İstanbul kıyamet vakti [Ölüm Günü]

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
mcgorkem
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Meran
Klan: Lodos

İstanbul kıyamet vakti [Ölüm Günü]

Mesaj gönderen mcgorkem »

Savaş tam 1 saat sürmüştü jandarmalar caresizdi yapacak bir şeyleri yoktu sadece 2 klana güveniyorlardı onlarda dayanamayacaktı ama son bir darbeyle dinozor kacmaya başladı zaferin ardından büyük bir sevincle bağırdılar herkes ama ne yazık ki yerler insan gölüne dönmüştü peki bu yara nasıl sarılacaktı.İsmet ve ordusu tüm bunlar icin handanı sucluyordu.
İsmet:
-Tüm bunlar senin yüzünden eğer bizimle beraber olup fareadamların ölmesine yardımcı olsaydın şimdi başımıza bunlar gelmeyecekti.
Handan:
-Bak ismet onlar gercek güc kaynağı insanlar ise gücsüz ve caresizler ben gücsüz olamam sende kendini güclü zannediyorsun gercek güc biziz !
İsmet:
-Kılıcımın tadına bakda anla gercek güc neymiş.
Handan:
-O kılıcın beni öldüreceğinimi zannediyorsun.
İsmet:
-Deniyelim.
Ben:
-Susun artık ikinizde cocuk gibisiniz anlamıyorum kıyamet kopuyor ve siz hala kavga ediyorsunuz !!
İsmet:
-Pekalaaa birşey demiyorum ama ne yapacağımı cok iyi biliyorum.
Handan:
-Sakın aptalca bir haraket yapma eminönüne zarar verebilirsin.
İsmet:
-Sen git meteoru koru !
İsmet rüstemden en gelişmiş ecel getireni aldığı gibi kuklacının secilmişini öldürmeye gider...
Handan ise İsmet'i takip ediyordur eğer handan kuklacıyı öldürmek icin gittiğini görürse ne yapacaktır ??
Kullanıcı avatarı
selek95
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran
Klan: Lodos

Re: İstanbul kıyamet vakti [Ölüm Günü]

Mesaj gönderen selek95 »

Vay vay baya iyi yazmışsın da şunların başına 1-2-3 gibi şeyler yazsan karışıyor böyle :)
Resim
''Türkiye Kupasını gördüm, şahitlerim vardı, öldüler''

Kılıçla oynayanın ölümü kılıçtan olur...

HeraklesxAlgos & HeraklesxAlqos & RegiaxStatham

“Genel Sohbet” sayfasına dön