Bizim Sunucuda Bir İlk Peki Oyunda ?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
KaraXHayalet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Re: Bizim Sunucuda Bir İlk Peki Oyunda ?

Mesaj gönderen KaraXHayalet »

turkoxHAMSTER yazdı:
turkoxHAMSTER yazdı:
samert71 yazdı:ne bakımdan tek olduğunu anlamadam ve sunucunun da ismini yazarsan dah iyi olurdu ama eğer üst üste düşürme diyorsan 1 torbadan 2 3 zırh düşürenler var eğer sizin sunucuda hiç yok diyorsan orasını bilemem :D çünki eminönünde bu zırhlardan baya var centriyon, oksidant, ve funditorresin şifası zırhı olan şifalar bile var

adamın sunucusu sancak yazıyor.
Ve zaten adamda bu 3 zırhta varmış.
Bence tek olbilir ama tebrik etmem şöyle yanlış olur.
Şimdi sen 10 kere girip 3 ünüde düşürdün diyelim
Ama senden daha çok emek harcayıp hiç düşüremiyenlerde var bence seni tebrik etmem demek onlara haksızlık etmem demektir.Eğer uzun uğraşlar sonu yaptıysan gerçekten tebrikler o zaman.

Ya siz nasıl okuyorsunuz.Yazıyı tam okumadan yorum yapıyorsunuz.Şu altını çizdiğim yeri okursan anlarsın.Artık okuma yazmanız mı yok ne.
Daha çok emek harcayıp düşeremeyenler var demişsin burda haksızsın çünkü adam istemediki zırh düşsün tesadüf yani düşünce yapcak bişi yok tamammen ŞANS a dayalı bir sistem Eğer uzun uğraşlar sonu yaptıysan gerçekten tebrikler o zaman burdada haksızsın çünkü adamın elinden bir şey gelmiyo belki sadece 3 kere girdim hepsinde zırh düşüt ŞANS !!!!!!!! bu yapcak bişi yok
Kullanıcı avatarı
Sagopakajmeran
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Ferday-i kyamet

Mesaj gönderen Sagopakajmeran »

KaraXHayalet yazdı:
firewall yazdı:
KaraXHayalet yazdı:Arkadaşlar yannış anladınız adam hava yapmıyorki ne yapsın onun elinde olan bir şey dğeil bu zırh düşürmek adam zırh dşürmüş tebrik edeceğiniz yere neler diyorsunuz adamın elinde olan bir şey değil girmiş düşmüş adama küfür etmekmi gerek :D
hakkaten adam hile yapıp diğerlerinin düşürmesini engellemedi ya öle yapmış gibi konuşuosunuz
Yani adamın yapacak bişi yok zırh düşüyo kıskanıyolar küfür ediyolar anlamıorum ben
abartma sende hangisi küfretmiş ;)
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

KaraXHayalet yazdı:
Daha çok emek harcayıp düşeremeyenler var demişsin burda haksızsın çünkü adam istemediki zırh düşsün tesadüf yani düşünce yapcak bişi yok tamammen ŞANS a dayalı bir sistem Eğer uzun uğraşlar sonu yaptıysan gerçekten tebrikler o zaman burdada haksızsın çünkü adamın elinden bir şey gelmiyo belki sadece 3 kere girdim hepsinde zırh düşüt ŞANS !!!!!!!! bu yapcak bişi yok

Burda sadece mesaj yazmak için yazılmış bir mesaj görüyorum.
Anlama sorunun olabilir o zaman kısaca özetliyorum.
Eğer şansınla 5-10 kesim le başardıysan tebrik edemem çünkü o zaman 10 larcaa girip 1 zırh yada hiçbir şey düşüremeyenlere haksızlık olur.
Eğer gerçekten sabredip emek harcayarak 10 larca kez girip başardıysan tebrik edebilirim.
Kullanıcı avatarı
Goldsifa
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Goldsifa »

Reymond yazdı:sence herşey zırhdamı bitiyo bizim sunucuda nfs diye bir oyuncu var kritikde 12 bin can basıyor üstü full ibini ibni bir tek zırhı eksik bana kalırsa 3 kere sansa zırh düşürüpde gelip burda millete hava atmaya calışmayın

Benım sıfada her seferınde krıtıkte okadar basıyor olay omu sadece 14.462 bastım gecen :)Hersey zırhta bıtmıyor evet bıtmıyor zırhsız bastım ben o canı ıyılestırmem 1372:)..Ayrıca hava atmıyor adam sadece paylasmak ıstemıs...
*_*GOLDSİFA**GOLDSAVAS**GOLDDRAGON**GOLDREBEL*_*
Kullanıcı avatarı
Goldsifa
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Legendxdalgac yazdı:Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Sunucuda İLK Peki Oyunda :?:

Oksidan Zırhı Düşürüli 21 Gün kadar olmuştu.29 Temmuz 2010 Tarihinde Günün 1. Junon Turunda

Centurion Zehiri Nefsi Mudafa, Günün 2. Turunda Funditores'in şifası nefsi mudafa zırh düşürdüm. ;) Arkadaşların

demesi Üzerine ''Oyunda tek olmalı bu'' merak edip konu açma geregi duydum. Bizim sunucuda İLK ama oyunda :?:

Helal olsun Kardeşim.Boşver Dıyen Ne derse desın Gule Gule Kullan Allah nazarlardan saklasın (Amin) :)
Kullanıcı avatarı
Goldsifa
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Resim

Resim

Resim

Resim

Oksidan Zırhı Düşürüli 21 Gün kadar olmuştu.29 Temmuz 2010 Tarihinde Günün 1. Junon Turunda

Centurion Zehiri Nefsi Mudafa, Günün 2. Turunda Funditores'in şifası nefsi mudafa zırh düşürdüm. ;) Arkadaşların

demesi Üzerine ''Oyunda tek olmalı bu'' merak edip konu açma geregi duydum. Bizim sunucuda İLK ama oyunda :?:

Helal olsun Kardeşim.Boşver Dıyen Ne derse desın Gule Gule Kullan Allah nazarlardan saklasın (Amin) :)
Kullanıcı avatarı
Legendxdalgac
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Anka
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: DeVa

Mesaj gönderen Legendxdalgac »

Goldsifa yazdı:

Resim

Resim

Resim

Resim

Çok Sağol Kardeşim Bazıları Nedense Konuyu açmamdaki fikri bir türlü algılayamıyor, algılamak istemiyorlar.Hava atmak, artislikle hiçbir alakası olmayıp sadece merak ettigim için açıtıgım bir konu oldugu bir çok defa dile getirdim.Can basma 13 bin 14 bin diyorsunuzda bide bunu zırhla deneyin 15 16 bine çıkıyomu görün :?: REYMOND demişinki üstü ibn-i ibn-i ful kritik vuruyor nasıl bir mntıkdır bu. Zaten 1 parça İbn-i ibn-i item var neden bahsediyorsun sen anlamış degilim.Üst yansıt dersen onunda fotograflarını ceker paylaşırım.Benim nasıl şifa bastıgımı servere ger sor daha dogrusu üstümü gel sor ;)
Kullanıcı avatarı
bwingrove
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen bwingrove »

Resim
Resim
Resim

GİYDİĞİ DE 2. CENTURİON ;) ;)
hayalxetxWİNGRVE---hayalxetxSIHHİYE---hayalxetxWİNG

TEŞKİLAT

“Genel Etkileşim” sayfasına dön