Thesondarbe yaw Sen öLünce diye Laf Atıyon miLLete
Thesondarbe yaw Sen öLünce diye Laf Atıyon miLLete
Bue iş yaaa Adamı kesTik diye etttiqi LafLara bak yediremiyosan kendine klana qirme savaşta biz 2 3 kişi dalarız ezik oluruz onlar bize 2 3 kişi dalar biz yine ezik oluruz bu nasıl bir iş yaa adamı kese kese bıktım bana dediqi lafa bak etmediqim birşeyi ettim diye duyuruyor millet bide anlamadıqım iş bu bir deqiL iki deiL bi kaç tane daha var böyLe ölünce hemen böLqeye aqlıyolar

Canbazz 49
Lanetlixzebani 40

Re: Thesondarbe yaw Sen öLünce diye Laf Atıyon miLLete
fenerli73 yazdı:Bue iş yaaa Adamı kesTik diye etttiqi LafLara bak yediremiyosan kendine klana qirme savaşta biz 2 3 kişi dalarız ezik oluruz onlar bize 2 3 kişi dalar biz yine ezik oluruz bu nasıl bir iş yaa adamı kese kese bıktım bana dediqi lafa bak etmediqim birşeyi ettim diye duyuruyor millet bide anlamadıqım iş bu bir deqiL iki deiL bi kaç tane daha var böyLe ölünce hemen böLqeye aqlıyolar
Abartmaya başladın ama artık ha tm ıyı charın kesıonda her gün ayrı konu ama aynı konu ne ıs?
Directupload sitesi Google tarafından yasaklandığı için bu siteye yüklemiş olduğunuz resimlerin linkleri kaldırılmıştır. Başka bir image hosting sitesi kullanmanızı öneririz. IKV Destek Takımı
Hayır hiçte Abartmıyor Devamını bekliyoruz KArdeşim Az Çekmedik Bu adamlardan Thesondarbe , Satkomandosu Ve lodoskatili türü İnsan olmıyan yaratıklardan helal olsun kardeşime Devamını İple çekiyorum ... Hea şunuda Belirteyim Bir lodos İşi olan adama dalıyor kesiyor , 10 arz 1 işi olan adama dalıp kesiyor ... Sonra lodoslar böle şöyle ..
- freze61
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
böyle konular forumda gereksiz ..
ReVeNGeoFaGeE(Ecel Getiren)
Revengeofage
ReVeNGeoFHaMSi(Ejder Asa)
Revengeofage
ReVeNGeoFHaMSi(Ejder Asa)
Hiçte Gereksiz Degil o Adamın Yaptıgı Muammeleyi Siz görseniz İsyan edersiniz mynet i Aradım şu Lodoskatiline Ban attırmak için Bu adamlar Hakkettigi cezayı bulmaları lazım ||||| Oyunu Oyun için Deqil , Kavgaya geliyor 2-3 Haşere. ||| Temizlik yapılması lazım
- mahmutxsolmaz
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
Thesondarbe , Satkomandosu ;bu iki ark zaten ne halt oldukları ortadada cambaz bak dikkat et bu thesondarbenin babası mafyaymıs vurdurur valla seni uyarayım yanı 
!! Adı Aşk Bu Eziyetin !!

- mahmutxsolmaz
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
Abartmaya başladın ama artık ha tm ıyı charın kesıonda her gün ayrı konu ama aynı konu ne ıs?
sen ne böyle yırtık d*ndan cıkar gibi her konuda bitiyon bende bunu anlamadım ve soruyorum ne iş ?
sen ne böyle yırtık d*ndan cıkar gibi her konuda bitiyon bende bunu anlamadım ve soruyorum ne iş ?
!! Adı Aşk Bu Eziyetin !!

mahmutxsolmaz yazdı:Abartmaya başladın ama artık ha tm ıyı charın kesıonda her gün ayrı konu ama aynı konu ne ıs?
Bu konuda seni Tebrik ediyorum kardeşim Ceren Cevabını aLmıştır..Forum Un sAhibi Sen oLmadıqın için bana karışamassın.
onLar LAfTa be kardeşim icRaat yok hiç bi zamanmahmutxsolmaz yazdı:Thesondarbe , Satkomandosu ;bu iki ark zaten ne halt oldukları ortadada cambaz bak dikkat et bu thesondarbenin babası mafyaymıs vurdurur valla seni uyarayım yanı
Yaptıqım işin sana qerekLi veya qereksiz oLduqunu soran oLdumu?freze61 yazdı:böyle konular forumda gereksiz ..
EYW KARDEŞİM BUNDAN SONRA BUNLARA BÖYLE ( ÖYLE .. BÖYLE .. TABİRİYLE )Azures yazdı:Hayır hiçte Abartmıyor Devamını bekliyoruz KArdeşim Az Çekmedik Bu adamlardan Thesondarbe , Satkomandosu Ve lodoskatili türü İnsan olmıyan yaratıklardan helal olsun kardeşime Devamını İple çekiyorum ... Hea şunuda Belirteyim Bir lodos İşi olan adama dalıyor kesiyor , 10 arz 1 işi olan adama dalıp kesiyor ... Sonra lodoslar böle şöyle ..

Canbazz 49
Lanetlixzebani 40