●●●[CCC] LON[CCC]ASI●●●

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Cccilyasccc
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: C C C

Re: ●●●[CCC] LON[CCC]ASI●●●

Mesaj gönderen Cccilyasccc »

pisikobatu yazdı:Sayfanız hayırlı olsun Ccc loncası bir zamanlar bende ordaydım ama bir üyeliğin şifreyi unutunca böyle oluyor :)

Savascıbatu-Batuxselçuklu işte şiferyi unuttugum çarlar :D

Sayfa Yenı degıl Bu yenı form geldıgınde acılmıs olan sayfamız
Cccilyasccc [CCC' LONCASI ÖNDERİ ]

Bazı yıkılışlar, daha parlak kalkışların teşvikçisidir
''BETADAN GÜNÜMÜZE LODOS E-FSA-NESİ''

Resim
Kullanıcı avatarı
cccFSAccc
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen cccFSAccc »

Omzds yazdı:Her 7 Mart dendiğinde, gece yatmadan fısıldardım içimden : " İyi ki doğdun, kardeşim "
Ne vakit Bilardo oynasam, içim haykırmak isterdi hep : " Sen de , sen de olsaydın ya yanımda şimdi "

... Kavgamız, kavgam; "amaçsız"mıydı orası tartışılır mı onu da bilmem ya ..
Dünya görüşlerimiz farklı olmasaydı be birader, Şimdi böyle mi olacaktık :o
Birimiz bir adaya birimiz bir adaya mı çekilecektik usulcacık ..

Seni çok özledim kardeşim , seni herşeyden çok özledim Fsa , ama inan hala "görüşlerim" benim için en önemli şey.

Bir gün olsun, hep ama hep bekledim ; belki fikirlerin değişecektir diye... Kendi fikirlerin de oluşacaktır diye hep umut ettim.
Bak artık reşit oldun, yetişkin oldun BEN YİNE BEKLERİM , 'Kardeşim' ..
Beni asla unutmamışsındır Umarım ,

Dualarım hep seninle oldu..
Sen de bunu Unutma ;

Gizemli eski bir dost .
Smy.

SaoL kardeşm tanıyamadım ama bayadır yokum oyunda. ulaşırsan...
cccFSAccc
CCC LONCA ÖNDERİ
Ultimatom
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen Ultimatom »

FSA abi yeni karakter açtım Cccasixsarpccc oyuna tekrar döndüm oyunda bi yetkiliyle konuşursam iyi olur oyun çok değişmiş
Ultimatom
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen Ultimatom »

Forumla ilgilenen yok mu ???
Ruanda
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen Ruanda »

BEYAZATLI yazdı:Yeni sayfanız hayırlı olsun ...Siz bir topluluk olarak ''Beyaz Köşk ' ün ilk loncasısınız ve Lonca kavramını beyaz köşke ilk siz getirdiniz tabi bu OaL ile devam etti... Bunun çok onur verici olduğunu düşünebiliyorum ... Ve ilk lonca olarak size layık işleri yapmanızın grekliliğini dile gtiriyorum -ki zaten yapıyorsunuzda- BİR ARZ OLARAK KLANI LODOS OLAN BU LONCAYA BAŞARILARINININ DEVAMINI DİLİYORUM :)
"Ccc" bu oyunun ilk loncası değildir. Onların kuruluşu, "Hashx" loncasının kuruluşundan sonra olmuştur. BeyazKöşk'ün ilk loncası "Hashx"tir. Zaten Ccc'lerin kurulma sebebi "Hashx" loncası yüzündendir. Bunu bu loncayı kuranlar la bile tartışabilirim :D
Kullanıcı avatarı
Cccilyasccc
İskele Babası
İskele Babası
Lonca: C C C

Mesaj gönderen Cccilyasccc »

Ruanda yazdı:
BEYAZATLI yazdı:Yeni sayfanız hayırlı olsun ...Siz bir topluluk olarak ''Beyaz Köşk ' ün ilk loncasısınız ve Lonca kavramını beyaz köşke ilk siz getirdiniz tabi bu OaL ile devam etti... Bunun çok onur verici olduğunu düşünebiliyorum ... Ve ilk lonca olarak size layık işleri yapmanızın grekliliğini dile gtiriyorum -ki zaten yapıyorsunuzda- BİR ARZ OLARAK KLANI LODOS OLAN BU LONCAYA BAŞARILARINININ DEVAMINI DİLİYORUM :)
"Ccc" bu oyunun ilk loncası değildir. Onların kuruluşu, "Hashx" loncasının kuruluşundan sonra olmuştur. BeyazKöşk'ün ilk loncası "Hashx"tir. Zaten Ccc'lerin kurulma sebebi "Hashx" loncası yüzündendir. Bunu bu loncayı kuranlar la bile tartışabilirim :D
Demekkı Adamların Uzerınde etkımız hasx lerden fazla olmuskı bızı goruyolar. Hasx ılk lonca buna bısey demıyorz ama Hasxlerı takarak lonca kurmak ve bız, güldürme benı. Aramızdakı Fark bu Onlar Fianx oldu Biz Aynen Devam ettık yolumuza cünkü Biz Hasx defterını cıktıgımızda Kapatmıstık coktan .
Cccilyasccc [CCC' LONCASI ÖNDERİ ]

Bazı yıkılışlar, daha parlak kalkışların teşvikçisidir
''BETADAN GÜNÜMÜZE LODOS E-FSA-NESİ''

Resim
Kullanıcı avatarı
EmirBerkKorkmaz
Folklor Kurtarıcısı
Folklor Kurtarıcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen EmirBerkKorkmaz »

Hayırlı Ramazanlar arkadaşlar...
  • αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
    тнє ∂єαтн тєαм
    тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı
    ResimResim
    Resim
Ruanda
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen Ruanda »

Cccilyasccc yazdı:
Ruanda yazdı:
Demekkı Adamların Uzerınde etkımız hasx lerden fazla olmuskı bızı goruyolar. Hasx ılk lonca buna bısey demıyorz ama Hasxlerı takarak lonca kurmak ve bız, güldürme benı. Aramızdakı Fark bu Onlar Fianx oldu Biz Aynen Devam ettık yolumuza cünkü Biz Hasx defterını cıktıgımızda Kapatmıstık coktan .
:D
Kullanıcı avatarı
cccbrksccc
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Lonca: Iııı Asil Iııı

Mesaj gönderen cccbrksccc »

EmirBerkKorkmaz yazdı:Hayırlı Ramazanlar arkadaşlar...

Formla Fazla İlgilenemiyoruz Kusura Bakma ;)
CcCxBuRaKxCcC - CcCBrKsCcC - cCcBuraKcCc / Beyaz Köşk

"To be or not to be < = > Olmak Ya Da Olmamak"
Kullanıcı avatarı
Fianxaspendos
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen Fianxaspendos »

Cccilyasccc yazdı:
Ruanda yazdı:
Merhabalar ,

Bir tesadüf eseri bu mesajları gördüm aslında . Oyunun ilk loncası Hashx...Hashx ardından isim değiştirip Holy olmuştur ve Holy'de isim değiştirip FiaNNa olmuştur .

Gelgelelim CCC'lere derseniz bildiğim kadarını açıklayayım . Yanılmıyorsam-yanılıyorsam affola- "cccFSAccc" karakterinin sahibi,bu karakteri açarken bir lonca kurma amacında değil,o zamanın karakter açma özelliklerinden biri olan büyük ve küçük harfleri bir arada kullanma niteliğinden yararlanıp bir karakter açmış ve ardından bunu loncaya dönüştürmüştür .

Ccc'lerin KÖŞK'teki köklü loncalardan biri olduğu aşikar .

Saygılarımı sunarım .
...FianxAspendos...GENÇFENERBAHÇELİ...xAspendoSx...yaİSTİKLALyaÖLÜM

“Genel Sohbet” sayfasına dön