Newada' dan son.
Newada' dan son.
arkadaşlar dğn akşam saat 9 sıraları murattaz die bi oyuncudan pm geldi 3m ver çarını soyarım silerim dedi bende direk yasakladım sabah kalktığımda ise hesabım bomboştu .Byhacked ve murattaraz die 2 tane çar açılmış.Şimdi hepiniz hakkınızı helal edin.Bir daha dönmemek üzere k.gelsin.o emek hırıszıda ettiğini bulur nasılsa.
- SeRRuh
- Sivri Ada Kaşifi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Utopia
- Discord: sahinmur4t
Re: Newada' dan son.
Sacmalama kardeşim dün gece 2 sularında seninle Lodos kesiyorduk daha sonra Ben Lodos chara gecip Meteorda Seni muhafızlara kestirdim eğer dediklerin doğru ise Murattarz adlı kişiden charlarını her türlü alırız kafanı yorma sen Silmemiştir.
geçmiş olsun senin çarları Megaxparker çaldı galiba
Hear Me Roar
House LANNİSTER
House LANNİSTER
Yok cünkü aynı zmanda oda soyulmus tşkler parkerın bi sucu yok sobeede idi çarlarım hiçbiri yok yerine byhackedd ve murattarz die 2 tane car var
gelmiş geçmiş olsun
"Túrkler in başında bela olmasa Túrkler dúnyanın başına bela"
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı
- Sunucu: Meran
- Lonca: #direngezi
Oyundada söyledim Koray iyi tarafından bak sende söyledin bu sene ÖSS ' ye girceksin. Lütfen bu oyunu bırakmışken başka bi oyuna başlama. Oyunu kafana takma. Reel hayatında iyisin önemli olan o. Biliyorum birçok emeğin gitti ama yapacak bişey olmadığı zaman üzülmemeye çalışmak en doğrusudur. Hakkına helal et ilerde bir gün görüşmek üzere..!
(Oğuz'da çok üzülde çok geçmiş olsun diyo)
CAN
(Oğuz'da çok üzülde çok geçmiş olsun diyo)
CAN

Colorado - Magicem - BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

güncel....
-
- Salgın Koruyucusu
nah alırsın :mrgreen:SeRRuh yazdı:Sacmalama kardeşim dün gece 2 sularında seninle Lodos kesiyorduk daha sonra Ben Lodos chara gecip Meteorda Seni muhafızlara kestirdim eğer dediklerin doğru ise Murattarz adlı kişiden charlarını her türlü alırız kafanı yorma sen Silmemiştir.
// ~~ ZEYDAN ~~ ~ \\
\\ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ //
// ~~MaçaxValesi~~ \\
\\ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ //
// ~~MaçaxValesi~~ \\
BOMBARDIMAN yazdı:nah alırsın :mrgreen:SeRRuh yazdı:Sacmalama kardeşim dün gece 2 sularında seninle Lodos kesiyorduk daha sonra Ben Lodos chara gecip Meteorda Seni muhafızlara kestirdim eğer dediklerin doğru ise Murattarz adlı kişiden charlarını her türlü alırız kafanı yorma sen Silmemiştir.
insan teselli eder yea :mrgreen: :mrgreen:
Redsxkirke
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı
- Lonca: #direngezi
konuya tam doğru tepki tebrikler.Refugee yazdı:BOMBARDIMAN yazdı:nah alırsın :mrgreen:SeRRuh yazdı:Sacmalama kardeşim dün gece 2 sularında seninle Lodos kesiyorduk daha sonra Ben Lodos chara gecip Meteorda Seni muhafızlara kestirdim eğer dediklerin doğru ise Murattarz adlı kişiden charlarını her türlü alırız kafanı yorma sen Silmemiştir.
insan teselli eder yea :mrgreen: :mrgreen:
Redsxkirke
Çok komik sanki. Gülüyo ya.

Colorado - Magicem - BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN