Bizans İmparatorluğu İkinci Baharını Yaşıyor...

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
DuMaNYaK53
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Re: Bizans İmparatorluğu İkinci Baharını Yaşıyor...

Mesaj gönderen DuMaNYaK53 »

TURKIYEDE BIR TURK OYUNUNDA BASKA BI ISIM BULAMDINIZ MI ISIM LOCANIZA OSMANLI IMPARATORLUGU YAZSAYDINIZ DAHA IYI IDI SIZLERE DESTEK VERENLERIN AKILINA SASIYORUM BU ULKENIN EKMEGINI YIYEN BIRILERI OLARAK BUNU SOLEMEDEN DURAMADIM YAZIK BU GENCLIGE YAZIK VALLA.....
Kullanıcı avatarı
XSAZOBALiX
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: ÜSTADLAR

Mesaj gönderen XSAZOBALiX »

Sen daha ordamısın yazık gerçekten.
AKHİSAR BELEDİYE SPOR ' a başarılar...

XSAZOBALİX 49 Seviye
sazobaLİİ 49 Seviye
Kankalarxbxex 30 Seviye
Üstadd 49 Seviye
Kullanıcı avatarı
QwXaS
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen QwXaS »

YiLMaZ yazdı:Selamlar,

İlk çıktığı 2006 aralık ayından beri bu oyunu oynamaktayım.Geçen bunca sürede bi çok dost, arkadaş, kardeş edindim.Yanlız son 5-6 aydır hiç tat tuz alamıyordum oyundan.Bi çok yakın dostum oyunu bıraktı.Yanlız kalmış gibi hisediyordum kendimi.Yaklaşık 6 ay önce bırakmayı düşündüm .Bırakamadım.Sebebi ise 4 kafadar kurduğumuz bu loncanın online tek kurucu üyesi idim.Loncadaki arkadaşlarım izin vermediler bırakmama abi sen bizim başımızda dur dediler.Durmaya çalıştım malesef başaramadım.Tek başıma bu yükün altından kalkamadım.Oyuna girdiğimde bakınıyorum sağa sola sanki yanlızlığa mahküm edilmiş gibiyim.Bu yaştan sonrada yanlızlık dokunuyor biraz...

Sonuç olarak ben sizlerden hellallik isteyip inzivaya çekiliyorum. Hakkınızı helal edin kardeşlerim.Eğer benim sizlere bir hakkım geçmiş ise helali hoş olsun.Esen kalın....

Saygılarımla....
Orda dur bakalım Yılmaz ..,

Zaman zaman oyun içinde konusabilecek ,paylaşabilecek kişiler bulmak gerçekten azalmaya başladı ,bende kimi zaman senin kapıldığın duyguya kapılıyorum ancak senin bu kararı almandaki gerçek sebebinin daha çok loncadan kaynaklanadıgını düşünüyorum.
Burdan loncandaki kardeşlerine arkadaşlarına birkaç bisey soylemek iseterım, en başta Serhatın daha sonra Seldanın oyundan ayrılması ve bi ara senın yok olmanla baskanlıgı Yusufa ve Mustafaya bırakmıstınız ancak yogun tempolardan dolayı olsa gerek yeterınce ılgılenemeyişlerinden lonca baglarınız buyuk olçude koptu .Daha sonra senın tekrar gelip toparlama cabalarında buyuk olcude cevapsız kaldı.Bu arada da baskılarda geldi lonca uyelerinizden ...
Bolgelerınde gelmesıyle de herkez bıyere dagıldı .Bende dısardan ızleyen bırı olarak bızans karekterınde olan fazla uyenızı goremez oldum ,buda tabıkı oyuncuların heyacanından en once ılki basarmak arzusundn kaynaklandıgı normal bısey olarak gormak gerek.Ancak bu arada lonca baglarınız ıyıce kopmaya ve senın uzerındeki yük ve baskı da bu oranda artmaya basladı.
Oyun ıcersındeki sohpetlermzdende bunu anlamak okadarda zor degildi.Loncandakı kşilerin bıraz daha sorumluluk yuklenerek bu yükü senden biraz almaları sanırım senın ıcınde bır rahatlama, nedes alma firsatı saglayacaktır.
Şimdi oyunu bırakma mselesıne gelelım .inzivaya cekilicem demişsin.Kendi iç sesimizle baş başa kalmak ve ruhumuzu dinlendirmek için yapılan geri çekilmelere inziva denebilir.Ruhunu biraz dinlerdir biraz tatile çıkmıssın gibi düşünücez bizde bunu bir kac ay ara ver döndüğünde tekrar görüşürüz..Selametle

QwXaS ,Qwxasx ,RotunduS ,HükümRaNSeNfoNi
Kullanıcı avatarı
MYDoNoSeXBiZaNS
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen MYDoNoSeXBiZaNS »

İlk çıktığı 2006 aralık ayından beri bu oyunu oynamaktayım.Geçen bunca sürede bi çok dost, arkadaş, kardeş edindim.Yanlız son 5-6 aydır hiç tat tuz alamıyordum oyundan.Bi çok yakın dostum oyunu bıraktı.Yanlız kalmış gibi hisediyordum kendimi.Yaklaşık 6 ay önce bırakmayı düşündüm .Bırakamadım.Sebebi ise 4 kafadar kurduğumuz bu loncanın online tek kurucu üyesi idim.Loncadaki arkadaşlarım izin vermediler bırakmama abi sen bizim başımızda dur dediler.Durmaya çalıştım malesef başaramadım.Tek başıma bu yükün altından kalkamadım.Oyuna girdiğimde bakınıyorum sağa sola sanki yanlızlığa mahküm edilmiş gibiyim.Bu yaştan sonrada yanlızlık dokunuyor biraz...

Sonuç olarak ben sizlerden hellallik isteyip inzivaya çekiliyorum. Hakkınızı helal edin kardeşlerim.Eğer benim sizlere bir hakkım geçmiş ise helali hoş olsun.Esen kalın....

Saygılarımla....
Abi demiştin bana siz bırakırsanız bende çekilirim demiştin biz burdayız abi nereye
Mydonosexbizans,,Sabotage,,Xxgladyatörxx,,Linkinpark,,Vogue,,Oricinal,,Baksen(01.07.2010-17.07.2010)
Bizi Bilen Bilir, Bilmeyende Kendi Gibi Bilir
Kullanıcı avatarı
Enqinxbizans
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Enqinxbizans »

MYDoNoSeXBiZaNS yazdı:

Saygılarımla....
Abi demiştin bana siz bırakırsanız bende çekilirim demiştin biz burdayız abi nereye
Evet yıLmaz abim biz burdayız nereye:S
Enqinxbizans

°l||l° αzяαιℓ кıямızı ışıqтα ∂υямαz ραşαм °l||l°

°l||l°ємριяє ωαѕ α ∂郃єяєηт ѕтуℓє °l||l°
Kullanıcı avatarı
Enqinxbizans
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Enqinxbizans »

öncelikle bizans loncasında cogu şeyi ögrendım vede yaşadım cogu şeyi zorda olsa başarmayı denedım denedıkte bazen ıstedıgımız şeylede olmuyormuş bunu gecde olsa anLadım bu 2.ncı oLucak ama net olucak tum bizans ailesınden özur dılıyorum vede yaşattıkları şeyler ıcınde cok tşk edıyorum Benden Bu KDR ıYı oyunLar diLeRımm Umarım dostLuqumuz bozuLMasın ALLAH rast Getire
Enqinxbizans

°l||l° αzяαιℓ кıямızı ışıqтα ∂υямαz ραşαм °l||l°

°l||l°ємριяє ωαѕ α ∂郃єяєηт ѕтуℓє °l||l°
Kullanıcı avatarı
MYDoNoSeXBiZaNS
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Enqinxbizans yazdı:öncelikle bizans loncasında cogu şeyi ögrendım vede yaşadım cogu şeyi zorda olsa başarmayı denedım denedıkte bazen ıstedıgımız şeylede olmuyormuş bunu gecde olsa anLadım bu 2.ncı oLucak ama net olucak tum bizans ailesınden özur dılıyorum vede yaşattıkları şeyler ıcınde cok tşk edıyorum Benden Bu KDR ıYı oyunLar diLeRımm Umarım dostLuqumuz bozuLMasın ALLAH rast Getire
Engin nereye knk
Mydonosexbizans,,Sabotage,,Xxgladyatörxx,,Linkinpark,,Vogue,,Oricinal,,Baksen(01.07.2010-17.07.2010)
Kullanıcı avatarı
Aderxbizans
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Aderxbizans »

Saygılarımla....
Foruma tekrar bakayım dedim bakmaz olaydım.Yılmaz abi bu kararına tahmin edeceğin gibi herkes gibi bende karşı çıkıyorum.Senin bizi bırakıp gitme gibi bi seçeneğin yok şimdi.Evet sana "Senin kararın abi saygı duyarım." derdim ama sen bizden kalan son kişisin abi sende gidersen bu loncanın ne anlamı, tadı tuzu kalacak.Bari sen yapma bunu bize diyorum.Oyunda arada bizlerde böyle şeyler düşünüyoruz tabiki ama böyle bişeyi yapmamamız gerektiğini biliyoruz.Ben ne kadar oyuna giremesemde sizin orda olduğunuzu ve geldiğimde beraber olacağımızıda biliyorum abi.Konu kapandı sayıyorum abi.Kendine iyi bak gelince görüşmek üzere...
Kullanıcı avatarı
MYDoNoSeXBiZaNS
Cin Avcısı
Cin Avcısı

.../Güncel
Kullanıcı avatarı
Ganqstaaxunruly
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Ganqstaaxunruly »

Hayırlı Ramazanlar Bizansx ailesi,
Resim
Resim
UNRULY LONCA LİDERİ - KURUCUSU
SeRsEri SErBesT [StiLim]
Ganqstaxunruly - Ganqstaaxunruly
[ iZ bıraKanLar asLa UnUtuLmaz ..!! ]

“Genel Sohbet” sayfasına dön