Latifi Olanlar !!

Kılıç ustaları hünerlerini birbirleriyle paylaşıp daha sert ve kritik vurmanın yollarını arıyorlar
Kullanıcı avatarı
EmirBerkKorkmaz
Folklor Kurtarıcısı
Folklor Kurtarıcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Re: Latifi Olanlar !!

Mesaj gönderen EmirBerkKorkmaz »

fatihfb yazdı:sormuş oda resmini koymuş iyi bir paylaşım :twisted: ama emeğe saygı göstermiyosunuz :twisted:
Emek mi?
Tamam arkadaş bulmuş ama "Emek" konusunda dağarcığını biraz daha genişletmelisin... ;)
  • αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
    тнє ∂єαтн тєαм
    тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı
    ResimResim
    Resim
Kullanıcı avatarı
rapper
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Mesaj gönderen rapper »

Orhann yazdı:madem latiften konu açmışsın latifin fiyatını öğrenebilirmiyim ?
Şaka mısın ya
Meteorteamxthree
İnfazteamrapper

~ Since BeTa ~
Kullanıcı avatarı
utku
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen utku »

Xxkontxx yazdı:
patiklipenguen yazdı:
9zaza yazdı:
patiklipenguen yazdı:
DavuTT yazdı:buyur

Resim

...

Latifin olmadığı halde datalardan alıp bu resmi çantandaymış gibi koymandaki amaç ne acaba ? Bişeyler kanıtlamak mı ?
Adam çantadakı şeklını istemiş oda koymuş yani yardım amaclı latif olsa ne yazarkızaten 3 tane 49 u olanın latifi oluyor saten

Adam çantada olan şeklini sormuş o da dur çantadaki şeklini koyum deyip datadaki resmi koymuş. Latifi olmadığı halde varmış gibi gösterme gibi bi zorunluluğu mu var ? Yoksa seninde mi zoruna gitti ?
Evet çantadaki şeklin sordum arkadaşta dur çantadaki şeklini koyıyım diyip datadaki resmi koymuş latifi olmadığı halde.Arkadaşın latifi olmadığını ve datadan aldığını biliyoruz ve bu arkadaş latifim var demiyo.Anlıyacağın latifi yok bizde var sanmıyoruz datadan gösterebilir normal bişey ve latifi olmadığı halde varmış gibi gösterdiğini sanmıyorum...

emin ol latifim var diye yutturmak istese onu çantaya koyardı 10 dk sürmez
Manyakk [49]

“Savaşçı” sayfasına dön