Ewet Sayın köşk üyeleri..
1 Yandan ilk 49 level karaktermiz cıkarttmza sewinip diger yandan yedigmiz wurguna üzülüyoruz....
01.08.2010 Tarihinde , Aksam 19.30 Civarında..Ben Bloodxrooney'in Cakması cıkms ve En yakın Dostum kardesten öte oldugum insan Bloodxcraft'tan şifre istemis ve degerli kardesimde şifreyi verms.Bu karaktersiz insan Bloodxcraft Carına girms ve ne war ne yok almıs.Burdan o karaktersize sesleniyorum , Kimsenin ahı kimsede kalmaz Sanma ki bu bize acı veriyor , daha da hırslanıyoruz...Amacımız oyunu güzel 1 şekilde oynayıp 1 yerlere gelebilmek.Ama görüyorumki iyi niyetli arkadaslarımz Art niyetli karakterszlere yem oluyor.
Bugun o saatlerde bölgeden ve klandan edilen küfürler , kesinlikle bizlere ait değildir.
Carı soyan karaktersz bölgeyi kirletms ve agıza alınmayacak sözler söylemstir.
O karaktersiz adına tüm köşk halkından ÖZÜR DİLERİZ...
Soyulan car en kısa zamanda eski haline gelicektir...
SAygılarımla ; Bloodx Lonca kurucusu Bloodxrooney
Bloodx Loncamz hakkında..Tüm köşk'ün dkkatine
- Hellsbey
- İskele Babası
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Bloodx Loncamz hakkında..Tüm köşk'ün dkkatine
BeginofLife [ (^) Ejder Asa ]
LetMeKissYou [ (^) Latif ]
- bloodxknow
- İskele Babası
- Sunucu: Sancak
Re: Bloodx Loncamz hakkında..Tüm köşk'ün dkkatine
Lan bnm LOncamdan aLıntı yapmayın sancaktan bLood Loncası vardı @
- Hellsbey
- İskele Babası
- Sunucu: Beyaz Köşk
Kasap et derdinde koyun can derdinde..Kardesm canım dar , gelme üstüme işine bak yemişim loncanı banane sancaktan benm mekanım beyaz köşk war mı ötesi ?
BeginofLife [ (^) Ejder Asa ]
Evet..
1 karaktersiz daha , Peki ey karaktersiz çaldın itemlerimi bu oyunda rahata erebildin mi ?
Ne oldu günde 2-3 saatini ayırdıgın 1 oyun için kul hakkı yedin , Bu kdar mı karaktersiz oldun sen ?
İnsan oglu bu kadar mı çig süt emmiş ?
Yazık gerçkten , Çaldın itemlermi item yapılırda peki genelden neden millete sövüyorsun ? Hiç mi Allah korkusu yok sende ?
Eden bulur..Kmsenin ahı kmseye kalmaz..
Bloodx lonca kurucum Bloodxrooney Basta olmak üzere tüm Bloodx camiasına sonsuz teşekkür ederim.
Oyunun en güzel dakikalarını sizinle yasadım..Ve yasayacagm , pes etmek yok..
Sancaktaki arkadasım sana gelince , Bizler köşk üyeleriyiz. Sancaktaki loncalardan habermz yok 2.5 hafta oldu acalı loncayı Herşy yolunda Taklit , Calıntı , Özenti değilz..Eger sancakta böyle 1 lonca oldgunu bilsek gerçktn açmazdık..
İş işten geçmiş yolunuz acık olsun.
Bloodxcraft
1 karaktersiz daha , Peki ey karaktersiz çaldın itemlerimi bu oyunda rahata erebildin mi ?
Ne oldu günde 2-3 saatini ayırdıgın 1 oyun için kul hakkı yedin , Bu kdar mı karaktersiz oldun sen ?
İnsan oglu bu kadar mı çig süt emmiş ?
Yazık gerçkten , Çaldın itemlermi item yapılırda peki genelden neden millete sövüyorsun ? Hiç mi Allah korkusu yok sende ?
Eden bulur..Kmsenin ahı kmseye kalmaz..
Bloodx lonca kurucum Bloodxrooney Basta olmak üzere tüm Bloodx camiasına sonsuz teşekkür ederim.
Oyunun en güzel dakikalarını sizinle yasadım..Ve yasayacagm , pes etmek yok..
Sancaktaki arkadasım sana gelince , Bizler köşk üyeleriyiz. Sancaktaki loncalardan habermz yok 2.5 hafta oldu acalı loncayı Herşy yolunda Taklit , Calıntı , Özenti değilz..Eger sancakta böyle 1 lonca oldgunu bilsek gerçktn açmazdık..
İş işten geçmiş yolunuz acık olsun.
Bloodxcraft
Edepli edebinden susar, edepsiz ben susturdum sanar.
(Mevlâna Celâleddin-i Rûmî)
(Mevlâna Celâleddin-i Rûmî)