NASIL ZENGİN OLUNURR ??

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
sebepsiz99
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Re: NASIL ZENGİN OLUNURR ??

Mesaj gönderen sebepsiz99 »

heroolcay0620 yazdı:arkadaşlar görünen odurki çoğu kişinin elinde [ Ecel Getiren] [ Ejder asa] gibi silahlara rastlıyoruz ama bunu nasıl üretiyorlar pahalı madenler (iridyum,akik vs.) çok pahalı materyaller (Kadım Hidra pençesi vs.)istiyor tabi bazılarına göre bunlar para etmez ama benm ve benim gibi fakir olanlar için zenginliğin kaynağı. Neyse konuya gelelim bu kadar parayı nerden buluyo bunlar adamlar full yücelen halit dizmiş hala cebinde 150m-200m civarı para yatıyo nasıl buluyolar nerden buluyolar kim senelerce uğraşıp o kadar parayı yapcak betadan beri oynuyorum bu kadar para görmedm 30m bile görmedm cebimde en fazla bi kere 25m e çıkmştım o da soyuldum nasıl oldu bilmiyorum oyundan düştüm ve para ''0'' nasıl bu kadar çok para yapıyosunuz bi anlatabilirmisinizz??????
http://img696.imageshack.us/i/ekran062710135231.jpg/]Resim[
Resim

"Eskileri değil yenileri arıyor kalbim, Ama gelen gideni aratır derler ya seni silemiyor gözlerim"

Eprexx
Kullanıcı avatarı
mitmet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu

Mesaj gönderen mitmet »

sebepsiz99 yazdı:
heroolcay0620 yazdı:arkadaşlar görünen odurki çoğu kişinin elinde [ Ecel Getiren] [ Ejder asa] gibi silahlara rastlıyoruz ama bunu nasıl üretiyorlar pahalı madenler (iridyum,akik vs.) çok pahalı materyaller (Kadım Hidra pençesi vs.)istiyor tabi bazılarına göre bunlar para etmez ama benm ve benim gibi fakir olanlar için zenginliğin kaynağı. Neyse konuya gelelim bu kadar parayı nerden buluyo bunlar adamlar full yücelen halit dizmiş hala cebinde 150m-200m civarı para yatıyo nasıl buluyolar nerden buluyolar kim senelerce uğraşıp o kadar parayı yapcak betadan beri oynuyorum bu kadar para görmedm 30m bile görmedm cebimde en fazla bi kere 25m e çıkmştım o da soyuldum nasıl oldu bilmiyorum oyundan düştüm ve para ''0'' nasıl bu kadar çok para yapıyosunuz bi anlatabilirmisinizz??????
Bu ne şimdi??
yazamayacağım kadar çok karakter..

Resim
Gizlenmiş İçerikGöster

GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
Kullanıcı avatarı
angelona
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Klan: Lodos
Lonca: Jön Türkler

Mesaj gönderen angelona »

Kardeş maden çekmekten sıkılıyosan ticaret yap 1 al 3 sat mesela mavi topazın piyasası 3 m ise sen zorda olsa alırsın onu 2 m 2.5 mye satarsın 3 3.5 m ye bunun içinde pulus lazım tabiii
Aldanma insanların samimiyetine
Menfaatleri uğruna gelirler vecde,
Cennet'i vaad etmeseydi eğer
Allah'a bile etmezlerdi secde

M.akif

GalataKULESİ

mFERNANDES

SaaTKULESİ
Kullanıcı avatarı
aldatmaz2012
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen aldatmaz2012 »

Valla sizi bilmem ama bence artık paranın bir önemi kalmadı sebebını sorarsanız zaten yenı esyalar sadece grub bolgelerın çıkıyor ve pıyasaya surulmuyor bir büyücü kenan keserek nucleus yuzuk kolye junon keserek nucleus zırh duşurebılır+bılge çevrıye eldıven..Bunlarıda tabi para harcamadan yapıcagı ıcın paranın pek bır onemının kaldıgını dusunmuyorum ama bana sorarsanız herkezin çantasında şoyle bı 200-300m olmalı ne olur ne olmaz :)
Alayına Gidermiş Sen Önce Korkmadan Bakkalla Git

-Burasıqistanbul-
Kullanıcı avatarı
angelona
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Lonca: Jön Türkler

Mesaj gönderen angelona »

aldatmaz2012 yazdı:Valla sizi bilmem ama bence artık paranın bir önemi kalmadı sebebını sorarsanız zaten yenı esyalar sadece grub bolgelerın çıkıyor ve pıyasaya surulmuyor bir büyücü kenan keserek nucleus yuzuk kolye junon keserek nucleus zırh duşurebılır+bılge çevrıye eldıven..Bunlarıda tabi para harcamadan yapıcagı ıcın paranın pek bır onemının kaldıgını dusunmuyorum ama bana sorarsanız herkezin çantasında şoyle bı 200-300m olmalı ne olur ne olmaz :)

Ama onla birlikte yeni reçetelerde geldi :S hatırlatırım, :D
Aldanma insanların samimiyetine
Menfaatleri uğruna gelirler vecde,
Cennet'i vaad etmeseydi eğer
Allah'a bile etmezlerdi secde

M.akif

GalataKULESİ

mFERNANDES

SaaTKULESİ
Kullanıcı avatarı
sebepsiz99
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen sebepsiz99 »

intikamatesi yazdı:aslında yöneticiler İKV de nasıl 999 milyon kazana bilirsin diiye kitap yapıp satmalılar paraya para demezler valla :D
HahHaaa :D
Haklısın :D
Resim

"Eskileri değil yenileri arıyor kalbim, Ama gelen gideni aratır derler ya seni silemiyor gözlerim"

Eprexx
Kullanıcı avatarı
Firelife
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen Firelife »

Madende hızlanma çalışmaları yapıp maden çek hızlı değilsin eminönündeki örneğin bakır madeninde alıştırma yap hızlıanırsın.
Kullanıcı avatarı
maniac
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen maniac »

mitmet yazdı:Bununla ilgili gerek eski gerek yeni forumda yaklaşık 32543 tane konu var. 32544. konumuz hayırlı uğurlu olsun. Nice 32544. konulara....

Arama nedir bilmez misin sen??

;) :P :mrgreen:
Ne Mutlu TÜRK'üm Diyene !
███▓░░ ░░▓███
========ஜ۩۞۩ஜ========

Oяіgіиαℓ ® TÜRKİYEM
║▌│█│║▌║││█║▌│║█║

TÜRkİYEMxTABuU
TÜRKİYEMxeDGaR
Kullanıcı avatarı
maniac
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen maniac »

mitmet yazdı:
sebepsiz99 yazdı:
Bu ne şimdi??
Koptum kamile :D
Ne Mutlu TÜRK'üm Diyene !
███▓░░ ░░▓███
========ஜ۩۞۩ஜ========

Oяіgіиαℓ ® TÜRKİYEM
║▌│█│║▌║││█║▌│║█║

TÜRkİYEMxTABuU
TÜRKİYEMxeDGaR
Kullanıcı avatarı
CIZIK
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Bedr-in Aslanları

Mesaj gönderen CIZIK »

Ejder Asa Kullanıcısıyım
Çoguna Göre Maliyeti 70-80den aşagı deildir belki daha fazla.
Ben topazları 600bin ile 800bin arasında aldım
Sonra maden çekerek para kazanmayı düşünenler madenleri stoklayıp çeşitli reklamlar yapıp fiyat arttırdılar sonrada sattılar. Sonuç olarak Ejder veya Başka bir eşyanın maliyeti artmış oldu.
Menekşe elmasları zamanında 100 akikve sibiryalı 250şer binden satılıyordu :)
Çünkü kimse işe yaramayan bir şeye para yatırmak istemiyor...

Bence en iyi para kazanma yöntemi gelecege yatırımdır 100e alır 5000e satarsın

Karnını doyurmak istersen üret sat
Para Kazanmak istersen Al Sat
Ya bir işin ilkini yap
Yada En iyisini....
Resim
leones non capit muscas

“Genel Sohbet” sayfasına dön