Level 40 büyücü yardım

Yetenek sahipleri elemental değerlerini yargılıyor, en iyi olmanın yollarını arıyorlar
Kullanıcı avatarı
ozgee
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Eminönü

Level 40 büyücü yardım

Mesaj gönderen ozgee »

Mrb benim 40lvl büyücüm var yetenekleri nasıl vermem gerektiği konsuunda kararsız kaldım ve bene şu şekilde verdim

15 meteroit,15 fiziksel bilgi,15 buz oku,15 buz bilgisi,15 direnç kırma,1 büyü bozma,1 meditasyon 1 konsantrasyon,1 zihin,1 tesla :D

elbiselerim pek iyi değil buz hasarı olanlar var ama fiziksel yok elektrik hasarlı elbisem filan var ama elektriği sevmedim güçsüz geldi bana..level atlamaya çalışıyorum ben insanlarla savaş için değil kolay level atlama canavarlara karşı güçlü olmak istiyorum ne yapmalıyım..Elbise dizmem gerektiğini söylediler nasıl bi elbise ve bu bana ne kadara patlar :shock: param yok çok ona göre
Server:Eminönü
İsim:Özgeee lvl 41 (Büyücü)
İsim:Özgeeee lvl 24 (Savaşçı)
Kullanıcı avatarı
abuzeddin
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos
Lonca: Academy Of War

Re: Level 40 büyücü yardım

Mesaj gönderen abuzeddin »

40 lwl de kasmak için sana solucanın bulunduğu mekanı öneririm ;)

yeteneklere gelince ise 15 meteorit ve bilgisi 15 buz ve bilgisi ideal fakat 15 direnç kırma değilde 15 kutuba versen daha güzel olur... neden dersen direnç kırma yaratık üzerinde hiddet yaratır... bu hiddeti karacinlerde yaratırsan sana saldırır saldırmaz asit atar... ;) kutuba verirsen senin uzaklaşmanı sağlayabilir.. ;) direnç kırmayı 49 olunca verebilirsin.. ;)

başarılar.... ;)
Yine yeniden KROSPOWER Yine yeniden.
Kullanıcı avatarı
ozgee
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen ozgee »

abuzeddin yazdı:40 lwl de kasmak için sana solucanın bulunduğu mekanı öneririm ;)

yeteneklere gelince ise 15 meteorit ve bilgisi 15 buz ve bilgisi ideal fakat 15 direnç kırma değilde 15 kutuba versen daha güzel olur... neden dersen direnç kırma yaratık üzerinde hiddet yaratır... bu hiddeti karacinlerde yaratırsan sana saldırır saldırmaz asit atar... ;) kutuba verirsen senin uzaklaşmanı sağlayabilir.. ;) direnç kırmayı 49 olunca verebilirsin.. ;)

başarılar.... ;)

selam ya ben bu kutup rüzgarını anlıyamadım bu etrafındaki herşeye buz indiren büyü değilmi? nasıl uzaklaşmamı sağlicakki bende donuyorum olduğum yerde?
Kullanıcı avatarı
abuzeddin
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

ozgee yazdı:
abuzeddin yazdı:40 lwl de kasmak için sana solucanın bulunduğu mekanı öneririm ;)

başarılar.... ;)

selam ya ben bu kutup rüzgarını anlıyamadım bu etrafındaki herşeye buz indiren büyü değilmi? nasıl uzaklaşmamı sağlicakki bende donuyorum olduğum yerde?
kutubu 15 yaparsan işe yarar etrafındaki yaratıkları dondurur ve sende onlarla birlikte donarsın 7 sn ye geçtikten sonra seni serbest bırakır ve etrafındaki yaratıklar 3 sn daha kutup içinde kalır bu arada sende kaçmak için vakit bulursun ;)
Kullanıcı avatarı
abuzeddin
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

bu arada oyunda beni bulabilirsen sevinirim ;) daha detaylı anlaırım ve seni kasabilirim ;)
Kullanıcı avatarı
ozgee
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen ozgee »

tamam teşekkürler..benim elbise filan dizmem lazım sanırım güç için büyü hasarı buz olan bir set tavsiye edio herkes..bakalım para biriktirim ben :shock:
Kullanıcı avatarı
abuzeddin
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

sen bana pm at oyunda ben sana nasıl item dizceğini sölicem ;)

“Büyücü” sayfasına dön