ne diyosun kardesim sen benım de cok basıma geldı buu kadar kotu bı durum olamaz.sen gelmıssın ezmelerın basına gelıyo dıyosun .bunu soylemendekı amac senınde ordakılerden bırı olman olabılırmı (hilecilerden).cunku normal bı ınsan boyle bı yorum yazmazveym2 yazdı:ne densede hep ezmelerin başına geliyo bu olay
Bu Da Ne Ya ???
- ibrahimking
- Arzuhalci'nin Adamı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Bu Da Ne Ya ???
- veym2
- Tılsım Tanığı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Kara Deniz Yıldızları
neden oldunu söyliyim böyle gerizaklı bi 42 lvl bi adamın başına geldi bu olay kesmediği arz kalmadı bunu dememdeki amacım bu burda gözüken adamda 39 lvl yani hepsi ezikibrahimking yazdı:ne diyosun kardesim sen benım de cok basıma geldı buu kadar kotu bı durum olamaz.sen gelmıssın ezmelerın basına gelıyo dıyosun .bunu soylemendekı amac senınde ordakılerden bırı olman olabılırmı (hilecilerden).cunku normal bı ınsan boyle bı yorum yazmazveym2 yazdı:ne densede hep ezmelerin başına geliyo bu olay
-
TeknoBYraM
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: ASiL
Hiç başıma gelmedi böyle bi olay merak ettim:S nası oluyo sen vuramıyosun fln şikayet et direk ban;)intikamatesi yazdı:ben biliyorum bu olayı adam seni takır takır kesiyor sen dalamıyorsun sadeçe çember tesla hayvan süpetme vuruyorilk 39 lwl zamanında görmüştüm nasıl yapıyorlar bilmitorum ama yapan iyi kp kasıyor
güncel !
Hardboys-Muslumrap
Hardbaby-Fordboyard
║▌│█│║▌║││█║║▌│
ORIGINALPROFILE®

Hardbaby-Fordboyard
║▌│█│║▌║││█║║▌│
ORIGINALPROFILE®
Kod: Tümünü seç
http://www.facebook.com/turkish.revenge.brigadeKod: Tümünü seç

- ibrahimking
- Arzuhalci'nin Adamı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
şöyle oluyor adam dırek dalıyo sen bısı yapamıyosun.bana dalınca alısverıs actım ben butun buyuculur tesla kurdu sıfacı zehır attı kactık adam öldü.çok sinir olduk ,adam ben bişey yapmadım oyuna gırdıgımden berı boyle nedenını bılmıyorum nolur sıkayet etmeyın dıye yalvadır sonra alt f4 ledı.nickini unuttum grup b. gelmeden once olmustu bana
Banada hiç olmadı.Çok olan bir hata değil tahminim pc si yavaş olan ve lag yaşayan kişilerin başına geliyor nerde başlarsa lag olup karakteri orda kalıyor sunucu öyle görüyor ama adam ilerliyor
Sabırlı insanın öfkesinden kork
Bacon
Bacon
hiç bir alakası yok orda kimse dalamadı buna sadece teslalar işliyordu
Hardboys-Muslumrap
Hardbaby-Fordboyard
║▌│█│║▌║││█║║▌│
ORIGINALPROFILE®

Hardbaby-Fordboyard
║▌│█│║▌║││█║║▌│
ORIGINALPROFILE®