sen büyüksün yarabbiiiiim hakan güzelim sayfayı mındar ediyon saçmala ama güzel saçmala hiç mi benden bişi öğrenmedin :geek: :idea:bizbize olsaydık şöle yazardım gerizeka lı tarık nerde ama işte öle değil :arrow: tarıkda bana öküz derdi öle geçinip giderdik :lol:
tarik yazdı:hatice en kısa zamanda sana en güzel iltifatlarımda karşılık verim ama önce sağlık problemlerimle ilgilenmeliyim :| ..
söz olsun sonra seninle uğraşçam
kendinle uğraş önce iiki bi azcık hastalandın bizim buralarda bi laf vardır kedi şeyini görmüşde yaram var sanmış neyse geçmiş olsun sağlık probleminide biliyom ne olduğunu acı verici
tarik yazdı:hatice en kısa zamanda sana en güzel iltifatlarımda karşılık verim ama önce sağlık problemlerimle ilgilenmeliyim :| ..
söz olsun sonra seninle uğraşçam
kendinle uğraş önce iiki bi azcık hastalandın bizim buralarda bi laf vardır kedi şeyini görmüşde yaram var sanmış neyse geçmiş olsun sağkıl probleminide biliyom ne olduğunu acı verici
neymiş hatice saglık proplemi?
düzenledim tertipledim ne diye alıntı yaptınki nerde kaldı ozaman benim düzenlemem dağıttın işte :arrow: küs /color]