Başka birine anlatmıştım ve o anda düşündüm burayada ekliyim dedim yani hitap ettiğim kişi işlemi anlattığım kişidir değişiklik yapmadım Açıkçası üşendim :mrgreen:
Selam Arkadaşım bu konu hakkında seni aydınlatmak istedim.Resim yüklemek için www.ressim.com adresi veya www.imageshackus.com adresleri iyi birer resim deposudur.istediğim resmi siteye istediğin boyutlarda yükleyip sana aşağıda vereceği direkt link örn:www.imageshack/dwavn654.com gibi bir resim adresi verecektir bunu [img]Buraya%20link%20gelecek[/img] şekilde yaparsan resim yüklenir ve sayfayı açınca direk resim görünür
Dailymotion video sitesidir video yükleyip izleyebilirsin.
Yüklemek için [Dailymotion][/Dailymotion] kodlarının arasına bu linkteki kırmızı ile belirttiğim küçük bi kod var hemen video linkinde bunu görebilirsin http://www.dailymotion.com/video/xe6die_incomprehensible-user-interface_fun#hp-v-v2
Aşağıda göründüği gibi video görünüyor
Umarım sana yardımcı olabilmişimdir.İyi forumlar.
Dipnot:Alıntı değildir emeğe saygı.! Güzel yorumlarınızı esirgemeyin
Katib ol sabahın ilk ışıklarına gönlüm al senin ayakların altına ser yağmuru bırak güneşimi al götür herşeyi bir Rap'i ver bana
Tydixx
Bozkurtydixx
Jellybon
www.myspace.com/dhoodrapfamily
Sanalda Kanka Olmaz .
Sanalda Güven Olmaz.
FeLSeFE ßu
Telefon numarası,MSN , Adres gibi bilgilerin paylaşılması yasaktır. Tarafınıza yapılan son uyarıdır.