Darknessxcaptain yazdı:Darkness Loncası olarak toplantı konusunda olağanüstü bir şekilde toplantı yaptık. Ve ilk toplantı hakkın bilgi ve davet gelmemesinden dolayı toplantıya Darkness Loncasından bir temsilci katılmayacaktır. Toplantı kararlarına uyma hakkında daha karar alınmamıştır. Keşke bu şekilde olmasaydı. İyi forumlar!!! :arrow:
Bu kararınız beni bir hayli üzdü.
Ama kabahat benim , sayfanızda konudan bahsetmeyi unutmuşum.
Sizden ve loncanızdan tekrar bir karar almanızı rica ediyorum.
Tılsımın sorunlarını ve değişmesini istediğimiz konuları konuştuktan sonra ,
ki bu toplantılar bayağı uzun sürecek.
Daha geniş katılımlı bir toplantı daha yapmayı düşünüyorum.
Toplantıya katılmak isteyen lonca içi veya dışı arkadaşlarım,
özel mesajdan bana msn lerini atarlarsa ,
büyük katılımlı bir toplantı yapıcam.
Darknessxcaptain yazdı:Darkness Loncası olarak toplantı konusunda olağanüstü bir şekilde toplantı yaptık. Ve ilk toplantı hakkın bilgi ve davet gelmemesinden dolayı toplantıya Darkness Loncasından bir temsilci katılmayacaktır. Toplantı kararlarına uyma hakkında daha karar alınmamıştır. Keşke bu şekilde olmasaydı. İyi forumlar!!! :arrow:
keşke katılsaydınız arkadaşlarım hata bizim sizi unuttuk duyarlı olup sizde katılsasnız lodos klanının önemli loncasını aramızda görmek isteriz....
Dostx murat
PeGaSuS
Tılsım Görev Yardımlaşma Ekibi: Sadece biraz destek ve zaman, o kadar
Toplantıya katılan lonca liderleri tılsımın en eski oyuncuları ama bu karar ve hareketle bu maden fiyatlarını asagı çekemezsiniz. Toplantıya katılan liderler bu kadar dayanışma içindeyse ve bu kadar isteklilerse eğer tek çözümü
her loncanın belli sayıda madeni aldıkları karar doğrultusunda Tılsım halkına veya loncalar arası piyasaya sürmeleri lazım. Piyasayı bu şekilde rahatlatın ayrıca bu loncalar arası dayanısma ve birbirlerine olan güveni arttırır. Bunu yaparak önce siz yaptıgınız işe inanacak sonra tılsım halkı. Yoksa bu fiyatlarla maden satan bulamazsınız. Böylece piyasa bence daha kötü olucak. Tabi bu benim düşüncem.
mrgizemli yazdı:Toplantıya katılan lonca liderleri tılsımın en eski oyuncuları ama bu karar ve hareketle bu maden fiyatlarını asagı çekemezsiniz. Toplantıya katılan liderler bu kadar dayanışma içindeyse ve bu kadar isteklilerse eğer tek çözümü
her loncanın belli sayıda madeni aldıkları karar doğrultusunda Tılsım halkına veya loncalar arası piyasaya sürmeleri lazım. Piyasayı bu şekilde rahatlatın ayrıca bu loncalar arası dayanısma ve birbirlerine olan güveni arttırır. Bunu yaparak önce siz yaptıgınız işe inanacak sonra tılsım halkı. Yoksa bu fiyatlarla maden satan bulamazsınız. Böylece piyasa bence daha kötü olucak. Tabi bu benim düşüncem.