı görüşte iseler kaldırırlar
Ne anlatmaya çalışıyorsun ve bu konuyla ne alakası var ?? Ben diyorumki bu isimleri kullanabilir sakıncası yok Kürtlere istediklerini desinler demiyorum . Sen safsın ki ne anladığını bilmeden konuşuyosun ..cimbomlu2121 yazdı:Çok Safsınız Diyosunki Dine Dile Irka Yapılan Şeyi Yönetim Cezalandırır Ben Bi Kürt Olarak Hergün Toplumumun Bir Online Oyunda Aşağılandığını Grüyorum ( Nedensede İkve Yönetimi Bu Duruma Karşı Çıkmıyıp Üstümüzden Para Kazanmayı Bliyorlar) Asıl Buna Çözüm Bulsunlarr Bu Yüzden Oyundan Bıkmış Durumdayım Oyuna Giriom Kahrolsun Kürtler Defolun Burdan Die Hakaretler Bunlar Söylenirken Nerde İkv Yönetimi!!!!rapper yazdı:Merhaba,Gizlilik yazdı:Öncelikle Herkese İyi Oyunlar Diliyorum.
Herkese İyi oyunlar.
Meteorteamxthree
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~