Başlıkta olduqu gıbı ASA ve AĞIR SILAHLAR VE HAFIF SILAHLAR arasında bır dengesızlık mevcut Hanı bızım bıldığımız AĞIR SILAHLAR VE HAFIF SILAHLAR'ın KRITIK YÜZDELERImevcut amaSıfacıların ve Büyücülerın ASA'larında neden bır BÜYÜ KRITIK YÜZDESI yok?
Benım kafama takılan ve dengesızlık gıbı düşündüğüm konu bu eğer sızde desteklıyorsanız yorumlarınızı beklıyorum
Şimdi savaşçılar ve şifacılar silahlarını düşmana hasar vermek için kullanıyorlar.
Yani silahını direkt düşman üzerinde kullanıyor.
Ama büyücüler öyle değil. Büyücüler silahlarını üzerindeki efsunlar için kullanıyor.
Elindeki silahını direkt düşman üzerinde kullanmıyor.
Büyücülere kritik yüzdesi de efsunlardan gelmekte. (Cevriye Sultan Modeli)
Diğer bir değiş ile arkadasın sölediğini devam ettireyim. Büyücüler yakın dövüş karekteri değildir düşmanı nı yanına yaklaştırmadan işini bitirmelidir asaları sadece efsun oldumu iş görür.
Bu soru iLk zamanLar benmde kafama takıLmıştı. Fakat şöyLe açıkLayayım. BüyücüLerin kuLLandıkLarı asa üzerinde Büyü krtik yerine krtik yüzdesi oLmasının nedeni bence şu şekiLden kaynakLanmaktadır.
Asa iLe bir düşmana wuruLduqunda tıpKı normaL sawascıLar qıbı hamLe yapmakta yanı asa ıLe buyu atILmamaktadır. Direk dusmana wuruyorsun sawascı sıLahı qıbı bu yuzden krtık yuzdesi kuLLanıLmıs oLabLr. Ayrıca bazı efsunLu asaLarda fewzı cewrıye qıbı efsunLar bu ıhtıyacı karsıLamaktadır diyenLer oLucakdır ama yüceLen haLit we kafa koparanın meseLa kendı krıtıqınıde işin içine katarsak iLqinç diyorum :? :?
Mert35 yazdı:Başlıkta olduqu gıbı ASA ve AĞIR SILAHLAR VE HAFIF SILAHLAR arasında bır dengesızlık mevcut Hanı bızım bıldığımız AĞIR SILAHLAR VE HAFIF SILAHLAR'ın KRITIK YÜZDELERImevcut amaSıfacıların ve Büyücülerın ASA'larında neden bır BÜYÜ KRITIK YÜZDESI yok?
Benım kafama takılan ve dengesızlık gıbı düşündüğüm konu bu eğer sızde desteklıyorsanız yorumlarınızı beklıyorum
Çünkü sen adama asanla vurmuyorsun asanı büyü atmak için kullanıyorsun, şifacılar da asa ile (yücelensiz) büyücüler gibi vurduğu için onlara da eklememişler