Nötr ws Chestirlip
- earlyblood03
- Cin Avcısı
Re: Nötr ws Chestirlip
onun da kaydetmıyorum die yalan söleyip buraya videoyu koymaya hakkı yok delikanlı olsun yalan sölemesın!
XxCHESTERLPxX--Chesterlp-- Earlyblood--Byxklibl
Ataxmütehassız--Budaklıneşeodunu

Bensiz o kadar kirlisindir ki,nazar bile değmeyecektir sana...

earlyblood03 yazdı:onun da kaydetmıyorum die yalan söleyip buraya videoyu koymaya hakkı yok delikanlı olsun yalan sölemesın!
Siz delikanlılıktan bahsediyorsunuz ama,
Siz daha erkek olamadınız,
Fazlalık hala sarkıyor az kestirsen onu,
Sünnet salonundan kaçmak kötü bir durum onun kesimesi gerek,
Havul dar yu?

Dilencixdavar
Hahaha bebe erkan
yenıLınce foruma aqLayan erkan
utanmadan bide deLikanLıLıkdan bahseden erkan :mrgreen: IQ su uLwinin IQ sundan biLe düşük oLan erkan zuha :mrgreen: :mrgreen:
нα∂ι вιя σуυη σуηαуαℓıм ѕη вєηм gυяυяυмℓα σуηα вєη ѕєηιη нαуαтıηℓα..!
נσкєя
- Tydixx
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
alt tarafı videoya almış bunda sinirlenicek hatta ona hakaret edilecek bir şey yok.sanki sana videoda küfür etmiş öyle koymuş sende ona göre tepki veriyormuşsun gibi oldu.
Katib ol sabahın ilk ışıklarına gönlüm al senin ayakların altına ser yağmuru bırak güneşimi al götür herşeyi bir Rap'i ver bana
Tydixx
Bozkurtydixx
Jellybon
www.myspace.com/dhoodrapfamily
Tydixx
Bozkurtydixx
Jellybon
www.myspace.com/dhoodrapfamily
ws lerde her türlü video çekilir 
~ Sokak Lambası Değilim Öyle Her 10 Metrede Bir Rastlayamazsın Bana ..[Toptancı]
- BLackGezz0
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
- Lonca: Yeniçeri Loncası
Vay be videoyu görünce inanamadım bu müthiş bi olay. Ws yapılıyor ve koskocaaaa chesterlp ws de yeniyorsun ne ilginç bi olay.
Burada tebrik edilmesi gereken biri varsa Erkan'ı tebrik etmek gerek peki neden ? çünkü erkan bunlarda öyle bi imaj yaratmışki oyunda kesilemeyen varlık olarak gözükmüş bunlara onun için video bile koymuşlar. Yakında erkan'ı kesme taktikleri diye konu açılırsa şaşırmam
Burada tebrik edilmesi gereken biri varsa Erkan'ı tebrik etmek gerek peki neden ? çünkü erkan bunlarda öyle bi imaj yaratmışki oyunda kesilemeyen varlık olarak gözükmüş bunlara onun için video bile koymuşlar. Yakında erkan'ı kesme taktikleri diye konu açılırsa şaşırmam
Yeniçerixblack
yNçRxDraguNoV
Sindacco
yNçRxDraguNoV
Sindacco
Benle Savaş İsteyen BAK ! Dürbünüme Hedef Olur !!!..
SOKRAT ST
SOKRAT ST
Haha x))BLackGezz0 yazdı:Vay be videoyu görünce inanamadım bu müthiş bi olay. Ws yapılıyor ve koskocaaaa chesterlp ws de yeniyorsun ne ilginç bi olay.
Gulasor

€min .. !
BeLaX .

€min .. !
BeLaX .
- earlyblood03
- Cin Avcısı
Walla ganga ya
eskiden turnuva falan kazandık die nam salmışız:D Ucube sana kemık atıyor muyum ne atlyıosun ordan ? anca burdan boş boş öten dallama joker seni 
XxCHESTERLPxX--Chesterlp-- Earlyblood--Byxklibl

-
- İskele Babası
- Klan: Arzın Çocukları
Arkadas aramizda ne kadar edebiyat ogretmenleri varda biz bilmiyormusuz ole o ona atlamis o onu yenmis o yenilmezmiste onu yemiste koymusta erken buyukmuste notr yenilmezmiste bos laf bunlar laf kalabalgi yapmayin yenilen sussun yenen konussun adabinla herkez toptanci hosuna gitmis cekmis ki hic bir hakaret edici tavirdada bulunmamis zorunuza giden nedir anlayamadim ben arada bizde cekiyoruz hatira kaliyor burda karsi tarafi kucumsemek degil...