Şikayet Sistemı oLayında neler DönüoR??

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
EnSoNxLeonar
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Şikayet Sistemı oLayında neler DönüoR??

Mesaj gönderen EnSoNxLeonar »

Slmlar. sıkayet sıstemınden bır cokunuzun memnun oLmadını bıLmıorum ornk ben kufur etsem etmsem artık farketmıor devamLı car sus yıyıoR 1 olur 2 olur 3 olur 4 olur 5 olur 6 olur 7 8 olur dıyıcem en az 10 15 kere gereksız suslar yedım ornk verıyım adam bana kufur ettı sıkyat ettım sus yedım Gm nın bırıne sordum konusmalara bak ben nıye sus yemısım ben kufur etmemısım sadece adama hakaret edıp tartısmsım ondan sus yemısım olaya bak ya her neyse sus acıldı bı kenan yaptım bı junon yaptım bıda junon yaptım 6 kısı konusmaları skyp dan yaptık oyundan falan deyıL car sabah gene sus yemıs dıyecek laf bulamıorum.... ne dıyecemı bıLmıorum kım sus atıor bıze kafasına gore??

Not ikvdesteke maıL at dıyen Gm yalakaları bu konuya yorum atarsa cok pis söverim
Resim

İyi Gününde Kötü Gününde Hep Beraberiz Çünkü Biz ANKARAGÜÇLÜYÜZ..

LeoNaR
Kullanıcı avatarı
Nocomment
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Re: Şikayet Sistemı oLayında neler DönüoR??

Mesaj gönderen Nocomment »

EnSoNxLeonar yazdı:Slmlar. sıkayet sıstemınden bır cokunuzun memnun oLmadını bıLmıorum ornk ben kufur etsem etmsem artık farketmıor devamLı car sus yıyıoR 1 olur 2 olur 3 olur 4 olur 5 olur 6 olur 7 8 olur dıyıcem en az 10 15 kere gereksız suslar yedım ornk verıyım adam bana kufur ettı sıkyat ettım sus yedım Gm nın bırıne sordum konusmalara bak ben nıye sus yemısım ben kufur etmemısım sadece adama hakaret edıp tartısmsım ondan sus yemısım olaya bak ya her neyse sus acıldı bı kenan yaptım bı junon yaptım bıda junon yaptım 6 kısı konusmaları skyp dan yaptık oyundan falan deyıL car sabah gene sus yemıs dıyecek laf bulamıorum.... ne dıyecemı bıLmıorum kım sus atıor bıze kafasına gore??

Not ikvdesteke maıL at dıyen Gm yalakaları bu konuya yorum atarsa cok pis söverim
Merhabalar Uslubunuza bakınca nasıl ceza alıyorsunuz ? bizde şaşıyoruz . Hakkını ararken bile mantık ve saygı sınırlarını aşmadan sorununu dile getirmek erdemi herkese nasip olmaz

Bir önceki konudada aynı uslupla yazmıştınız

viewtopic.php?f=26&t=31519

7 Gün olan forum cezanız 14 güne çıkarılmıştır.

İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim Resim Resim
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön