ben bu serefsize nerden ceza aldırtcam simdi..??

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
mahmutxsolmaz
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

ben bu serefsize nerden ceza aldırtcam simdi..??

Mesaj gönderen mahmutxsolmaz »

bu gün aynı sahısın bna ikinci küfür edisi ve susturulma cezam var neden geldiğini anlamadığım halde pc basında delirmek üzereyim bi yardım edin yoksa bende herkez gibi bi hesap acıcam ordan cevaplarını vericem ...:@
!! Adı Aşk Bu Eziyetin !!

Resim
Kullanıcı avatarı
TWTY
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Re: ben bu serefsize nerden ceza aldırtcam simdi..??

Mesaj gönderen TWTY »

Forum içerisinde lütfen küfür ve argo içeren resim ve videoları paylaşmayınız rahatsız olduğunuz karakteri şikayet et butonunu kullanarak yönetime bildirebilirsiniz ya da ikvdestek@sobee.com.tr a resim ve açıklamayla birlikte mail atabilirsiniz. Yasaklı listesi de bu gibi durumlar içindir. Forum şikayet bildirim alanı değildir.

İyi forumlar

İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim Resim Resim

Hala İKV Özel sürüm DVD niz yok mu ?

D&R'dan satın almak için | kutu.istanbuloyun.com | Net Cafe Satış Noktaları | Satış Noktaları
Kullanıcı avatarı
secret
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen secret »

TWTY yazdı:Forum içerisinde lütfen küfür ve argo içeren resim ve videoları paylaşmayınız rahatsız olduğunuz karakteri şikayet et butonunu kullanarak yönetime bildirebilirsiniz ya da ikvdestek@sobee.com.tr a resim ve açıklamayla birlikte mail atabilirsiniz. Yasaklı listesi de bu gibi durumlar içindir. Forum şikayet bildirim alanı değildir.

İyi forumlar

küfür içerikli resim gönderince destege koymayın sadece şikayet ed butonuna yıklayın diye cevap yazıyorlar iki sefer denedim ikisinin de ceza aldıgına dair mail gelmedi.. yok şikayet et butonuna tıklayınca yazdıgı yazılar sistem tarafından inceleniyormuşta bilmem ne.. o degil bende düz çekecem bu sefer susu biz yiyoruz nasıl iştir anlamadım arkadaş
Resim

Oяіgіиαℓ ® Secretmissile
║▌│█│║▌║││█║▌│║█║
Gizlenmiş İçerikGöster
CTRL + W
Kullanıcı avatarı
secret
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen secret »

bu bir oyundur ya oyun için millet olmaz küfürler ediyor birbirine ayıptır ya adamı kestim diye herif dizdiriyor agzına geleni hayır kesip kesilmeyeceksen niye girdin klana ?
Resim

Oяіgіиαℓ ® Secretmissile
║▌│█│║▌║││█║▌│║█║
Gizlenmiş İçerikGöster
CTRL + W
Kullanıcı avatarı
Nocomment
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Nocomment »

mahmutxsolmaz yazdı:bu gün aynı sahısın bna ikinci küfür edisi ve susturulma cezam var neden geldiğini anlamadığım halde pc basında delirmek üzereyim bi yardım edin yoksa bende herkez gibi bi hesap acıcam ordan cevaplarını vericem ...:@

Küfür içerikli resim silindi .Forum hesabınız uyarı amaçlı 1 gün kapatıldı .
Bu tarz şikayetlerinizi, oyun içinde '' Şikayet Et'' butonunu kullanarak bize iletebilirsiniz.
İyi forumlar
[GM]Nocomment

İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim Resim Resim
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön