ben bu serefsize nerden ceza aldırtcam simdi..??
- mahmutxsolmaz
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
ben bu serefsize nerden ceza aldırtcam simdi..??
bu gün aynı sahısın bna ikinci küfür edisi ve susturulma cezam var neden geldiğini anlamadığım halde pc basında delirmek üzereyim bi yardım edin yoksa bende herkez gibi bi hesap acıcam ordan cevaplarını vericem ...
!! Adı Aşk Bu Eziyetin !!

Re: ben bu serefsize nerden ceza aldırtcam simdi..??
Forum içerisinde lütfen küfür ve argo içeren resim ve videoları paylaşmayınız rahatsız olduğunuz karakteri şikayet et butonunu kullanarak yönetime bildirebilirsiniz ya da ikvdestek@sobee.com.tr a resim ve açıklamayla birlikte mail atabilirsiniz. Yasaklı listesi de bu gibi durumlar içindir. Forum şikayet bildirim alanı değildir.
İyi forumlar
İyi forumlar
Hala İKV Özel sürüm DVD niz yok mu ?
D&R'dan satın almak için | kutu.istanbuloyun.com | Net Cafe Satış Noktaları | Satış Noktaları
- secret
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
TWTY yazdı:Forum içerisinde lütfen küfür ve argo içeren resim ve videoları paylaşmayınız rahatsız olduğunuz karakteri şikayet et butonunu kullanarak yönetime bildirebilirsiniz ya da ikvdestek@sobee.com.tr a resim ve açıklamayla birlikte mail atabilirsiniz. Yasaklı listesi de bu gibi durumlar içindir. Forum şikayet bildirim alanı değildir.
İyi forumlar
küfür içerikli resim gönderince destege koymayın sadece şikayet ed butonuna yıklayın diye cevap yazıyorlar iki sefer denedim ikisinin de ceza aldıgına dair mail gelmedi.. yok şikayet et butonuna tıklayınca yazdıgı yazılar sistem tarafından inceleniyormuşta bilmem ne.. o degil bende düz çekecem bu sefer susu biz yiyoruz nasıl iştir anlamadım arkadaş

Oяіgіиαℓ ® Secretmissile
║▌│█│║▌║││█║▌│║█║
║▌│█│║▌║││█║▌│║█║
Gizlenmiş İçerikGöster
CTRL + W
- secret
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
bu bir oyundur ya oyun için millet olmaz küfürler ediyor birbirine ayıptır ya adamı kestim diye herif dizdiriyor agzına geleni hayır kesip kesilmeyeceksen niye girdin klana ?

Oяіgіиαℓ ® Secretmissile
║▌│█│║▌║││█║▌│║█║
║▌│█│║▌║││█║▌│║█║
Gizlenmiş İçerikGöster
CTRL + W
mahmutxsolmaz yazdı:bu gün aynı sahısın bna ikinci küfür edisi ve susturulma cezam var neden geldiğini anlamadığım halde pc basında delirmek üzereyim bi yardım edin yoksa bende herkez gibi bi hesap acıcam ordan cevaplarını vericem ...
Küfür içerikli resim silindi .Forum hesabınız uyarı amaçlı 1 gün kapatıldı .
Bu tarz şikayetlerinizi, oyun içinde '' Şikayet Et'' butonunu kullanarak bize iletebilirsiniz.
İyi forumlar
[GM]Nocomment