Emek mi?fatihfb yazdı:sormuş oda resmini koymuş iyi bir paylaşım :twisted: ama emeğe saygı göstermiyosunuz :twisted:
Tamam arkadaş bulmuş ama "Emek" konusunda dağarcığını biraz daha genişletmelisin...
Emek mi?fatihfb yazdı:sormuş oda resmini koymuş iyi bir paylaşım :twisted: ama emeğe saygı göstermiyosunuz :twisted:
Şaka mısın yaOrhann yazdı:madem latiften konu açmışsın latifin fiyatını öğrenebilirmiyim ?
Xxkontxx yazdı:Evet çantadaki şeklin sordum arkadaşta dur çantadaki şeklini koyıyım diyip datadaki resmi koymuş latifi olmadığı halde.Arkadaşın latifi olmadığını ve datadan aldığını biliyoruz ve bu arkadaş latifim var demiyo.Anlıyacağın latifi yok bizde var sanmıyoruz datadan gösterebilir normal bişey ve latifi olmadığı halde varmış gibi gösterdiğini sanmıyorum...patiklipenguen yazdı:9zaza yazdı:Adam çantadakı şeklını istemiş oda koymuş yani yardım amaclı latif olsa ne yazarkızaten 3 tane 49 u olanın latifi oluyor satenpatiklipenguen yazdı:DavuTT yazdı:buyur
...
Latifin olmadığı halde datalardan alıp bu resmi çantandaymış gibi koymandaki amaç ne acaba ? Bişeyler kanıtlamak mı ?
Adam çantada olan şeklini sormuş o da dur çantadaki şeklini koyum deyip datadaki resmi koymuş. Latifi olmadığı halde varmış gibi gösterme gibi bi zorunluluğu mu var ? Yoksa seninde mi zoruna gitti ?