>> | KARDES | Lonca SAYFASI ! ! !
- WueRHoZauR68
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Re: >> | KARDES | Lonca SAYFASI ! ! !
ben kuzenı getiriyim şifacısıyla bnde büümle gelkte keselim tmm mı? 3 kişi halladek
sessizce 
Ben ZAFER FURKAN ALPER YAKNIDA Tanıycaksınız
KaRDeŞxZaFeR {49}-{23/07/2010}-{11:27}
KaRDeŞxZaFeR {49}-{23/07/2010}-{11:27}
başaraabilirmiyi 

KaRDeŞxMeHMeTT =49 lvl
KaRDeŞxMeHMettTT=28 lvl daha ezo ama 49 olcak bunu unutma
- yavuz45
- Işık Hanım'ın Elemanı
Adı : Mehmet
Soyadı : DURU
Oyundaki Karakterleri : Mmnylmz & Bögüalp
Mehmet abimiz aramıza yeni katılmıştır. Kardeşxmehmetx adlı carıyla Kardeşliğimizdeki yeni yerini almıştır. Sizlerden ondan yardımlarınızı esirgememenizi rica ediyorum arkkadaşlar elinizden geldiği kadar yardımcı olun.
Kardeş Loncası Alım Denetim Başkanı.
Soyadı : DURU
Oyundaki Karakterleri : Mmnylmz & Bögüalp
Mehmet abimiz aramıza yeni katılmıştır. Kardeşxmehmetx adlı carıyla Kardeşliğimizdeki yeni yerini almıştır. Sizlerden ondan yardımlarınızı esirgememenizi rica ediyorum arkkadaşlar elinizden geldiği kadar yardımcı olun.
Kardeş Loncası Alım Denetim Başkanı.

=>>◄◄Kardeşxyavuz◄◄ [Latif(^)]
=>>◄◄Kardeşxyavuzz◄◄
-
- Sahaf Yardımcısı
selamun aleyküm arkadaşlar aramıza hoşgeldin mehmet kardeşim oyunda yokum bugun ankaradayım akşam belki girerim irersem konuşalım yavuzum saygılar sevgiler Kardeşxorhan
arkadşlar malesef mustafanın yaptıgı hatadan nasıbımı alarak Mehmett charımda kı 10mlık ustu +3m paramı+5 mlık esyalarım calındı bılgınıze

KaRDeŞxMeHMeTT =49 lvl
KaRDeŞxMeHMettTT=28 lvl daha ezo ama 49 olcak bunu unutma
- yavuz45
- Işık Hanım'ın Elemanı
Tamam orhan abi konuşalım girersen...orhantu79 yazdı:selamun aleyküm arkadaşlar aramıza hoşgeldin mehmet kardeşim oyunda yokum bugun ankaradayım akşam belki girerim irersem konuşalım yavuzum saygılar sevgiler Kardeşxorhan

=>>◄◄Kardeşxyavuzz◄◄
- yavuz45
- Işık Hanım'ın Elemanı
Update yazdı:arkadşlar malesef mustafanın yaptıgı hatadan nasıbımı alarak Mehmett charımda kı 10mlık ustu +3m paramı+5 mlık esyalarım calındı bılgınıze
Geçmiş olsun kardesim hep birlikte toplarız bidaha

=>>◄◄Kardeşxyavuzz◄◄
bu gün madne çker ken birisi loncaya gelmek istedi tmm dedim kadirle yavuz oyunda değil karekterini açtı adı emree. 16 yaşında gelme sebebi kardeş kelimesini yakın hissediyormuş ist otuyomuş ama kadirin çakma çarıyla çalındı hemen mehmetinkide öle bakın kardşalr şifreyi birbinize vermeyin vercesnizde garantiye alın
-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
LoncaYa GıRme Iznı almaDan caR acmasIn Izın aldıktan sOnra caRı acSn oynda Loncaya KatLmaK IsteYen arkadşLaRı sayfamıza yonLendıRın..
Kardeşxbilal
KardeşxLonca BaŞkanı
Kardeşxbilal
KardeşxLonca BaŞkanı
- TechnOMafiA
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
beyler bakın benim şifre isteyeceğim kişiler bnm en az 3 ay tnımam lazım hem bnm ona hem onun bana güvenmesi lazım örneğin geçen gece şahin çkmadan önce şifresini fln verdi girdim açrına ex i 60 dı başladım 45 dk da 88 yptım sonra çktım oyundan. bugünde mustafanın akılsızlıüı denilebilir çünki yavuz ben mustafa bronzun yanındayken bnm sahtemle konşmuş bnm olmadığımı anlamamış üstüne üstün mehmetn şifresini vermiş. emree yi tanımıyorum şahsen çarları yine bnm sahtem sayesinde soyulmuş ama diorum size ben şifre isteyecksem bu kişiler yavuz bilal orhan abi mehmet mustafa süleyman yani bnm günlük konştuğum kişilerdir ve bnm sahtemde budur Kardesxkadirr "ş" yerine "s" koyuyor ama bazılarınz bunu anlamıyorsunuz helede mustafa çocuğun yanında ws atıoruz söyle kanalından konuşuyoruz ama o bnm sahtemle konuuşup şifre veriyor hayret edilecek bişe. ama neyse bn kendi büyücümü haleldeym mehmetin büyücüsünüde dizeriz birlikte yavuzu dizdiğimiz gibi
bu arada emre hangi karakterlerin çalındıysa/soyulduysa geçmiş olsn yapabileceğim hiçbirşey yok.
he yavuzum orhan abim bu arada loncaya girenleri bi zahmet forum üzerinden talep etsinler rica ediorum. oyuna bi bakıorum 5/6 lw lik 4 tne kardeşx çarı gördm bugün hayret ettim bir anda nasıl gldi bu kdr adam die ama iyi oldu başarılar dilerim herkese. :ugeek:
he yavuzum orhan abim bu arada loncaya girenleri bi zahmet forum üzerinden talep etsinler rica ediorum. oyuna bi bakıorum 5/6 lw lik 4 tne kardeşx çarı gördm bugün hayret ettim bir anda nasıl gldi bu kdr adam die ama iyi oldu başarılar dilerim herkese. :ugeek:
●●● ÖRGÜLÜ LONCASI ™ ●●●
ÖrGüLüxKıLıÇBeYx [(^)Ejder Asa]
ÖrGüLüxALTıNDaLx

En büyük değil, Tek Büyük FENERBAHÇE..!
ÖrGüLüxKıLıÇBeYx [(^)Ejder Asa]
ÖrGüLüxALTıNDaLx

En büyük değil, Tek Büyük FENERBAHÇE..!