Ramazan ayı etkinlikleri hk.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Tydixx
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları

Ramazan ayı etkinlikleri hk.

Mesaj gönderen Tydixx »

Bir arkadaş konu açmış ramazan ayında etkinlikler olsun diye , fikrini geliştirmek istedim.
Günlük ramazan görevleri verilebilir ve hoş olabilir , canavar kesme görevleri olabilir mesela.Bu görev sonunda bize 1 gün boyuna kullanabileceğimiz can veya kudret arttıran iksir gelsin ( tek slotta olacak mesela atıyorum 1000 falan olacak ama fazla can vermeyecek tabii ki )
Ramazan ayında kendinden 5 level düşük kişiyi kesersen karizman azalsın :)
Geniş kapsamlı bi görev olsun , bütün ay boyunca yapılacak uğraşılacak tipten , uğraşabilen yapsın.Bayramda da verelim görevi , mesela bir yerin sonunda eski bir şeker fabrikası olsun oraya gidene kadar bir sürü görev yapalım ayda da dağıtalım vs.
bence böyle etkinlikler olmalı , zira oyun son günlerde etkinlikten uzak kaldı :) İftar saatlerinde ( istanbula göre ) özel vs yarışması olabilir mesela , kazanana şeker verirler o şeker de yukarıda tek slotta olacak şekilde bahsettiğim şey olabilir ama daha iyisi tabii ki :)
Sizinde fikirlerinizi buraya alalım en azından bayramda bi etkinlik olsun.
Katib ol sabahın ilk ışıklarına gönlüm al senin ayakların altına ser yağmuru bırak güneşimi al götür herşeyi bir Rap'i ver bana
Tydixx
Bozkurtydixx
Jellybon
www.myspace.com/dhoodrapfamily
Kullanıcı avatarı
rapper
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Re: Ramazan ayı etkinlikleri hk.

Mesaj gönderen rapper »

Tydixx yazdı:Bir arkadaş konu açmış ramazan ayında etkinlikler olsun diye , fikrini geliştirmek istedim.
Günlük ramazan görevleri verilebilir ve hoş olabilir , canavar kesme görevleri olabilir mesela.Bu görev sonunda bize 1 gün boyuna kullanabileceğimiz can veya kudret arttıran iksir gelsin ( tek slotta olacak mesela atıyorum 1000 falan olacak ama fazla can vermeyecek tabii ki )
Ramazan ayında kendinden 5 level düşük kişiyi kesersen karizman azalsın :)
Geniş kapsamlı bi görev olsun , bütün ay boyunca yapılacak uğraşılacak tipten , uğraşabilen yapsın.Bayramda da verelim görevi , mesela bir yerin sonunda eski bir şeker fabrikası olsun oraya gidene kadar bir sürü görev yapalım ayda da dağıtalım vs.
bence böyle etkinlikler olmalı , zira oyun son günlerde etkinlikten uzak kaldı :) İftar saatlerinde ( istanbula göre ) özel vs yarışması olabilir mesela , kazanana şeker verirler o şeker de yukarıda tek slotta olacak şekilde bahsettiğim şey olabilir ama daha iyisi tabii ki :)
Sizinde fikirlerinizi buraya alalım en azından bayramda bi etkinlik olsun.
Merhaba
Aynı konuyu tekrar "GELİŞTİRME" düşüncesiyle bile açmış olmanız forum kirliliğinden başka bir şeye neden olmayacaktır. Aklınızda bulunan önerilerinizi sizden önce Ramazan Bayramı ile ilgili açılan konuya yapmanız daha mantıklı gibi ..
İYİ FORUMAR
Meteorteamxthree
İnfazteamrapper

~ Since BeTa ~

“Genel Etkileşim” sayfasına dön