Biz Müşterimiyiz Yolunacak Kazmıyız???

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kilitli
magdurazer
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Biz Müşterimiyiz Yolunacak Kazmıyız???

Mesaj gönderen magdurazer »

Yaklaşık 1 seneyi geçkin süre içerisinde oynadığım bir oyun kısacası eğlence aracı olan bu hizmet son yaşadığım olay itibariyle içinden çıkılmaz sorun haline gelmiştir.Lakin yaşadığım bu durumu sadece Sobee ve ekibinin gerçekleştirip bitireceği bir olay haline getirmemek için inceledim araştırdım ve çözümüde bulacağıma inanarak bu konuyu açıyorum.
Düne kadar oynadığım hesabımın bloklandığını öğrendim.Bununla ilgili araştırma yapmama gerek görmediğim için(ne yaptığımı sohbet bölümünde neler yaptığımı biliyorum)destek bölümüne gerekli maili atıp bunun neden yapıldığını?geçerli ve GERÇEK sebebini öğrenmeyi istedim.Bununla beraber kullanıcı sözleşmesinde geçen altta aynen ekliyorum.
5. Kişisel Bilgiler ve Gizlilik Politikası

Kayıt aşamasında, sitede veya alım sürecinde verdiğiniz bilgiler ve oyununuz açılırken bilgisayarınızın sistem konfigürasyonu ile ilgili sunucumuza gönderdiği bilgiler size daha iyi bir servis temin edilmesini sağlamaktadır.
Kişisel bilgileriniz sunucularımızda yüksek güvenlik ile saklanırlar. Bu bilgiler özellikle (fakat bununla sınırlı olmamak kaydıyla) istatistiki amaçlar için kullanılmaktadır ve;
- İşlemci, işletim sistemi, ekran kartı gibi bilgiler Oyun un daha yüksek performansda çalışmasına yönelik çalışmalarımza yardımcı olur,
- Oyun un nasıl kullanıldığını daha iyi anlamamıza yardımcı olur,
- Sohbet ile ilgili kurallarına ihlaline yönelik şikayetlerin araştırılması ve değerlendirilmesi amacıyla Oyun içi tüm sohbetlerin kayıtları tutulmaktadır

Son maddede geçen kayıtlarda bulunan yada bulunduğu sanılan kural ihlalinin bana bildirilmesi veya geri dönülüp sistemde oluşmuş bir hatanın -varsaki düzeltilmesi için bekliyorum.Ben burada müşteriyim para verip hizmet alıyorum.Tüketici olarak haklarımı biliyorum ve bunu maddeleştirip sözleşmeyi onaylatan Sobee ve ekibine önce teşekkür edip gerekli cevabın bana bildirilmesi için beklediğim süre geçerse öncelikle bulunduğum ilin Tüketici mahkemesine ardından sözleşmede geçen İstanbul tüketici mahkemesine başvurup Ödediğim ücreti tazminatıyla birlite talep edeceğimi burada bulunan herkeze iletiyorum.Bu oyun sadece genç kesime hitap etmediği gibi akademik konumu bulunan ve müşteri-hizmet anlayışını bilen insanların olduğunuda bilip buna göre hareket etmelerini rica ediyorum.
Kullanıcı avatarı
Melankolik
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Sancak
Lonca: Rulers Ofthe World

Re: Biz Müşterimiyiz Yolunacak Kazmıyız???

Mesaj gönderen Melankolik »

haklısın. neden bloklandığını bilmek senin en doğal hakkın bunu sana bildirmek zorundalar.
ROWxKRAL Rowxferro RowxMaHFeR ROWxKRALİÇE
Resim
Carpe Diem
Kullanıcı avatarı
KaraXHayalet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen KaraXHayalet »

/ALKIŞ
Kullanıcı avatarı
lordsamurai
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen lordsamurai »

AYNEN daha 1 gun olmadı 90 gnluk plus alalı ilk gunden blok yemiş dior bilgi veya herhangi bir bişi yok okdr emek verioruz ama bunların yaptıgına bak aynen kardesim bole devam ederse bende tuketici haklarına gidecem
TESKİLAT GAMLIBAYKUS
Sevgide güneş gibi ol,dostlukvekardeşlikte akarsu gibi ol hataları örtmede gece gibi ol, tevazuda toprak gibi ol öfkede ölü gibiol her ne olursanol ya olduğun gibi görün,ya göründüğün gibi ol.
Mevlana Celaleddin-i Rumi
Kullanıcı avatarı
HardBoys
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen HardBoys »

yöneticiler şimdiye kadar forumda kendilerini rahatsız eden tüm konuları kapatıyorlar...Seninde öyle olur kardeşim
Hardboys-Muslumrap
Hardbaby-Fordboyard
║▌│█│║▌║││█║║▌│
ORIGINALPROFILE®
Resim

Kod: Tümünü seç

http://www.facebook.com/turkish.revenge.brigade
Resim
magdurazer
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen magdurazer »

HardBoys yazdı:yöneticiler şimdiye kadar forumda kendilerini rahatsız eden tüm konuları kapatıyorlar...Seninde öyle olur kardeşim
Ben şimdilik bekliyorum.Bu konuyu bulunduğum sunucu olan teşkilat sunucusunda da açmış bulunmaktayım.Bilerek ve özellikle oynadığım hesabı ve karakter isimlerini bildirmedim.Bununla ilgili oyun içi veya teknik ekipten veyahut yönetim bölümünden bir cevap bir soru yada ilgilenmeye dair bir tepki çıkacakmı onu bekliyorum.Eğerki bu hareketim onları rahatsız edip konuyu kapatma yolunu tercih ederlerse anlaşmak istemedikleri ortaya çıkar.Bununla beraber kullanıcı sözleşmesinde bulunan anlaşmazlıkarın çözüm mercii Tüketici Mahkelemerinin tebligatı ellerine geçtiğinde yetkili değil Davalı durumunda olacaklarını bilsinler yeter.Tekrar etmeme gerek yok ben bir müşteriyim.Para ödüyorum karşılığını olumlu yada olumsuz ama GERÇEK DELİLLERLE istiyorum.Buna gelecek yorumu yada cevabı(Sobee ve ekibinden) bekliyorum.Bir kaç gün bekleyip hareket edeceğim.
Kullanıcı avatarı
Nocomment
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Nocomment »

Merhabalar

Kuralları bilmeniz sevindirici . Hakkınızı aramanızı saygı ile karşılıyorum .

Yalnız ; Bu tarz konulara buradan cevap verilmediğini biliyor olmanız lazım . Lütfen destek birimine baş vurun.

İyi forumlar

İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim Resim Resim
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön