haluk' un yeni aksiyonları

Anka sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
arminas
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Anka
Klan: Arzın Çocukları

haluk' un yeni aksiyonları

Mesaj gönderen arminas »

Sunucuda çok kişiyi karşına aldın bi çok arkadaşını kaybettin haluk efendi bunlara bir yenisini daha ekledin artık .
Madende adam kesmek neymiş bundan sonra görürsün !!! olay şöyle gerçekleşti : Gece herzamanki gibi çift makine madende beklerken halukun çarlarından biri geldi selam falan yazdı keşke fotosunu alsaydım :( neyse ses çıkartmadım bakalım ne yapacak) vurmaya başladı bende karşılık verdim geri çekildi . Neden vuruyorsun ne yapmaya çalışıyorsun diye sorduğumda neden cevap vermiyorsun dedi ( sanki vermek zorundayım ) maksadı pc başındamıyım değilmiyim; Neyse sabah kalktığımda oyuna tekrar aynı yerden girdim Adada berilin başında çarım, madeni çektim wc ye gittim geldiğimde çar ölmüş karizma düşmüş haluğun büyücüsü tarafından kesilmiş birde selam yazmış utanmadan ... geçtim arminasa babalide yakaladım başladım kesmeye major Blade derken birde şifa çıktı ortaya hem 2 kişi geliyolar hemde utanmadan gülüyor Allahtan abi oyuna girdi (Sonxalperen ) abi yardım et !! hemen geldi sağolsun üstünlük yine sağlandı artık gülemiyor farketmezde ordaydı icon ( atilla ) abide ordaydı hepsi gördü atilla abiye üretim yapacakmış farketmez rica etti biraz ara verin tamam dedim ama geldi yine saldırmaya başladı ee artık siz olsanız ne yapardınız kestik kesildik herneyse .. Geçenlerde benden 7 tane iridyum borç ( geçenlerde dediğim 2-3 hafta olacak halbuki 2 gün sonra verecem dedi ) aldı defalarca istememe rağmen 3 iridyum 3 de budaksız olrak 6 sını geri alabildik iridyumları alırken - Koray bunlardan sizede üretelim dedi Sağolsun :) bakın devam ediyorum geçenlerde rica ettik malzemeler hazır üretiverdi sağolsun :) Bu gün kızdım artık kalan son iridyum borcunu ver dedim bide ne desin -Sen bana üretim için bişe verdinmi koray diyor utanmaz söyledinmi karşılığının iridyum olduğunu neyse 1 kaç iridyum ne seni zengin eder ne beni fakir adamlıktan bahsediyorsun ya sen önce kendi adamlığını bil düşün bundan sonra çıkma karşıma olay böyle daha eskilerdede atışmalarımız var ama neyse Arkadaşlar takdirini size bırakıyorum Haluk kardeş varmı buna verecek bi cevabın çok merak ediyorum ... Saygılar Koray
Kır evimin verandasındaki rüzgar gülüyüm ben , dokunma bana yüreğin küçükse
Kullanıcı avatarı
Alpaslanx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Re: haluk' un yeni aksiyonları

Mesaj gönderen Alpaslanx »

Slm Kankam , demek haluk seni kesti artık bende abi demiycem.
Abi liğe yakışır hareketler değil bunlar çünki.Kankam sana bulaşan karşısında benid e bulur.
Bu adamın amacı ne , kendisini ne sanıyo, anlamış değilim.Çekememezlik ten dolayı oyunda ve forumda herkesi karşısına aldı.
Sanıyomuki artık anka da eskisi gibi rahat hareket edbilecek.Edemiyecek.Ettirtmem.Sen gel , haksız yere hemde habersizca benim kankamı kes.Bu anka ya , bize yakışmaz.

Haluk yaptığın çok ayıp.Senin benim kankam la ne derdin var haluk.Hayır bir tek kankam da değil sen bütün anka yı karşına aldın.Artık dikkatli ol Haluk.Ve artık şu pro konusunu fazla uzatma.

Gel güzelce , insanca oyundan ve forumdan özür dile.Belki seni affederiz.Yoksa bütün ankayı karşına aldığın gibi benide karşına alıcaksın.Sana son bir şans Haluk..

Alpaslan
Kullanıcı avatarı
Alpaslanx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Kankam artık bunun takdiri filan kalmamış.Sana ve bütün ankaya yaptığı işler,haksızca eleştirmeler,ona buna suç atmalar , yani yetti artık.

Haluk ya herkesten özür dile, yada pılını pırtını topla çek git.

Alpaslan
Kullanıcı avatarı
arminas
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen arminas »

sağolasın kankam
Kullanıcı avatarı
arminas
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen arminas »

Haluk efendi ... Eğer kankamıda karşına aldıysan yazık sana .O bu be oyunda gördüğüm en candan adamdır en yardımsever en iyiniyetli en dürüst adamıdır başka söze gerek yok ; Yapmaya çalıştığında rekleamdı bunun herkez farkında ama geri tepti kabul et ....
Kullanıcı avatarı
Leker
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Leker »

Koray kardeşim mevzu sizede sıçramış galiba bişey olursa pm atmanız yeterli biliyorsunuz...

Lekerxuğur
Leker Çeteci Loncası

Lekerxselçuk,Surrealistman,Surr,Crayzman
Lekerxfatih,Lekerxfatıh,Lekerxxfatih,Kvtxleker
Lekerxufuk,Lekerll,Leker,Byleker
Lekerxuğur,Lekerxugur,Çetecixuğur,Philotheos
Kullanıcı avatarı
arminas
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen arminas »

sağol uğur kardeşim
Kullanıcı avatarı
Alpaslanx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Eyw Uğur saol..

Alpaslan
Kullanıcı avatarı
lekerxfatih
İskele Babası
İskele Babası
Klan: Lodos

Mesaj gönderen lekerxfatih »

Slm koray kardeşim bu haluk sizlerede bulaşdı demek sonunda bir pm atmanız yeterli gerekeni yaparız her zaman onun hakkında...

Saygılarımla...

LekerxFatih
Leker Çeteci Loncası

LEKERxFATİH,Lekerxfatıh,Lekerxxfatih,xLEKERxFATİHx,Taçsızkral
Lekerxufuk,Lekerll,Leker,Byleker
Lekerxuğur,Lekerxugur,Gecemavisi
Lekerxselçuk,Surrealistman,Surr,Crayzman

Sen Bilmezsin, O Bilmez, Hiç Kimse Bilmez, Bir Tek ''PAŞA'' Gönlüm Bilir...

~Ĺ € Ķ € ®~ x ~ƒ @ Ť Ĩ Ĥ~... ~Fatih-ÇOKKAŞ~
Kullanıcı avatarı
Alpaslanx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Eyw Fatih; kankama bulaşan , bana bulaşmış demektir.
Saolun , varolun , eksik olmayın kardeşim...

Alpaslan
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön