pisikobatu yazdı:Sayfanız hayırlı olsun Ccc loncası bir zamanlar bende ordaydım ama bir üyeliğin şifreyi unutunca böyle oluyor
Savascıbatu-Batuxselçuklu işte şiferyi unuttugum çarlar
Sayfa Yenı degıl Bu yenı form geldıgınde acılmıs olan sayfamız
pisikobatu yazdı:Sayfanız hayırlı olsun Ccc loncası bir zamanlar bende ordaydım ama bir üyeliğin şifreyi unutunca böyle oluyor
Savascıbatu-Batuxselçuklu işte şiferyi unuttugum çarlar
Omzds yazdı:Her 7 Mart dendiğinde, gece yatmadan fısıldardım içimden : " İyi ki doğdun, kardeşim "
Ne vakit Bilardo oynasam, içim haykırmak isterdi hep : " Sen de , sen de olsaydın ya yanımda şimdi "
... Kavgamız, kavgam; "amaçsız"mıydı orası tartışılır mı onu da bilmem ya ..
Dünya görüşlerimiz farklı olmasaydı be birader, Şimdi böyle mi olacaktık![]()
Birimiz bir adaya birimiz bir adaya mı çekilecektik usulcacık ..
Seni çok özledim kardeşim , seni herşeyden çok özledim Fsa , ama inan hala "görüşlerim" benim için en önemli şey.
Bir gün olsun, hep ama hep bekledim ; belki fikirlerin değişecektir diye... Kendi fikirlerin de oluşacaktır diye hep umut ettim.
Bak artık reşit oldun, yetişkin oldun BEN YİNE BEKLERİM , 'Kardeşim' ..
Beni asla unutmamışsındır Umarım ,
Dualarım hep seninle oldu..
Sen de bunu Unutma ;
Gizemli eski bir dost .
Smy.
"Ccc" bu oyunun ilk loncası değildir. Onların kuruluşu, "Hashx" loncasının kuruluşundan sonra olmuştur. BeyazKöşk'ün ilk loncası "Hashx"tir. Zaten Ccc'lerin kurulma sebebi "Hashx" loncası yüzündendir. Bunu bu loncayı kuranlar la bile tartışabilirimBEYAZATLI yazdı:Yeni sayfanız hayırlı olsun ...Siz bir topluluk olarak ''Beyaz Köşk ' ün ilk loncasısınız ve Lonca kavramını beyaz köşke ilk siz getirdiniz tabi bu OaL ile devam etti... Bunun çok onur verici olduğunu düşünebiliyorum ... Ve ilk lonca olarak size layık işleri yapmanızın grekliliğini dile gtiriyorum -ki zaten yapıyorsunuzda- BİR ARZ OLARAK KLANI LODOS OLAN BU LONCAYA BAŞARILARINININ DEVAMINI DİLİYORUM
Demekkı Adamların Uzerınde etkımız hasx lerden fazla olmuskı bızı goruyolar. Hasx ılk lonca buna bısey demıyorz ama Hasxlerı takarak lonca kurmak ve bız, güldürme benı. Aramızdakı Fark bu Onlar Fianx oldu Biz Aynen Devam ettık yolumuza cünkü Biz Hasx defterını cıktıgımızda Kapatmıstık coktan .Ruanda yazdı:"Ccc" bu oyunun ilk loncası değildir. Onların kuruluşu, "Hashx" loncasının kuruluşundan sonra olmuştur. BeyazKöşk'ün ilk loncası "Hashx"tir. Zaten Ccc'lerin kurulma sebebi "Hashx" loncası yüzündendir. Bunu bu loncayı kuranlar la bile tartışabilirimBEYAZATLI yazdı:Yeni sayfanız hayırlı olsun ...Siz bir topluluk olarak ''Beyaz Köşk ' ün ilk loncasısınız ve Lonca kavramını beyaz köşke ilk siz getirdiniz tabi bu OaL ile devam etti... Bunun çok onur verici olduğunu düşünebiliyorum ... Ve ilk lonca olarak size layık işleri yapmanızın grekliliğini dile gtiriyorum -ki zaten yapıyorsunuzda- BİR ARZ OLARAK KLANI LODOS OLAN BU LONCAYA BAŞARILARINININ DEVAMINI DİLİYORUM
Cccilyasccc yazdı:Demekkı Adamların Uzerınde etkımız hasx lerden fazla olmuskı bızı goruyolar. Hasx ılk lonca buna bısey demıyorz ama Hasxlerı takarak lonca kurmak ve bız, güldürme benı. Aramızdakı Fark bu Onlar Fianx oldu Biz Aynen Devam ettık yolumuza cünkü Biz Hasx defterını cıktıgımızda Kapatmıstık coktan .Ruanda yazdı:"Ccc" bu oyunun ilk loncası değildir. Onların kuruluşu, "Hashx" loncasının kuruluşundan sonra olmuştur. BeyazKöşk'ün ilk loncası "Hashx"tir. Zaten Ccc'lerin kurulma sebebi "Hashx" loncası yüzündendir. Bunu bu loncayı kuranlar la bile tartışabilirimBEYAZATLI yazdı:Yeni sayfanız hayırlı olsun ...Siz bir topluluk olarak ''Beyaz Köşk ' ün ilk loncasısınız ve Lonca kavramını beyaz köşke ilk siz getirdiniz tabi bu OaL ile devam etti... Bunun çok onur verici olduğunu düşünebiliyorum ... Ve ilk lonca olarak size layık işleri yapmanızın grekliliğini dile gtiriyorum -ki zaten yapıyorsunuzda- BİR ARZ OLARAK KLANI LODOS OLAN BU LONCAYA BAŞARILARINININ DEVAMINI DİLİYORUM
EmirBerkKorkmaz yazdı:Hayırlı Ramazanlar arkadaşlar...
Merhabalar ,Cccilyasccc yazdı:Demekkı Adamların Uzerınde etkımız hasx lerden fazla olmuskı bızı goruyolar. Hasx ılk lonca buna bısey demıyorz ama Hasxlerı takarak lonca kurmak ve bız, güldürme benı. Aramızdakı Fark bu Onlar Fianx oldu Biz Aynen Devam ettık yolumuza cünkü Biz Hasx defterını cıktıgımızda Kapatmıstık coktan .Ruanda yazdı:"Ccc" bu oyunun ilk loncası değildir. Onların kuruluşu, "Hashx" loncasının kuruluşundan sonra olmuştur. BeyazKöşk'ün ilk loncası "Hashx"tir. Zaten Ccc'lerin kurulma sebebi "Hashx" loncası yüzündendir. Bunu bu loncayı kuranlar la bile tartışabilirimBEYAZATLI yazdı:Yeni sayfanız hayırlı olsun ...Siz bir topluluk olarak ''Beyaz Köşk ' ün ilk loncasısınız ve Lonca kavramını beyaz köşke ilk siz getirdiniz tabi bu OaL ile devam etti... Bunun çok onur verici olduğunu düşünebiliyorum ... Ve ilk lonca olarak size layık işleri yapmanızın grekliliğini dile gtiriyorum -ki zaten yapıyorsunuzda- BİR ARZ OLARAK KLANI LODOS OLAN BU LONCAYA BAŞARILARINININ DEVAMINI DİLİYORUM