[FiaNNa Loncası] "Fianx"
- Emoscann
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Trakya V Salvatore
Re: [FiaNNa Loncası] "Fianx"
noluyor böyle yahu :S 1 hafta girmedim olanlara bak :S
TRAKYA PAŞAELİ CEMİYETİ LONCA BAŞKANI
Emoscann(2005)
HydRopHopiA(2008-2012)
ZeusKabadayı(2012-2020)
FRİGG(2014-2020)
AsiLxTÜRK(2010-2020)
TsKxHxGeNeRaL(2008-2014)
Fianxinvariablex(2007-2010)
Emoscann(2005)
HydRopHopiA(2008-2012)
ZeusKabadayı(2012-2020)
FRİGG(2014-2020)
AsiLxTÜRK(2010-2020)
TsKxHxGeNeRaL(2008-2014)
- InfaZstyLe
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Arzın Çocukları
Ayrılanlar kendi kararını zaten vermişler Kel Yaşar Emre Kerem abi vs varken yanlış bişi olacağına inanmıyorum size güvenerek 12 ay sonra görüşmek üzre veda ediyorum Çok özledim ulaaaa .d İsoooo ayrıca seni öptüm xdSmyrnaonian yazdı:Smyrnaonian yazdı:İstihbarata tatsızlıklarla , mutsuzluklarla , kavgalarla ve en kötüsü ayrılanlarla dolu bir Lonca ^bıraktığınızda^ ; ... Çok üzülecek .![]()
xİSTİHBARATx | İstihbaratb
- Fianxaspendos
- Teşkilat Neferi
InfaZstyLe yazdı:Ayrılanlar kendi kararını zaten vermişler Kel Yaşar Emre Kerem abi vs varken yanlış bişi olacağına inanmıyorum size güvenerek 12 ay sonra görüşmek üzre veda ediyorum Çok özledim ulaaaa .d İsoooo ayrıca seni öptüm xdSmyrnaonian yazdı:Smyrnaonian yazdı:İstihbarata tatsızlıklarla , mutsuzluklarla , kavgalarla ve en kötüsü ayrılanlarla dolu bir Lonca ^bıraktığınızda^ ; ... Çok üzülecek .![]()
...FianxAspendos...GENÇFENERBAHÇELİ...xAspendoSx...yaİSTİKLALyaÖLÜM
InfaZstyLe yazdı:Ayrılanlar kendi kararını zaten vermişler Kel Yaşar Emre Kerem abi vs varken yanlış bişi olacağına inanmıyorum size güvenerek 12 ay sonra görüşmek üzre veda ediyorum Çok özledim ulaaaa .d İsoooo ayrıca seni öptüm xdSmyrnaonian yazdı:Smyrnaonian yazdı:İstihbarata tatsızlıklarla , mutsuzluklarla , kavgalarla ve en kötüsü ayrılanlarla dolu bir Lonca ^bıraktığınızda^ ; ... Çok üzülecek .![]()
Bende seni öptüm bizde özledik seni(seni özlemeyen ölsün ulenn) askerim nasılsın umarım iyisindir nasıl gidiyor askerlik
xİSKARx ııİSKARıı KıLLtoLiVe KıLLtoLiVee TheNoBLeS
Bir Zamanlar(beta) :: xxmafyaisoxx Fianxmafyaiso
- DedeRuhi
- İskele Babası
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Fianna
off tam bir sene var Alicim nasıl geçecek o süra yahu, birde işin garibi sen geleceksin ben gideceğim. Yani bizim kavuşmamız onyedi ay gibi bir zaman sürecek.InfaZstyLe yazdı:Ayrılanlar kendi kararını zaten vermişler Kel Yaşar Emre Kerem abi vs varken yanlış bişi olacağına inanmıyorum size güvenerek 12 ay sonra görüşmek üzre veda ediyorum Çok özledim ulaaaa .d İsoooo ayrıca seni öptüm xd
Stormshadow KeReMo Dederuhi
- Fianxaspendos
- Teşkilat Neferi
Sevgili FiaNNa üyeleri,
sizlere müjdeli bir haberim var. Bundan böyle ESKİDEN OLDUĞU gibi her pazar akşamı saat 20:00'da MSN üzerinden toplantı yapılacaktır.Böylece birbirimizle sorun/şikayet/dileklerimizi rahatça paylaşabileceğiz yeniden. Lütfen bu akşam dahil olmak üzere her pazar saat 20:00'da MSN'de olunuz.
Hepinizi seviyorum .
sizlere müjdeli bir haberim var. Bundan böyle ESKİDEN OLDUĞU gibi her pazar akşamı saat 20:00'da MSN üzerinden toplantı yapılacaktır.Böylece birbirimizle sorun/şikayet/dileklerimizi rahatça paylaşabileceğiz yeniden. Lütfen bu akşam dahil olmak üzere her pazar saat 20:00'da MSN'de olunuz.
Hepinizi seviyorum .
Sselamlar olsun güsel loncama
dün akşam ki toplantı da sizlerle beraber olcaktım fakat pazar günü doğum güünüm olduğu için aranıza katılamadım bundan ötürü beni mazur görün inş. bu hafta ki toplantı görüşeğiz sizleri çok öpüyorum.
FianxWiTcH
dün akşam ki toplantı da sizlerle beraber olcaktım fakat pazar günü doğum güünüm olduğu için aranıza katılamadım bundan ötürü beni mazur görün inş. bu hafta ki toplantı görüşeğiz sizleri çok öpüyorum.
FianxWiTcH
- Fianxaspendos
- Teşkilat Neferi
Ne yazık ki beklenen katılım gerçekleşmediği için toplantı da iptal oldu. Senin doğum gününü kutlarım ablacım,nice mutlu yıllara , huzur ve mutlulukla inşallah ...witch yazdı:Sselamlar olsun güsel loncama
FianxWiTcH
Arkadaşlar lütfen şu toplantı işini ciddiye alın,burası hepimizin sorunlarını paylaşabileceği ortam değil fakat toplantılarda sorunlarımıza her türlü çözümler üretebiliriz.Lütfen toplantılara katılmaya özen gösteriniz .
- Fianxbmuxina
- Salgın Koruyucusu
Dogum Gunun Kutlu Olsun Abla Daha Nice Senelere...witch yazdı:Sselamlar olsun güsel loncama
FianxWiTcH
Toplantı Konusunda Ardaya Aynen Katılıyorum Biraz Özen Gösterin Bu Konuya... :!:
MuXiNaS ~~ bMuXiNa ~~ Fianxbmuxina
Zaman gelir yollarına kar yağar,etrafını hüzün bulutları sararsa,ne zaman bir dosta ihtiyaç duyarsan dost olabildiğim kadar burdayım...
Zaman gelir yollarına kar yağar,etrafını hüzün bulutları sararsa,ne zaman bir dosta ihtiyaç duyarsan dost olabildiğim kadar burdayım...
- Emoscann
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Trakya V Salvatore
Bir takım sebeplerden dolayı oyuna 2 veya 3 ay hatta tamamen ara vermek zorundayım sizleri çok özleyeceğim
Sanal ve gerçek alemde size başarılar...
Sizleri seven gözünüzün nuru Emre....
Sanal ve gerçek alemde size başarılar...
Sizleri seven gözünüzün nuru Emre....
TRAKYA PAŞAELİ CEMİYETİ LONCA BAŞKANI
Emoscann(2005)
HydRopHopiA(2008-2012)
ZeusKabadayı(2012-2020)
FRİGG(2014-2020)
AsiLxTÜRK(2010-2020)
TsKxHxGeNeRaL(2008-2014)
Emoscann(2005)
HydRopHopiA(2008-2012)
ZeusKabadayı(2012-2020)