Lafa baq.. :mrgreen: Babanın tapuLu yerimi beni kowuyon burdan :mrgreen: :lol:qalpsiss yazdı:sen kmsn ya ürü git salak mıdır nedir ya xSUcube yazdı:AmeLe :mrgreen: :mrgreen:qalpsiss yazdı:sen tanımak zorunda değilsin konu açtığımda yardım edenler bilior we tanıorUcube yazdı:Pardonda sen kimsn ? :mrgreen:
tatiLden geLdim.
Re: tatiLden geLdim.
нα∂ι вιя σуυη σуηαуαℓıм ѕη вєηм gυяυяυмℓα σуηα вєη ѕєηιη нαуαтıηℓα..!
נσкєя
- Tydixx
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
joker adam sana lafı sokmuş sus yürü git yerine ürü git demiş büyük laf koymuş kapağı sus xD xD xD
Katib ol sabahın ilk ışıklarına gönlüm al senin ayakların altına ser yağmuru bırak güneşimi al götür herşeyi bir Rap'i ver bana
Tydixx
Bozkurtydixx
Jellybon
www.myspace.com/dhoodrapfamily
Tydixx
Bozkurtydixx
Jellybon
www.myspace.com/dhoodrapfamily
-
- İskele Babası
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
A4NI KKM d XD XDX XDTydixx yazdı:joker adam sana lafı sokmuş sus yürü git yerine ürü git demiş büyük laf koymuş kapağı sus xD xD xD
Xbypence
Sanalda Kanka Olmaz .
Sanalda Güven Olmaz.
FeLSeFE ßu

Telefon numarası,MSN , Adres gibi bilgilerin paylaşılması yasaktır. Tarafınıza yapılan son uyarıdır.
Sanalda Kanka Olmaz .
Sanalda Güven Olmaz.
FeLSeFE ßu

Telefon numarası,MSN , Adres gibi bilgilerin paylaşılması yasaktır. Tarafınıza yapılan son uyarıdır.
daha önce forumda açmstm konu adm aslı 25 yasındayım baska serverdan buraa geçmeyi düşnmstm ondna dolayı yardm almstm smdi gelicem serverenızaByefsane yazdı:Hoş Geldin... Kimliğini açıklasan sevicem![]()
Geçimini mertçe kazanmaya çalış. Nefsini alçaklıktan koru ki, fakir olsan bile şerefli kalasın...
Hz. Ali
Hz. Ali
insan olan laftan anlar ya ama sen hayvan olduğun içn anlamıosun dmi? allahm ya cocuğa bakUcube yazdı:Lafa baq.. :mrgreen: Babanın tapuLu yerimi beni kowuyon burdan :mrgreen: :lol:qalpsiss yazdı:sen kmsn ya ürü git salak mıdır nedir ya xSUcube yazdı:AmeLe :mrgreen: :mrgreen:qalpsiss yazdı:sen tanımak zorunda değilsin konu açtığımda yardım edenler bilior we tanıorUcube yazdı:Pardonda sen kimsn ? :mrgreen:
Geçimini mertçe kazanmaya çalış. Nefsini alçaklıktan koru ki, fakir olsan bile şerefli kalasın...
Hz. Ali
Hz. Ali
Çocuk dedqn senden cocuk cıkartır dikkat et
:mrgreen:
нα∂ι вιя σуυη σуηαуαℓıм ѕη вєηм gυяυяυмℓα σуηα вєη ѕєηιη нαуαтıηℓα..!
נσкєя
gerizekalı haddini bilUcube yazdı:Çocuk dedqn senden cocuk cıkartır dikkat et:mrgreen:
![]()
Hz. Ali
Hz. Ali