Bedir şaka mısn Sen ? yok neymiş bana iftira atıyo demişsin yalanını öpim senin.Bilip Bilmedende Savunup durmayın şunu Adamın tek bi Charımı var Resmen yalacı çıkarıonuz sizin gibileri Bu oyuna alınamzda neyse oyunda büyüklerim var Forumda Azımı açtırtma.Oynuyosan hakkınla helalinle oyna birader,Şifre istemeyle yok kardeşime char versene demekle olmuyo bu işler Bide Dikkatinizi Çekerim Özellikle
Biz Konuşurken arz kanalından Kendisi Ney yaptıysa Bana Suç attı.Ama Bedir arkadaşımız yoktu o kanalda Aam nedense konuşmaları biliyo Dikkatinizi Özellikle çekerim Yan char OLDUĞUNUN İSPATIDIR. Biraz zeki oL !
Cihadxbedir'in Acizliği
Re: Cihadxbedir'in Acizliği
KArdeşim sen anlamıyorsun galiba birincisi benim kardeşim yok , ikincisi ben sen klan kanalından Cihadxbedir şifremi istemiştir diye anında cevap verdim(Diğer çardaki ben olsaydım nasıl cevap vericektim? ) , üçüncüsü ben senden niye şifre istiyeyim ? Dödüncüsü ben klan kanalından Cihadxdoktor benden şifre istedi dedim hatırlarsan .Çünkü belki aynı adamdır bilmiyorum ama Cihadxdoktor nickinin çakması benden çar istedi.Eğer bunlarıda anlamıyorsan senin yaşın daha ermemiş demektir.Beni uğraştırma.
He bir tane daha sorum olucak : Sana yazan adamın nickinin Cihadxbedri olmasına rağmen sen hmeen klan kanalına niye Cihadxbedir şifremi istedi diye yazdın ? Birde benim tek çarım yok kuklacıda doğru bak aşağıda resimde gözüküyor çarlarım:

Bu arada bana destek verenlere hemen bilip bilmeden savunmayın demişsin ama unutma benin tanıyan iyi tanır.Böyle birşeyde yapmıyacağımı bilir.

Bu arada bana destek verenlere hemen bilip bilmeden savunmayın demişsin ama unutma benin tanıyan iyi tanır.Böyle birşeyde yapmıyacağımı bilir.
- mahmutxsolmaz
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
Kardes sahsi görüsüm bu benm bence bu adam yapmamıs böyle birsey ve elindekilerlede ispatlıyor sen sadece varsayımlar üzerindesin..+ olarak oyunun daha en basında hesap bilgilerinizi paylasmayın diyor sende paylasmıyacaksın bi istedi diye bu kadar yaygaraya gerek yok ki adamın istediğide mechul deliller fake chardan baska birinin istediğini gösteriyor tartısıp birilerini suclamaya gerek yok babanın oğlu olsa bile vermiyeceksin sifre istiyenlere bu kdr basıt her kendinden sifre istiyeni buraya anket yapıp tartıssa içinden cıkılmaz bi hal alır../kardesm bursada veya ankarada olmazsa gelemem fuarlara 
Heraklıyus..
Heraklıyus..
!! Adı Aşk Bu Eziyetin !!