Beni Destekleyen Herkesi Bekliyorum...

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Gizlilik
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Beni Destekleyen Herkesi Bekliyorum...

Mesaj gönderen Gizlilik »

Öncelikle Herkese İyi Oyunlar Diliyorum.

Uzun Zamandır aklımda Olan Bu Konuyu Sizlerle Paylaşmak İstedim.

Oyunda Kimi isimler Benim Gerçekten Çok Zoruma Gidiyor. Bunu Yazmam Kesinlikle Birilerine Çamur Atmak Değildir.
Oyunda Dikkatimi Çeken Şu isimlerin Kaldırılmasını ve Bir Düzenleme Getirilmesini Yönetimden Bekliyorum. Örnek İsimler:Tborgpilsen,Yenirakı,Extraa vb İsimler oyunda Alkol içerikli isimlere Lütfen Yer Vermeyelim...

Herkese İyi oyunlar.
Eskiden Ali Ata Bakardı , Şimdi Karıya Kıza... Eskiden Işık Ilık Süt İçerdi,Şimdi Votka Redbull.. Eskiden İpek İpi Tutardı, Şimdi Ah İpek Ahhh:)))
Kullanıcı avatarı
Bihayn
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Re: Beni Destekleyen Herkesi Bekliyorum...

Mesaj gönderen Bihayn »

çok önemli bir konu değil hırsızları küfürbazları kaldırsınlar önce :D
Kullanıcı avatarı
OveRCLocK
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen OveRCLocK »

Bu nick'leri ayrıntılı bir şekilde resim alıp http://www.istanbuloyun.com/support.aspx linkteki formu doldurup gönderirsen reklam içerikli nick oldukları için yaptırım uygulanabilir.
Hidra gelmeden önce ---> :|
Hidra geldikten sonra ---> :o
GB geldikten sonra -----> :shock:
Resim

Fizik ve Matematik Hastası.
Kullanıcı avatarı
rapper
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen rapper »

Gizlilik yazdı:Öncelikle Herkese İyi Oyunlar Diliyorum.

Oyunda Kimi isimler Benim Gerçekten Çok Zoruma Gidiyor. Bunu Yazmam Kesinlikle Birilerine Çamur Atmak Değildir.
Oyunda Dikkatimi Çeken Şu isimlerin Kaldırılmasını ve Bir Düzenleme Getirilmesini Yönetimden Bekliyorum. Örnek İsimler:Tborgpilsen,Yenirakı,Extraa vb İsimler oyunda Alkol içerikli isimlere Lütfen Yer Vermeyelim...

Herkese İyi oyunlar.
Merhaba,
Tabiki kendi düşünceniz. Saygı duyarım. Ancak oyunda dile,dine,ırka , bir topluma,kuruluşa,gruba hakaret tarzındaki ve küfür içerikli Nickler, yöneticiler kaldırmaya uygun görürlerse yöneticiler tarafından kaldırılır. Ancak sizin bahsettiğiniz nickler yukarıdaki bahsettiğim maddelere girmediğinden kaldırılmasında bir sakınca görmüyorum. Siz yinede desteğe yollayın sizle aynı görüşte iseler kaldırırlar
Meteorteamxthree
İnfazteamrapper

~ Since BeTa ~
cimbomlu2121
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen cimbomlu2121 »

rapper yazdı:

Herkese İyi oyunlar.
Merhaba,
Tabiki kendi düşünceniz. Saygı duyarım. Ancak oyunda dile,dine,ırka , bir topluma,kuruluşa,gruba hakaret tarzındaki ve küfür içerikli Nickler, yöneticiler kaldırmaya uygun görürlerse yöneticiler tarafından kaldırılır. Ancak sizin bahsettiğiniz nickler yukarıdaki bahsettiğim maddelere girmediğinden kaldırılmasında bir sakınca görmüyorum. Siz yinede desteğe yollayın sizle aynı görüşte iseler kaldırırlar
Çok Safsınız Diyosunki Dine Dile Irka Yapılan Şeyi Yönetim Cezalandırır Ben Bi Kürt Olarak Hergün Toplumumun Bir Online Oyunda Aşağılandığını Grüyorum ( Nedensede İkve Yönetimi Bu Duruma Karşı Çıkmıyıp Üstümüzden Para Kazanmayı Bliyorlar) Asıl Buna Çözüm Bulsunlarr Bu Yüzden Oyundan Bıkmış Durumdayım Oyuna Giriom Kahrolsun Kürtler Defolun Burdan Die Hakaretler Bunlar Söylenirken Nerde İkv Yönetimi!!!!
Kullanıcı avatarı
rapper
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen rapper »

cimbomlu2121 yazdı:
rapper yazdı:

Herkese İyi oyunlar.
Merhaba,
Çok Safsınız Diyosunki Dine Dile Irka Yapılan Şeyi Yönetim Cezalandırır Ben Bi Kürt Olarak Hergün Toplumumun Bir Online Oyunda Aşağılandığını Grüyorum ( Nedensede İkve Yönetimi Bu Duruma Karşı Çıkmıyıp Üstümüzden Para Kazanmayı Bliyorlar) Asıl Buna Çözüm Bulsunlarr Bu Yüzden Oyundan Bıkmış Durumdayım Oyuna Giriom Kahrolsun Kürtler Defolun Burdan Die Hakaretler Bunlar Söylenirken Nerde İkv Yönetimi!!!!
Ne anlatmaya çalışıyorsun ve bu konuyla ne alakası var ?? Ben diyorumki bu isimleri kullanabilir sakıncası yok Kürtlere istediklerini desinler demiyorum . Sen safsın ki ne anladığını bilmeden konuşuyosun ..
Meteorteamxthree
İnfazteamrapper

~ Since BeTa ~

“Genel Etkileşim” sayfasına dön