>> | KARDES | Lonca SAYFASI ! ! !
- TechnOMafiA
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Re: >> | KARDES | Lonca SAYFASI ! ! !
beyler bndan sonra enes hariç bi sorun olmadıkça bni asla rahatsız etmeyn yoksa kötü olur yok grv miş yok kasmaymş ne kimse bna yardm etsn nede bn size yardm edeym bndan sonra. edioruzda noluo bişi olduğu yok olduğuda 5 gece uykusuz kalmak 
●●● ÖRGÜLÜ LONCASI ™ ●●●
ÖrGüLüxKıLıÇBeYx [(^)Ejder Asa]
ÖrGüLüxALTıNDaLx

En büyük değil, Tek Büyük FENERBAHÇE..!
ÖrGüLüxALTıNDaLx

- TechnOMafiA
- FareAdam Düşmanı
bu arada eens knka saol bnm irdyumu satmşsn bnm istediğim fiyata ama senden ricam bna 1 tne irdyum çekersen sevinirm malum artık geceleri girmeyeceğim için eğer çekersen sevinirm
●●● ÖRGÜLÜ LONCASI ™ ●●●
ÖrGüLüxALTıNDaLx

ÖrGüLüxALTıNDaLx

- WueRHoZauR68
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Klan: Arzın Çocukları
O da İymiş La Benide Enes Ve Şahin Ve Mehmet Hariç Bir Sorun OLmadşkça beni asla rahatsız etmeyın...TechnOMafiA yazdı:beyler bndan sonra enes hariç bi sorun olmadıkça bni asla rahatsız etmeyn yoksa kötü olur yok grv miş yok kasmaymş ne kimse bna yardm etsn nede bn size yardm edeym bndan sonra. edioruzda noluo bişi olduğu yok olduğuda 5 gece uykusuz kalmak
dun aksam mesela enesı gordum bıraz konustuk barıstıkmı dedı bana barıstık ama sanırsam bana eskı guvenı yok neyse olsun bennım ona guvenım sonsuz ... Bu arada Kardeşxzafer Calındı Arkadasalr Nasıl Bılemıyorum Enesın Charı 22lwl Yaptım Buyucumle Kıtabeyı Yapamıycagım Icın Zaferı Bı DeneyımDedım Ve gırdı Yavuz Abıyle Konutsuk...Kardeşxyavuz Charını Tekrar Aldımı Aceba Item Felan Istedıde ....Suan Denedım zaferı Gırmıyıror Calan Adam Dalga gecıyor
Ben ZAFER FURKAN ALPER YAKNIDA Tanıycaksınız
KaRDeŞxZaFeR {49}-{23/07/2010}-{11:27}
KaRDeŞxZaFeR {49}-{23/07/2010}-{11:27}
Küfürlü içerik silindi . Forum hesabınız 7 gün kapatıldı.
[GM]Nocomment
[GM]Nocomment

KaRDeŞxMeHMeTT =49 lvl
KaRDeŞxMeHMettTT=28 lvl daha ezo ama 49 olcak bunu unutma
yanlış alarm mustafa anolur nolmaza şifreyi değiştirmiş 

KaRDeŞxMeHMeTT =49 lvl
-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Klan: Arzın Çocukları
KadRm nLdu soRn Ne
öncelikle hepiniz saolun aramızdaki bazı şerefsizlerden ötürü ben mustafa oyunu bırakıyorum artık orhan abicim çarımı boşaltan şimdilik 2 kişi çeteyi çözüdm adları bende kalsın el verdiler kendilerini ve bu loncada iki kanka sacece bu kadarını bilin yeterli Allah iki dünyadada internet paramı eve çarlara geçen emeği fitil fitil getirsin burunlarından onlar bilir kendini orhanabi bunu sana söylüyecem gerekli kanıtla hepsi mevcut zihnim de bu isimleri orhan abi sana söylüyecem atın bunnları loncadan mehmet devam ediyor büyü ile bir an evvel ve herkes şifrelerini değiştirsin aramızdan birileri çünkü !!!!!!!!!!!!!!!!!!!:(((((((((((((((((((((((((((((

KaRDeŞxMeHMeTT =49 lvl
- TechnOMafiA
- FareAdam Düşmanı
MUSTAFA 2 knka demişsin bak o çarların soyulması biraz senin aptallığın gibi birşey neden die sorarsan biz bronzdayken o kdr adam hep birlikte söyle kanalından konştuk vede sende konuşuyordun . anlamadığım tk şey benim sahtemi nasıl anlamamış olman bni bu şaşırttı hakikatten . bu isimleride söylersen bna sevinirm ?Update yazdı:öncelikle hepiniz saolun aramızdaki bazı şerefsizlerden ötürü ben mustafa oyunu bırakıyorum artık orhan abicim çarımı boşaltan şimdilik 2 kişi çeteyi çözüdm adları bende kalsın el verdiler kendilerini ve bu loncada iki kanka sacece bu kadarını bilin yeterli Allah iki dünyadada internet paramı eve çarlara geçen emeği fitil fitil getirsin burunlarından onlar bilir kendini orhanabi bunu sana söylüyecem gerekli kanıtla hepsi mevcut zihnim de bu isimleri orhan abi sana söylüyecem atın bunnları loncadan mehmet devam ediyor büyü ile bir an evvel ve herkes şifrelerini değiştirsin aramızdan birileri çünkü !!!!!!!!!!!!!!!!!!!:(((((((((((((((((((((((((((((
●●● ÖRGÜLÜ LONCASI ™ ●●●
ÖrGüLüxALTıNDaLx

ÖrGüLüxALTıNDaLx

- TechnOMafiA
- FareAdam Düşmanı
ne olamadıki bilal 1 günde bnm sahtem loncada bi mustafayı bide yeni katılan emre yi soydu şaşırdım bndeDevv yazdı:KadRm nLdu soRn Ne
●●● ÖRGÜLÜ LONCASI ™ ●●●
ÖrGüLüxALTıNDaLx

ÖrGüLüxALTıNDaLx

sen niye celallendin ki ben sana bişi demedim bi kere bu aptallık deği dalgınlıktır ve bunun bedelini çekecek bunu yapnlar merak etme isimleri öğrenecek kişi sen değilsin !

KaRDeŞxMeHMeTT =49 lvl