Herkeze iyi akşamlar.
Evet Gerçekden çok ilginç bir şekilde soyuldum işden geldiğimde Carıma girip baktıgımda Ecel için hazırlamıs oldugum Meteryallerin Ve paralarımın olmadığını gördüm. Car ın üzerinde o kdr item olmasına ragmen sadece alınan şeyler 3 Ad Şelit 5 Adet iridyum 4 sibiryalı 8m para ve Diğer Ecel için gerekli olan meteryaller. Şüpelendiğim sadece bir olay bulunmaktadır ve yöneticilerin bu konuda bana bilgi vermesini rica edıyorum oyunda bu şekilde bir açık olup olmadığı konusunda benım emeğim gitti ben oyunu bıraktım yanlız diğer arkadaşların başına gelmesini istemem tabiki. Başımdam gecen olay E.ö Bankada ismini vermek istemedığim bir kişi Alış veriş gönderip 2 adet item verdi Ben tesekkur ettikden Sonra gülüp gitti. Bu şekilde bir Soygun ola bilirmi başka bir şekilde soyulmus ola bileceğimi dusunmuyorum cunku Kullanmakda oldugum bilgisayar sadece kendimin kullandığı Ve sadeec İKv oynana bir bilgisayardır kesinlikle MSN bile kullanılmamaktadır ...
İKV destek bölümünden bu konuyu gönderi yaptım yanlız hayla bir Muhattab göremedim. iyi Akşamlar.
Yönetici Acil : İlginç bir şekilde Soyuldum
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- uqurxsamet
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Re: Yönetici Acil : İlginç bir şekilde Soyuldum
Arkm Oyun geri sarmştır Tabi sende Esc-çıktan çıkmadığın için olan sana olmuş
Eskiler eskiden güzeldi..
uqurxsamet yazdı:Arkm Oyun geri sarmştır Tabi sende Esc-çıktan çıkmadığın için olan sana olmuş
Xxjoker-Xjokerx-Ucube-Ucubee-ROWxUCUBE /////jopjoker\\\\
Her Gece Pub Larda Muzlu Süt İçen Uqur Varya O Benim İşte
PEMBEYLE YAZDIM KENDİ TARZIMI YANSITSIN DİYE

Bu gün banada oldu acaba soyuldum mu inşallah olmamıştır.
-------------->Peşimist Hip-Hop Melenkolik<-------------
Ben İçinden Gelen Haykırışları Söyleye Bilecek Tercuman
http://browsergame.forumlari.net/
Ben İçinden Gelen Haykırışları Söyleye Bilecek Tercuman
http://browsergame.forumlari.net/
oyundur sonuçta üzülmek mantıksız olur bi bardak soğuk su için devam edin destekten boşuna haber bekleme...
uqurxsamet yazdı:Arkm Oyun geri sarmştır Tabi sende Esc-çıktan çıkmadığın için olan sana olmuş
auril & DoubleLift
Xxjoker yazdı:uqurxsamet yazdı:Arkm Oyun geri sarmştır Tabi sende Esc-çıktan çıkmadığın için olan sana olmuş
Xxjoker-Xjokerx-Ucube-Ucubee-ROWxUCUBE /////jopjoker\\\\

Gm'ler vs. buradan sana yardım edemezler. ikv Desteğe başvurcan mecbur olarak..
Kendi yorumum da hırsızlık yönünde değil . Oyun geri sarılınca aldığın/verdiğin item,para vs. kaybolur. Hırsızlıkla alakası yok
İYİ FORUMLAR
Kendi yorumum da hırsızlık yönünde değil . Oyun geri sarılınca aldığın/verdiğin item,para vs. kaybolur. Hırsızlıkla alakası yok
İYİ FORUMLAR
Meteorteamxthree
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
Xxjoker yazdı:Xxjoker yazdı:uqurxsamet yazdı:Arkm Oyun geri sarmştır Tabi sende Esc-çıktan çıkmadığın için olan sana olmuş