Kadim Operasyonu
- Royalxloncasi
- Salgın Koruyucusu
Re: Kadim Operasyonu
Oyunu bırak ve para yoksa bu işte camii önünde aç beyaz selpak. 
Royalxayazkalpli
Royalxayazkalpli
- EmirBerkKorkmaz
- Folklor Kurtarıcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Depremde hiç ölünmeden kesiliyor ki, hem de çok rahat.
- αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
тнє ∂єαтн тєαм
тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı
- Royalxcappy
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
kestikden sonra anladıkki o taktigi gercekten cok kolaymış seri üretime gecicez 
Royalxcappy [Ecel Getiren]
Jugementxarmy [Ejder Asa]
PARANORMAL [Ecel Getiren] [Latif]
вιzι ѕαтαηℓαяı вιz вєℓєşє νєяιяιz , уαzмαк вιzє göяє ∂єιℓ , вιz çιzєяιz . . .

Jugementxarmy [Ejder Asa]
PARANORMAL [Ecel Getiren] [Latif]
вιzι ѕαтαηℓαяı вιz вєℓєşє νєяιяιz , уαzмαк вιzє göяє ∂єιℓ , вιz çιzєяιz . . .

Biz ,Tskx olarak bir ilke imza attık. İstiyoruz ki herkes kesebilsin. İnş kesersiniz..........
Tek gerçek ; ölümdür ..!
Eray BOZKURT
HydRopHopiA
Eray BOZKURT
HydRopHopiA
- EmirBerkKorkmaz
- Folklor Kurtarıcısı
Kadimleri satalım da kim kesiyorsa kessin. :mrgreen:eray yazdı:Biz ,Tskx olarak bir ilke imza attık. İstiyoruz ki herkes kesebilsin. İnş kesersiniz..........
Tabii işin şakası, uğraşırsanız kesebilirsiniz.
- αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
тнє ∂єαтн тєαм
110 M den alıcı kaynıyor da kim satcak o fiyata dimi .................EmirBerkKorkmaz yazdı:Kadimleri satalım da kim kesiyorsa kessin. :mrgreen:eray yazdı:Biz ,Tskx olarak bir ilke imza attık. İstiyoruz ki herkes kesebilsin. İnş kesersiniz..........
Tek gerçek ; ölümdür ..!
Eray BOZKURT
HydRopHopiA
Eray BOZKURT
HydRopHopiA
- EmirBerkKorkmaz
- Folklor Kurtarıcısı
Eray dün 16 iridyuma alıcı buldum konuşurken net gitti çalışma varmış msn gir de sinirimi atayım iki dk. :mrgreen:eray yazdı:110 M den alıcı kaynıyor da kim satcak o fiyata dimi .................EmirBerkKorkmaz yazdı:Kadimleri satalım da kim kesiyorsa kessin. :mrgreen:eray yazdı:Biz ,Tskx olarak bir ilke imza attık. İstiyoruz ki herkes kesebilsin. İnş kesersiniz..........
- αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
тнє ∂єαтн тєαм
Messenger bozuk yükliyem. Karşılıklı sinir atakEmirBerkKorkmaz yazdı:Eray dün 16 iridyuma alıcı buldum konuşurken net gitti çalışma varmış msn gir de sinirimi atayım iki dk. :mrgreen:eray yazdı:110 M den alıcı kaynıyor da kim satcak o fiyata dimi .................EmirBerkKorkmaz yazdı:Kadimleri satalım da kim kesiyorsa kessin. :mrgreen:eray yazdı:Biz ,Tskx olarak bir ilke imza attık. İstiyoruz ki herkes kesebilsin. İnş kesersiniz..........
Tek gerçek ; ölümdür ..!
Eray BOZKURT
HydRopHopiA
Eray BOZKURT
HydRopHopiA
16 iridyuma satılır mı olum hiç...........EmirBerkKorkmaz yazdı:Eray dün 16 iridyuma alıcı buldum konuşurken net gitti çalışma varmış msn gir de sinirimi atayım iki dk. :mrgreen:eray yazdı:110 M den alıcı kaynıyor da kim satcak o fiyata dimi .................EmirBerkKorkmaz yazdı:Kadimleri satalım da kim kesiyorsa kessin. :mrgreen:eray yazdı:Biz ,Tskx olarak bir ilke imza attık. İstiyoruz ki herkes kesebilsin. İnş kesersiniz..........
Tek gerçek ; ölümdür ..!
Eray BOZKURT
HydRopHopiA
Eray BOZKURT
HydRopHopiA
- EmirBerkKorkmaz
- Folklor Kurtarıcısı
Ben hala iridyumu 9 m zannediyordum 16*9=144 m bence iyi fiyat.eray yazdı:16 iridyuma satılır mı olum hiç...........EmirBerkKorkmaz yazdı:Eray dün 16 iridyuma alıcı buldum konuşurken net gitti çalışma varmış msn gir de sinirimi atayım iki dk. :mrgreen:eray yazdı:110 M den alıcı kaynıyor da kim satcak o fiyata dimi .................EmirBerkKorkmaz yazdı:Kadimleri satalım da kim kesiyorsa kessin. :mrgreen:eray yazdı:Biz ,Tskx olarak bir ilke imza attık. İstiyoruz ki herkes kesebilsin. İnş kesersiniz..........
- αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
тнє ∂єαтн тєαм