Dequell Kuklacı ....
Kadim Böyle Kesilir İşte ..
- DequeL
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Rulers Of The World
Kadim Böyle Kesilir İşte ..
Arkadaşlar Bildiğimiz Gibi Savaşçılarda Giden Sakınma ve Kadimin Çok Vurması Sebebi ile Kadim Artık Kuklacıda Kesilemiyor Aslında Biz Kadimi Çok Zor Görüoruz Kadim 1 Tank 12 Şifacı ve En az 12 tane büyücü ile kesilir Kadime İlk 95 Canını Grubundaki Büyücüye Hedef Saptırma Atarak canını indiricek Sonra bütün Büyüler Tanktan Başka Büyüye Dönesiye kadar Vurucakki Bu canını 87 e Kadar Filan Düşürücek Sonra Tank Yine Büyüye Hedef saptırma atarak Canını 80 E kadar Azaltıcak Sonra Yine bütün Büyüler Yüklenicek Canını 68-69 a kadar düşürücek sonra Yine Tank Hedef saptırma Atıp Canını 60 a kadar düşürücek Sonra büyüler yüklenip Canını 49 a kadar düşürücek Kadim Ateş Atasıya kadar Tank Suya Girmek Zorunda İşte Sonra yine ilk başlarda anlattığım gibi canını azaltcaklar Kadimi Bu kadar Zor Olarak Görmesseniz Kadim Hergün 6-7 kere Kesilebilir .. Bunları Nerdenmi Biliyorum Tılsım Sunucusunda Bi arkadaşta Gördüm Ve Hergün 4-5 kes kesiliyor .. Biz De kuklacıya Yakışanı Yapmalıyız..
Dequell Kuklacı ....
Dequell Kuklacı ....
Yalnız bir fikri öpemez…ona dokunamaz veya onu tutamazsınız.Fikirler kan ağlamaz,,acıyı hissetmezler,Sevmezler...
V For Vendetta
V For Vendetta
- bloodxknow
- İskele Babası
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Kadim Böyle Kesilir İşte ..
biLqiLendirme iÇin eyw
- DequeL
- İri Fare Avcısı
Tabi Bunu Yazdığım İçin Bazı Artistler Neden yazdınki Forum Kirliliği Yapıyosun Diyebilir Ancak ben bu yazıyı Kuklacı Kadimi Kessin Diye yazdım .. :idea:
Yalnız bir fikri öpemez…ona dokunamaz veya onu tutamazsınız.Fikirler kan ağlamaz,,acıyı hissetmezler,Sevmezler...
V For Vendetta
V For Vendetta
Kadimi 3 grup 2 kez kesti zaten bunu duyurma gereği duymadık
Kadim için şifacılar tanka zamanında ck atması yeterli ve deprem zamanı kutup acılması...Bu kadar basit..
Kadimin kesilememesinin sebebi kadime gelecek kişi sayısının bulunmaması
Kadim için şifacılar tanka zamanında ck atması yeterli ve deprem zamanı kutup acılması...Bu kadar basit..
Kadimin kesilememesinin sebebi kadime gelecek kişi sayısının bulunmaması
Küçük insanların büyük gölgelerinin olduğu ülkelerde,güneş batmak üzeredir...
- DequeL
- İri Fare Avcısı
LaStSin Sana Bi şey Diyen Olmadı Tamammı Sus Sen Bi Artistlere Laf Yok Dedim Görmüyosan ArTıK. 
V For Vendetta
V For Vendetta
Kardeş Kuklacıda Kadimin kesilemediğini söyleyen sensin ve cevabını aldın.Lafı bilip bilmeden konuşanda sensin! Bizim sunucumuzda kadim 20 m e kadar düşerken diğer sunucularda 70-100 m arasındaydı kadimDequeL yazdı:LaStSin Sana Bi şey Diyen Olmadı Tamammı Sus Sen Bi Artistlere Laf Yok Dedim Görmüyosan ArTıK.
Küçük insanların büyük gölgelerinin olduğu ülkelerde,güneş batmak üzeredir...