YöNetim risk büyük oyuncu sayısı yüzde 50 azaldı..
YöNetim risk büyük oyuncu sayısı yüzde 50 azaldı..
slm ikv severler ve ikv ye gönül vermiş arkadaşlarım merhaba yönetim.Daha önceki yazılımlarımda yönetimi uyarmaya calıştım bakın dedim oyun kan kaybediyor savaşcı sayısı azalıyor bölgeler gerek sıgınak gerek migrat büyücülerin mesken ve mekanı oldu savaşcının özellik ve yetenegi buralarda iş görmüyor tank olman gerek sürekli makinaya girip cıkman gerek artı her defasında 1savaşcı girebiliyor büyücülerse grub grub giriyor nerde ne kadar şaheser item varsa topluyor bir care bulun dedim;ama malesef bu gözardı edildi geldigimiz nokta bu?şimdi sanmayınki insanar tatilde ondan bu boşluk ben beta dönemi oyuncusuyum 4 yıldır cok tatil gördüm ama bir Eminönü sunucusunu hic böyle görmedim oturdum yer altı girişe 10 dakika boyunca karakterleri saydım yer altına giren 8 adet büyücü 3 adet şifacı ve malesef 1 adet savaşcı giriş yaptı..Kalktım gittim mısır carşısına ordaysa resmen bir büyücü mitingi vardı savaşcılarsa parmaknan sayılcak kadar az acaba bizide bir gruba alırlarda sıgınak nasıl bir yer diye beklemekte bir köşed..migrat da aynı..evet malesef ne kadar yeni item zırh şaheser kolye yüzük varsa yüzde 75 büyülerde kalansa istisna savaşsanatı gibi bir kac savaşcıda yeni item zırh oda şans nasıl olduysa düşmüş..şimdi diyolarki eskiden büyücüler ezikti şimdi dengelendi soruyorum size bir sıgınaga 5 büyü birden giriyor denge bunun neresinde?? yönetim ya sistemi düzeltin yada savaşcının özelliklerini egerki siz ikv yi savaşcısızda düşenebiliyorsanız o oturdugunuz koltuktan acilen kalkın iş bilenler yapsın..kan kaybı büyük pansuman artık yetmiyor kangrana döndü bu olay,,benim burdan savaşcılara tavsiyem yer altı yada meteorda bu olayı protesdo etmek amacıynan büyücü olan gruba yada kişilere yardım etmeyin bu kişiler 49 olup sıgınak yada migrata girdiginde seni tanımayacaktır.beta dönemi oyuncusu kadirhann..
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: YöNetim risk büyük oyuncu sayısı yüzde 50 azaldı..
benim burdan savaşcılara tavsiyem yer altı yada meteorda bu olayı protesdo etmek amacıynan büyücü olan gruba yada kişilere yardım etmeyin
Yoldan geçenin ne suçu var :lol: :lol: :lol:
Yoldan geçenin ne suçu var :lol: :lol: :lol:
en son acıklamamda yazdım zaten bu kişiler 49 oldugunda sıgınak yada migratta seni tanımaycaktır.suc sitemin ama sıgınak yaga migratta ne diyor büyücüler biliyomusun?? savaşcı alırsanız grubtan cıkarız peki arkadaşım savaşcının sucu ne??mantık lütfen..
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Doğru bir gruba girdin seviniyosan tak atıldın niye attın işte seviyen düşük arkadaş geldi vs vs doğru söze ne denirkadirhann yazdı:en son acıklamamda yazdım zaten bu kişiler 49 oldugunda sıgınak yada migratta seni tanımaycaktır.suc sitemin ama sıgınak yaga migratta ne diyor büyücüler biliyomusun?? savaşcı alırsanız grubtan cıkarız peki arkadaşım savaşcının sucu ne??mantık lütfen..
Arkdaşım illa sığınağa girmek zorundamısın miğrata gir junon için savaşçıya her türlü ihitiyaç duyuyorlar
Sabırlı insanın öfkesinden kork
Bacon
Bacon
- Liderxbuyucux
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Yanlış junon ıcın tank a ıhtıya duyuyolar yada yarı tank kı ben oyunda tank olmak ıstemıyorum olcksamda em de ofansıf olmam gerekcek bıdamı makınaya gırıcm bence konuyu acan arkadaş cok ama cok haklı savascılar degerını kaybetti...Forumkral yazdı:Arkdaşım illa sığınağa girmek zorundamısın miğrata gir junon için savaşçıya her türlü ihitiyaç duyuyorlar
SUNUCU:'BEYAZKÖŞK'
KARAKTER İSMİ:'Acımasızaslann'&'Prensim'
KARAKTER TÜRÜ:'Savaşçı'&'Büyücü'
KARAKTER LWLİ:'49'&'40'
KLAN:'LODOS'

KARAKTER İSMİ:'Acımasızaslann'&'Prensim'
KARAKTER TÜRÜ:'Savaşçı'&'Büyücü'
KARAKTER LWLİ:'49'&'40'
KLAN:'LODOS'

% 100 katılıyorum ..Liderxbuyucux yazdı:Yanlış junon ıcın tank a ıhtıya duyuyolar yada yarı tank kı ben oyunda tank olmak ıstemıyorum olcksamda em de ofansıf olmam gerekcek bıdamı makınaya gırıcm bence konuyu acan arkadaş cok ama cok haklı savascılar degerını kaybetti...Forumkral yazdı:Arkdaşım illa sığınağa girmek zorundamısın miğrata gir junon için savaşçıya her türlü ihitiyaç duyuyorlar
Gün Gelecek Çaldığım Çarlar İçin Bana Küfredeceksiniz 

- yarar
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Anka
- Klan: Lodos
- Lonca: S E A
Merhabalar
Yaklaşık 3 yıl gibi süredir İKV cafemde ve sahsım olarak bir çok destek ve tanıttımı yaptım ancak son zamanlarda yaptıkları duyarsızlık ve boş vermişlik beni ziyadesi ile üzdü suan çok sevdiğim ikv oyununa inanın girmek dahi istemiyorum ve biliyorum ki benim gibi bir çok profesyonel oyuncular aynı fikirdeler oyuncu gözünde hattalar atlı konu açıldı bir çok ikv severlerin görüşleri ile ancak bir cvp dahi verilmedi bu gidiş gidiş değildir ikv imza törenleri yaparak sürekli geliştirerek değil oyuncu gözünde herşeyi bakıp deneyip bilerek oyunu geliştirilmeli hatalar düzelmelidir.
ayrıca bakınız aşağıdaki konuda yapılan tespitleri hangi ikv sever yanlış bulmus görelim.
viewtopic.php?f=46&t=30567
Yaklaşık 3 yıl gibi süredir İKV cafemde ve sahsım olarak bir çok destek ve tanıttımı yaptım ancak son zamanlarda yaptıkları duyarsızlık ve boş vermişlik beni ziyadesi ile üzdü suan çok sevdiğim ikv oyununa inanın girmek dahi istemiyorum ve biliyorum ki benim gibi bir çok profesyonel oyuncular aynı fikirdeler oyuncu gözünde hattalar atlı konu açıldı bir çok ikv severlerin görüşleri ile ancak bir cvp dahi verilmedi bu gidiş gidiş değildir ikv imza törenleri yaparak sürekli geliştirerek değil oyuncu gözünde herşeyi bakıp deneyip bilerek oyunu geliştirilmeli hatalar düzelmelidir.
ayrıca bakınız aşağıdaki konuda yapılan tespitleri hangi ikv sever yanlış bulmus görelim.
viewtopic.php?f=46&t=30567

SİNCE 2007...
Şöylede bir şey var eğer arkdaşların varsa ki 6 ay oynamış adamın bile kaç tane arkadaşı olur.Arkadaşlarını topla gir git istediğin yere arkadaşların demez ya savaşçı almıyoruz.Zaten grup bölgeleri arkadaşlık bağı olmayan bir insanın zor gireceği bir yer.Girersin arkadaşlarınla gider kesersin zaten şu bana biraz garip geliyor grup bölgeleri koordinasyonu olmayan birbirinden habersiz 6 kişi için değil ne diyor başta grup bölgeleri hata affetmez.Onun için biraz kafayı çalıştırın 6 tane fazla değil arkdaşınız olsun girin çıkın istedğiniz gibi.Liderxbuyucux yazdı:Yanlış junon ıcın tank a ıhtıya duyuyolar yada yarı tank kı ben oyunda tank olmak ıstemıyorum olcksamda em de ofansıf olmam gerekcek bıdamı makınaya gırıcm bence konuyu acan arkadaş cok ama cok haklı savascılar degerını kaybetti...Forumkral yazdı:Arkdaşım illa sığınağa girmek zorundamısın miğrata gir junon için savaşçıya her türlü ihitiyaç duyuyorlar
Sabırlı insanın öfkesinden kork
Bacon
Bacon
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
- Sunucu: Teşkilat
Arkadaşım oyunda sadece savaşçı mı var?
Şuan ihtiyaç duyulmuyor olabilir.
Bu grupların tercihi.
Sen o zaman buyucu kas oyunun sonuna kadar tek çarla devam etmeyi düşünmüyorsun heralde?
Oyunun sonunda değiliz.Oyun gelişiyor.Grup bölgeleri insanların arkadaşları ile eğlenmeye girdikleri bir yer.
Eğer sen çok çok istiyorsan buyucu yada şifacı kasmanı öneririm.
Yada bir kaç savaşçı toplanıp girin
Şuan ihtiyaç duyulmuyor olabilir.
Bu grupların tercihi.
Sen o zaman buyucu kas oyunun sonuna kadar tek çarla devam etmeyi düşünmüyorsun heralde?
Oyunun sonunda değiliz.Oyun gelişiyor.Grup bölgeleri insanların arkadaşları ile eğlenmeye girdikleri bir yer.
Eğer sen çok çok istiyorsan buyucu yada şifacı kasmanı öneririm.
Yada bir kaç savaşçı toplanıp girin