Kadim görevi hakkında
- Reymond
- İstihbarat Üyesi

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Kadim görevi hakkında
Arkadaşalr koskaca kadimi 50 kişi toplaıp kesiyoruz ve 6 tane arakdaşımızın görevi oluyor bu yüzdende sıra meselesi olay oluyor bana kalırsa kadimin etrafındaki güç alanı içerisinde bulunnan herkezin görevi olsa daha iyi olmaz mı ?
<)
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu

- Sunucu: Eminönü
Re: Kadim görevi hakkında
Ozaman kenarda oturanında görevi olur hiç emek vermeden adam orda oturur sizi seyreder bakmış görev olmuş
- Firelife
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Teşkilat
KaraXHayalet yazdı:Ozaman kenarda oturanında görevi olur hiç emek vermeden adam orda oturur sizi seyreder bakmış görev olmuş
- Reymond
- İstihbarat Üyesi

orasıda var ama en azından okadar cabalıyoruz bari gitmişken herkezin görevi olsun öyle değilmi
<)
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu

Ya da vuran herkes ilk vurmuş sayılsın o gruptakilerin de görevi olsun.
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
- kurtreis
- İstihbarat Üyesi

- Lonca: Kurt
Öyle ayda böyle hereksin görevi oluyor sıra ise zar attırıyruzs adil sıralama yapıyoruz hal böyle iken bile aç gözlülük ve bencillik yapılıyorsa bireyler kendileridne hatayı bulmalı Kadim Hidrayı Kesmek o kadarda zor deil sen dahil sayısını bilmediğim kadar çok kişinin görevini yaptık Kadim Hidra bir takım çalışmasıdır 40 kişiden az kişiilede kesilir ama 40 kişi ilede kesilemeyebilir başarısızlığın olmaması için ilk başta katılımcılar üstlerine düşen vazifeyi yerien getirmeliler sizler bireysel oalrak üstünze düşeni yaptığınızda biz sizler için elimizden geleni hep yaptık yine yaparız her kesişte 6 kişinin görevi olması gayet normal sonuçta oyunun en güçlü yaratığı o kadarda kolay olmamalı deil mi
*** Kurt Loncaları Genel Başkanı ***
Kurt Loncası
Kurt Loncası
KurtReiis
KurtReis
cCcREİScCc
Geciken Şafak Bir Kurt Uluması ile Sökecektir.
2008 Yılından Beri...
KurtReis
cCcREİScCc
Geciken Şafak Bir Kurt Uluması ile Sökecektir.
2008 Yılından Beri...
- Cerrah
- FareAdam Düşmanı

RoneY yazdı:Allah senin sahibine sabır versin ya
Haha
Paşaxcorleone-Paşaxpersia-Paşaxşifa
Suskunluğun Bedeli Çaresizliğin Diyetidir...
Suskunluğun Bedeli Çaresizliğin Diyetidir...
- Reymond
- İstihbarat Üyesi

Kusura bakma ama benim görev hala duruyo ben kanuniye girmeden önce daha grup bölgeleri yokken 60 70 kişi toplanmış kadime gitmişdik ondan önceki hafta bizden iki önceki grupun görevini yapmışdık sıra bizdeydi oraya geldiğimizde canını 9 a indirdik sonra deprem felan derken millet dağılmaya başladı ee öyle olunca doğal oalrak görev olmadıkurtreis yazdı:Öyle ayda böyle hereksin görevi oluyor sıra ise zar attırıyruzs adil sıralama yapıyoruz hal böyle iken bile aç gözlülük ve bencillik yapılıyorsa bireyler kendileridne hatayı bulmalı Kadim Hidrayı Kesmek o kadarda zor deil sen dahil sayısını bilmediğim kadar çok kişinin görevini yaptık Kadim Hidra bir takım çalışmasıdır 40 kişiden az kişiilede kesilir ama 40 kişi ilede kesilemeyebilir başarısızlığın olmaması için ilk başta katılımcılar üstlerine düşen vazifeyi yerien getirmeliler sizler bireysel oalrak üstünze düşeni yaptığınızda biz sizler için elimizden geleni hep yaptık yine yaparız her kesişte 6 kişinin görevi olması gayet normal sonuçta oyunun en güçlü yaratığı o kadarda kolay olmamalı deil mi
<)